Споделете 96

• 22 903
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
  • При хората, които обичам
Нямам ЧАК такива приятели  Laughing

# 661
  • UK
Споделям прекрасен клип - Katy Perry - Thinking Of You. Много харесвам Кейти Пери, има нещо в песните й, което ме кара да искам да ги слушам всичките едновременно, страхотна е. Клипа е невероятен, снощи стоях до 4 сутринта да чакам да го пуснат по някоя от телевизиите, пуснаха го и заспах, не можех преди това. Simple Smile И песента е страхотна. Simple Smile

# 662
МГМ, хареса ми и на мен. Вътре участва и Кайл от Kyle XY.

Фло, обади ми се, като затръгваш на интервю за работа. Ще измислим нещо. Laughing

# 663
  • Пловдив
Не е добро утрото за мен.
Юли още има температура, като сваля температурата се оживява, видимо нищо не го боли. Не кашля, не киха, гърлото не е зачервено, вчера бяхме на лекар - и тя се чуди. Утре ако има - пак ще ходим, изследвания да правим. Така е от неделя.
На всичкото отгоре на гърба ми една бенка, ама голяма, се е възпалила и боли. На кожен лекар ще ходя, ама съм се вкарала в едни мисли...... #Crazy

# 664
Янтра,остави ги лошите мисли,но не отлагай консултацията с лекар Hug Колкото до температурата и на нас ни се е случвало без други признаци на настинка.Дано се оправите бързо и без сериозни илачи Hug
МГМ,хубава песен Simple Smile
 От сутринта готварствам Confused От сто години се каним да си вземем нов тефлонов тиган,но все забравяме,затова правих палачинките в чугунен Mr. Green И както винаги май пак ще закъснея с яденето за обяд Crazy
Добро утро казах ли? Joy Добро да е,и усмихнато за всички!

# 665
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Никой не е протягъл ръчички към Гари Синийз, нали?
Щото си е за мен.
Много ми харесва като излъчване и поведение, в реалния живот си падам по по-смугли субекти.
http://www.universe-of-luxury.com/baume-mercier/publicites/gary_sinise.jpg

Янтре, стискам палци бързо да се оправяте  Hug

# 666
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Много се ядосах..мноооого!  #Cussing out В един друг форум решиха да махат цял раздел с който,ще си иде и тема за деца сираци!Ба *и тъпаците #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 667
Василисия, свършила е и последната Тина, даже половината не е останала Crossing Arms Утре ще я доставят отново в една книжарница близо до вкъщи. По-далеч нямам възможност да ходя  Grinning

# 668
  • Пловдив
Василисия, свършила е и последната Тина, даже половината не е останала Crossing Arms Утре ще я доставят отново в една книжарница близо до вкъщи. По-далеч нямам възможност да ходя  Grinning
Аз съм я поръчала от нета Simple Smile

# 669
Опс, Янтре, грешно те прочетох Simple Smile
Утре ще намина и после ще чакам Василисия да дойде на плаж с троловете и да ми даде автограф  Flutter

# 670
  • Пловдив
Аз, моята си, като я прочета ще я пратя за автограф Simple Smile

# 671
Хохохо!
Пак се изгавриха с народа.
Парното поевтинявало с 8%.... от април.
Цяло лято можело да се отопляваме изгодно.
Ще поскъпне пак чааааак зимата.

# 672
  • Майничка
Срам ме е да си призная, снощи извърших чудеса от изобретателност да тропосам рано дребните в леглата, курдисах се да гледам мача и... се събудих в 1,20 от рева на №2, сгъната на 14 в креслото. Мъжът ми само цъкаше съчувствено, докато ме гледаше как се изнасям към спалнята в странна поза, като някаква оживяла статуя "Дискобол".Embarassed

# 673
Чудя се дали мога да пусна обява за продажба на мопс в Продавалника. И в кой раздел. Идеи?

# 674
гаргамел, не съм споделяла как заспивам в леглото на Елена през нощ, откарвам и по три часа, уж влизам само да я кърмя, събуждам се схваната

Общи условия

Активация на акаунт