Отговори
# 285
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Мпулле(Диди).Да си здрава и щастлива,много да те уважават и много да те обичат твоите мъже в къщи!!!  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

Мимозке-честито ви отказване на бибата.Дано ви избият зъбките по-скоро.
Нашия тати донесе онова лекарство горчивото да мажем пръстчето да не го смуче вече ,да видим кога ще почнем и ние,че бая рев ще има сигурно.

# 286

Mpulle, честит ти празник!
Любов, здраве и много парички!
  Mr. Green

mimoza, честито отказване от бибата  Simple Smile
Тони, дано пораженията са малко. Много неприятна случка. Ама щом си се добрала до компа...  Wink Преди няколко години щях да гръмна апартамента с бойлера. Добре, че му сработила последната защита. Е, платихме тук таме няколко стопени водомера (на нашия водомер стъклото беше станало като найлон  Laughing ) и позабърсахме малко вода, и мисля че се отървахме с минимум поражения.
коки, и аз мислех да питам за чейчета. Не съм давала на Крис никакви, но като гледам останалите как свободно дават...ще се пробвам и аз  Simple Smile

Да дам отчет за зобомиенето  беееееее  Mr. Green Ми...почнах както обещах на 7-ми и...оттогава резултата е 2:2  Embarassed  Laughing

Ние вчера целия следобед бяхме в болницата да преглеждат малкия. Миналата вечер просто не спря да кашля и да вика, беше много тъжно. Минахме през рентген, педиатър, УНГ и...задна хрема, идваща от някъде, уголемени сливици. Доста гъст секрет, който го дразни и не може да изкашля и в крайна сметка според тях най-вероятно причината ще да е алергия. Та като се пооправи пак отиваме при алерголожката.

# 287
Честит Рожден Ден, Mpulle! Всичко най-хубаво!

Честит имен ден на Галето и Мечтание!

# 288
  • La casa de Mickey Mouse
Честит Рожден Ден, Mpulle, да си най щастливата и горда мама на света
на отказалата бибата сладуранка да няма проблеми
ние биба никога не сме искали, моя син е на принципа това което не дава мляко не го искам  Joy
Джиджа да се оправи бързо детето, че е ужас като са болнички, алергията може и да я израсте, а за зъбомиенето имате голям напредък, ние сме не знам си колко на нула за малкия, ми не става и това е, яде я тая четка, но опитам ли да покажа как става или да сложа паста ужас  #Crazy
и да се похваля малко, малкия е по добре, вече по смело става, хапва сравнително добре, дано така продължава  Praynig

# 289
Честит Рожден Ден, Mpulle, да си най щастливата и горда мама на света
на отказалата бибата сладуранка да няма проблеми
ние биба никога не сме искали, моя син е на принципа това което не дава мляко не го искам  Joy
Джиджа да се оправи бързо детето, че е ужас като са болнички, алергията може и да я израсте, а за зъбомиенето имате голям напредък, ние сме не знам си колко на нула за малкия, ми не става и това е, яде я тая четка, но опитам ли да покажа как става или да сложа паста ужас  #Crazy
и да се похваля малко, малкия е по добре, вече по смело става, хапва сравнително добре, дано така продължава  Praynig
Браво на малкия Крис ,Анет,стискам палци да сте скоро на детска градина. Peace

# 290
Диди, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, детенце да те радва, мъжо да помага, а свеки да си мълчи! Целувки и  Hug

# 291
  • София
Мпуле, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Много любов, разбирателство и здраве. До година Съни да стане батко на една принцеска ти пожелавам. (е сега ако не изям як бой па на)

# 292
Здравейте момичета,
още веднъж благодаря на всички за хубавите пожелания, особено на Меги  Joy
Искам да ви кажа колко "хубав" подарък получих вчера........................... ОБРАХА НИ #2gunfire #2gunfire цялата ми къщае с главата надолу, всички шкафове, гардероби, бюра са изпразнени и съдържането което не е ценно е на земята #2gunfire #2gunfire И вечерта си изкарах "страхотно" в компанията на полиция в къщи Crazy Още 2 апартамента са обрани от блока ни, а в съседния миналата седмица имало 8 обрани.
Казвам ви това защото полицаите казаха че обирите са се увеличили напоследък, и внимавайте. Отвратително е чуството някой да ти е барал всички вещи, да е стъпкал дрехите на детето ти Sick................

# 293
 Sick Mpulle      Confused

# 294
  • София
Mpulle , Гадове  #2gunfire.  И какво са ви взели, по кое време!? Уф ние сме със СОТ и гаража също ,въпреки всичко една вечер един се промъкна в гаража ,ама тя алармата горе при нас . Мъжът ми го хвана,но за малко , затвори го отвън с  вратата , за малко да го заключи ,но си изпуснал ключовете и оня се измъкна . И каква наглост само, натискайки вратата от вътре викал "пусни меее бе ей сега влязох още нищо не съм взел" #2gunfire  Сотаджиите дойдоха ама след като тоя  побегнал ,грешката на мъжът ми е ,че избърза ,иначе щяха да го хванат
   ЕЕЕ стига вече ,Болнички ,наводнения ,обири   Confused Confused  . Една магийка  babydust7 и дано вече няма лоши работи Praynig

# 295
Ей Дидка,  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire Много, много лошо изживяване Sick Има ли нещо ценно взето или само са преобърнали апартамента? По кое вереме се е случило? Ох, добре, че вие с Сани не сте били там, че за детенце би било голям стрес ooooh! Какво казват полицаите (ако въобще могат да направят нещо #Cussing out)?

# 296
Ох, ужас! Направо настръхнах като го прочетох това. Какво става, какви са тези ужасни случки напоследък  Confused

Mpulle, има ли нещо взето?

# 297
  • La casa de Mickey Mouse
ох мила направо ужас, наистина добре че не сте били там, че майка ми и баща ми ги обрали до като спят  ooooh!

# 298
Привет
Диди ужасно е това което ви се е случило пък и точно на РД  #2gunfire

има вече петиция за ваксина срещу менингококов сепсис
http://bgpetition.com/vaksini/index.html

хубав ден  Hug

# 299
Mpulle  дано ги хванат проклетите гадове  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
ANETT много се радвам , че вече сте по - добре  Hug
mimoza° честито отказване на бибата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт