Бели и червени, весели, засмени- 92-ра Американска Бабомартенска тема

• 15 060
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
И аз със закъснение се включвам с пожелания за честит рожден ден на Ния, да е здрава и засмяна! Честит празник и на майка й!

# 211
Oh, срам! 2 дни не влизала и пропуснала!

Ния да расте умница и хубавица! Майка и да се стяга, че тепърва иде страшното Grinning

# 212
Анет, много е пораснала Ния и каква хубавица е  bouquet
Плами, ще е ученик от понеделник. Имаме 3 дена да го научим да пие от чаша, човека си обича бибата. Идея си нямам как ще стане това newsm78

# 213
  • У дома
Честито на Ния!!! Само да радва мама и тати!!! Голяма кукла е.

Дано не съм изпуснала много други празнуващи.

МВК и Тандури, да стъпите на крака скоро!!! Аз и на работа се влача едва, едва, и изпит ми предстои, че и въшки въдим в училището. До моя клас още не е стигнало, но не се знае.

С-авеню , не знам БГ общностите дали са най-добрия вариант. Пиши ми на лични, ще видя какво мога да направя.

# 214
  • Boston, MA
Честито на Ния на патерица! Голяма е пораснала, и голяма хубавица!

# 215
Анет...ЧРД на прекрасната Ния,пу-пу много са ти хубави децата  bouquet

При нас пък бабата е на гости и аз се улях да спя до някакви срамни часове  Embarassed .Колко е лесно да се отпуснеш!
Весел уиикенд на всички!

# 216
Честит Ден Ден на Ния! и на майка и също  bouquet

# 217
Честит Рожден ден на Ния! Да е много здрава и щастлива!   bouquet

# 218
И от мен честит рожден ден на Ния!  Grinning

И този сайт www.scentiments.com за вас - парфюми с до 80% off. Днес ми дойде поредната поръчка  - обичам ги тези хора.  Crazy

# 219
честит рожден ден на ния! много усмивки за нея и за мама   bouquet

благодаря за пожеланията за късмет в новата квартира, наумили сме да я купим, естествено ако успеем да съберем парите за даунпеймънт, което при нас е нелека задача  Mr. Green

днес записахме деница, голямата дъщеря, на основи на рисуването. април ще я запишем на фигурно пързаляне, по нейно настояване.

открих нетфликса и съм се потопила във френското кино  Grinning, препоръчвам  Ma vie en rose:
http://www.imdb.com/title/tt0119590/

# 220
Стела, гледах снимки от къщата.  Flutter Да сте много щастливи в нея.
Не помня дали ти честитих вече.  Rolling Eyes Тина ми го предсказа това състояние на забравяне и тъпота,  Mr. Green но аз ще се противопоставям.  Joy

# 221
Кажете на невежата как става номера с нетфликса  Praynig

# 222
Стели, честито и от мен! Hug

Клеърет, абонираш се, правиш си акаунт онлайн, после си избираш филми, вкарваш си ги в кю-то и съответно:
а) ти пращат в къщи ( за колкото броя си се абонирала) после ти гледаш, слагаш обратно в плика и пускаш в пощата
в) можеш да гледаш направо онлайн на компютъра си
с)можеш да гледаш направо на телевизора си с една машинка Roku, която Нетфликса продават, като тя те вкарва автоматично в кюто ти, ти избираш с дистанционното филмите, гледаш и така.

След юни месец се очаква да може с/у 0.99- $2.50  да се гледат филми, които се продават в Амазон на ДВД.

# 223
  • Добрич
Честит Рожден Ден на Ния! Да е много здрава и много весело и безгрижно детство! Анет, малко съм на патерица, ама пък пожеланията са от сърце!  Wink  bouquet
Tandoori, мерси и аз за обясненията!   bouquet Как си ти?
Кюбит, да не те плаша, ама тепърва се започва с това състояние.  Wink Като дойде бебето/бебетата живот и здраве, ще е още по-дълбоко.  Joy Това в кръга на шегата, разбира се!  Wink Кажи как се чувстваш! Това е въпрос и към Бубето!   Wink
Kлерет, не си ли на концерта или сега ще тръгваш? Весело изкарване!  Hug
Ева, мерси за линка. Моят парфюм го има само в много малка разфасовка.  Crossing Arms Ще почакам, само да не свърши промото докато се набуткам.  Laughing
Вики, браво на помощницата-баба! Почивай!  Hug
MВК, Аталанта, стискам палци за бързо оздравяване и успех на детето в понеделник!  Peace
Марленче, няма да се даваш! Стискай зъби! Мими ще се справи чудесно! Успех и на вас следващата седмица!  Hug
Моята акция с мартеничките приключи! Доволна съм! Като за дебют беше ОК! Мерси още веднъж за подкрепата!  Hug

Хубав weekend на всички!   bouquet

# 224
Къдри, къде шега, къде истина Simple Smile  Има си име състоянието след бебето: momnesia.  Усетих го първите месеци за някои факти, които мислех, че няма начин да забравя и докато наум ми идваше "twinkle, twinkle "  като приказвам с колега. 

Just for fun:  http://www.usatoday.com/news/health/2008-03-03-momnesia_N.htm

Ева, благодаря за парфюмния сайт. За съжаление, няма мойте парфюми, но пък за подаръци е страхотен! Всъщност, поръчвала ли си от там? Цените са 2 пъти по-евтини от тези на Nordies... голяма разлика...

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 04:58 от Pixie

Общи условия

Активация на акаунт