Бели и червени, весели, засмени- 92-ра Американска Бабомартенска тема

• 14 848
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Eee, тъкмо се чудех само аз ли не се кефя да плащам MSRP в Нордстром Mr. Green Mr. Green

Моля, моля. Поръчвам постоянно, днес ми дойде поредната поръчка. Нямам никакви проблеми с тях, но съм забелязала, че по-новите парфюми са с много малка разлика от пазарните цени - десетина долара. Но пък аз съм капризна и си харесвам само няколко определени аромата (излезли преди година-две обикновено) и си ги поръчвам по $35, вместо по $80-$90 .  Grinning Днес получих Eclat D'arpege и Omnia Crystalline.  Heart Eyes

Кюбит, как се чувстваш, разкажи малко вълнения.. Бубка, а ти?

# 226
отново благодаря  Hug. ЕВА, екла д'арпеж на ланвин ли ползваш? това е моят парфюм, използвам го от няколко години и не ми омръзва  Heart Eyes

# 227
Ева, благодаря! Сделките са винаги добро нещо. набелязала съм подарък за друг капризен, и на този сайт е точно 2 пъти по-евтин. Излезе миналото лято/есен, бтв.

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 06:33 от Pixie

# 228
  • Boston, MA
Добре съм, благодаря за вниманието. Моят мозък от предната бременност си е все така.  Laughing
Не ми се яде обаче, вчера на консултацията ми каза да съм пиела Ensure шейкове.

Аз от няколко години купувам от Scentiments, истински са и доказано (за мен) най-ниски цени онлайн. Пикси, няма бутикови аромати и Шанелите например винаги си държат цена, но извън това са идеални. Пращат и купони за допълнителни отстъпки. Запасявам редовно и подаръци.

# 229
И мен ме караха да ги пия, Бубка, но аз пасувах. А и както не ми се ядеше и хоп, накрая +20 кг.
Сега на малкия давам детския вариант Pediasure, че той е много зле откъм кг и ядене.

# 230
Моят мозък от предната бременност си е все така.  Laughing

И аз все още с това се извинявам Simple Smile  Ахх, много demands върху мозъка това правят...

Между другото, моята бременност направи голям номер на усета ми за парфюми, и не можех да понасям нищо почти през цялото време. Сега дечка, въпреки всичко, е вече начетена парфюмиста Simple Smile

# 231
  • Чикаго / София
Stela, супер за Дени! Явно прилича на мама не само по външен вид, а и по талант! Hug Кънките са хубав спорт. Догодина може и аз да ги запиша.

Може ли някой ди каже как е на англ. овесени трици, пшеничени трици,  и парафиново масло, и от къде мога да ги намеря? Нещо се поусвиних напоследък и искам да се подложа на една диета, но ми трябват и тези неща.

Pixie, и аз бях така по време на бремеността. Не понасях парфюми, а точно преди да разбера, че съм бременна си купих един който многи ми харесваше. Ползвах го 2 седмици и до там. Така и си остана този парфюм.

# 232
Ирка овесени трици са Oat bran другите неща, за които питаш не ги знам. Предполагам, че за Дюкан се гласиш. Не искам да ти се бъркам, но е доста вреден този режим. Ако искаш погледни 90-дневната диета, аз съм доста доволна  Peace

# 233
  • usa
имам въпрос. някой знае ли как се нарича съоръжението шведска стена на английски?

# 234
Wheat bran са пшеничните трици, при нас ги продават в секцията при брашната.

миз, stall bar?

# 235
  • usa

точно! благодаря  Hug!

# 236
имам въпрос. някой знае ли как се нарича съоръжението шведска стена на английски?

Дали не е stall bar ili wall bar , виж тук http://www.artisport.it/sport-equipment/gymnastics/stall-bar/dorsal-bent.htm  Peace

А , закъснях май ...

# 237
Честита Баба Марта на всички!Да сте бели и червени,здрави и спокойни!Днес е и сирни заговезни/прошка бтв..
*
Тадаааааааа,1то ми пипане на фондан
http://picasaweb.google.com/anna.guerdjikova/NiaIs5#5308197798369234162
Поклон отново на сладкарките тук,брееее че туткаво,аз и голям залък лапнах с торта 25см висока с 4 вида блат / 2 крема и едно барби дето е дълго колкото клаудия шифър(накрая му махнах краката),малко хлътна,но ния рече че така е модерно Laughing  Ние отиваме да готвим,3 от 5 майки рекоха че ако може,може ли децата да останат до 5 вместо до 2 че имали работа newsm78 Та ни чакат 6  часа рд...

# 238
привет Hug
Честита Баба Марта,весели,щастливи и усмихнати Heart Eyes  bouquet Hug
anette1104 тортата е супер,не мога да повярвам,че сама си я правила.Сега малката тъкмо я видя и поиска и тя торта,ама не с барби,ами със любимата и плюшена играчка заек Crazyголяма торта ще стане Joy hahaha
За отчет:трябваше да родя вчера,тъй че официално преносвам,някоя от вас била ли е в такава ситуация,питам,защото не знам лекарите тук какво предприемат в такъв случай.На кой ден предизвикват раждане и т.н.Защото една моя приятелка преносваше към десетина дни и докторите смятаха това за нормално и въобще не и обърнаха внимание.
Вчера дойдоха родителите ми и голям цирк стана.Още повече,че те си донесоха зимни дрехи,якета,пък то тук 22-23 градуса Laughingще се чудя какво да ги правя така

# 239
тифани,и 2те ни деца преносих с по 1 седмица; стефан го индуцираха точно на 7мия ден след термина,казаха че ако не ида-не носят отговорност(аз имах да свърша едно нещо в офиса и исках да го отложа с 1 ден  Whistling).; слагат система,чакаш 10ина часа и опла-бебе. Не е хич драматично,скука ужасна е да висиш и да гледаш ситкоми цял ден,но пък е много контролирано к на мен ми харесва...питай ако има нещо тук и споко!
за тортата-иди в готварския да видиш чудо,аз съм от аматьорите най-маладшия и джаста-прастаОт днес е отворено тортено предизвик 09 ,сезони,страхотни неща има,а откакто се пробвах и аз-още по-цъкам

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 15:04 от anette1104

Общи условия

Активация на акаунт