. От студа ,на Йо така и стават изведнъж пламват и кожата и е много суха мажем с крем,ама ти пък казваш ,че от кремчето по-лошо става
. И си ходете на специалист ,педката да не се прави на спец по всичко ,имам горчив опит с нашата . Така пробваше баткото с разни кремчета и ни влачеше с месец-2 и накрая отидохме на специалист -оправихме се за 1 седмица . От тогава винаги ходя на специалист за всичко ,което се е налагало,при педката само за обикновенни настинки да ги чуе със слушалките,ваксини, шарки и тн. Дано не е нещо сериозно
горкичкият човек.
Гаднооо 

Определено ми стана по-топло гледайки ги.

За кремче не мога да посъветвам...и Крис е така и съм се зарекла като изляза (кой ли ден ще е това
Аз пък толкова жега не обичам...над 25 градуса за мен е жегаво
) 
) Йоанка расте ли расте, и хубавее 
Тоооолкова да го обичам, пък да не мога да се бухна в него.
Тук във Варна само мокри и духа..отвя ни мозъците тоа ветър
Мъж ми се върна вир вода и премръзнал.
Научил се в Русе да казва "мама" и като му дойде музата мамосва всичко и всички
Толкова е оскъден, ама толкова, че...дава само на непознати, които му махат за чао и му дават целувки
Дотук всичко много хубаво...но майка ми явно го приспивала....на ръце или гушнат...та от както е тук, му пея и го люшкам, за да спи
От както спряха коликите си заспива сам...глейте за 10 дни ква беля стана 

,как ги измислят тез неща незнам. Нали и те трябва хляб да ядат 
Дали в метро има....
и вие сте пътували с премеждия и то предимно за другите хора.... 

А кво сте взели - джапанки ли? 
Пък и там детето се разхожда. Ние винаги в първа класа си пътуваме и като се наврем в празно купе, рядко решават да ни притесняват, щото повечето хора имат непоносимост към бебета на път 
Препоръчани теми