Споделете 96

• 22 898
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
  • При хората, които обичам
Вопъла на Тони ми напомня за заплахите на сестра ми към техния кокер, когато направи беля: "Ще те продам! Евтино ще те продам, така да знаеш!" Laughing

# 676
  • о`майна лунна нощ е
Киселини ..., Вълк, къде си?

# 677
  • Бу-у-урга-а-ас
Ерика и Ели имат Рожден Ден.
Сполай им и честито!!!   bouquet   bouquet

Трудно се организирам, не се наспивам, не успявам да си свърша задачите...това пролетна умора ли е или просто липса на самодисциплина? Имам една дузина книги за четене, до които изобщо не мога да стигна. Мрън.

# 678
Ели? Коя Ели? Нашто Ели вече имаше РД ... даже два пъти  Mr. Green

Ели, ти ако порасваш през няколко месеца, да знаеш не ти личи възрастта  Joy

# 679
Споделям си срещата с една супер-готина съфорумка. На бира. И сладки приказки. И клюки, разбира се. Ей, много готина таз жена бе!

На кожен лекар ще ходя, ама съм се вкарала в едни мисли...... #Crazy
Това дето ти предизвиква лошите мисли, казват, че не боли. Не се вкарвай, действай адекватно. Успех! Оздравявайте.

# 680
  • Бу-у-урга-а-ас
Е, да заблудила съм се, но явно някой сполучливо ме подведе. http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=2123

# 681
  • Варна
Споделям, че снощи сдъвках книгата на Василиса за нула време. Определено води по точки пред "Уроци по целуване" и прочиите от серията, само един коментар: Днешните момичета НЕ носят жилетки! От кога водя борба да пробутам такава, но не ми минава номерът.  Mr. Green А емотиконите някак не ги забелязвах, текстът достатъчно си предаваше емоциите.

# 682
  • UK
Носят, само че... Разбират друго под "жилетка".

# 683
Вървим си днес под яркото зимно слънце и гледам моята малка прелест зачервила бузи. За нея това е черезвичайно, поради вродена аристократична бледост. С бликащо от майчано любов сърце и казвам:
- Видя ли, маме, като се нахраниш добре, организмът ти става по-здрав и силен, а бузите алени........ - и тук дългата лекция за позата от храната..... Тя ме изслуша и:
- Е, аз и малко се нагримирах.....

Няма ли кой да пусне тема в Нашите деца, където да си събираме такива истории? Василиндра гледам и тя доста материал събира.

# 684
  • тъгата в мен
Плета мартеници,щото кой да се сети навреме...
Балу,така ми се иска и за мен да говориш такива благини!Без бирата,обаче.

# 685
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ядох кисело мляко с фибри от казанлъшка роза  Crazy.
Не е лошо, само дето се чудех дали да ми се пригади от миризмата на мускалче, която не обичам.

# 686
Самуил с лекота подкара двуколесния Рейзър, брат му веднага се залепи за стария, с трите колела. Това се казва приемственост.

# 687
  • Варна
Ето и моя принос.
Баща и на нашата хубостница и се обяснявал колко я обичаме и след 50 години даже.
Тя: След 50 години ще съм стара и ще съм ви погребала.
Той: Е, ние няма да сме умрели още.
Тя: Е, нищо - на другата година.

# 688
  • Варна
Вашите деца ще ви уморят от смях, ако не от старост.

МГМ, моля те, какво се разбира под жилетка? Щото в къщи все суичъри се купуват.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 17:21 от Lilibon

# 689
Виждала съм обяви за кучета - За дома и семейството, Други стоки за дома... Пусна ли го, бебе ли е?
http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=23

Общи условия

Активация на акаунт