Кухни - 19та тема

• 53 961
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Трябва да се монтират с много дълги дюбели, за да влязат в стената. Само на гипсокартона няма да държи. Един вид трябва да ги предупредиш, че сте с гипсокартон. И да се надяваш, че няма 5 см празнина между него и стената, каквито случаи съм наблюдавала.

многократно са предупредени , но казаха , че така се правело
а празнината може и да не е 5 см, но 3 със сигурност има Sad

Ние сложихме дървени греди под гипсокартона, които хванахме с химически дюбели.

# 226
  • Шумен
Здравейте момичета,  Hug
разкошни кухни показвате.
Ние купихме апартамента, но не знам кога ще започнем ремонта, че няма пари вече.  Cry Но въпреки това събирам идеи и правя бюджет.  Mr. Green
Та искам да питам ориентировъчна цена на л.м. на огледалата, които се слагат на цялата стена, kакто при Zllate.
  bouquet

# 227
25-30лв на квадратен метър без обработката /шлайф, пробиване и др./

# 228
аз не мисля че тези котлони с копчетата се чистят трудно копчето се издърпва нагоре изважда се и се чистят без проблем а сензорните като се развалят трудно се оправят поне мен така ме посъветваха от магазина

# 229
  • Шумен
25-30лв на квадратен метър без обработката /шлайф, пробиване и др./

Благодаря
  bouquet

# 230
raygram,не зная как точно вървят цените на кв.м в момента-на мен за стената 2,10/2,30 ми струваше 144,00лв с поставянето(всичко)
по повод котлоните  със сензорно управление-изглеждат по красиво и се почистват супер лесно,а с копчетата трябва почти след всяко ползване да се издърпват и почистват защото ще се наслоява мазнина и прахуляк.мисля че това би довело до по бързото им  разваляне.

# 231
За котлоните мога да кажа, че и едните, и другите си имат предимства и недостатъци.
Тези без кант стоят по- добре върху плота ,лесно се почистват, но и по- лесно се пукат, ако изпускаш съдове върху тях .
Освен това, ако изкипиш нещо, се разлива по целия плот .
По тази причина моите и двата са с кант, по мнение на мъжа ми аз съм" джаста- праста" Laughing, често изтървам съдове ,чупя на поразия  ooooh!.
За почистването, винаги след използване забърсвам веднага и не съм имала проблеми .

# 232
http://www.recordcucine.com/cucine_moderne.htm
тук може да видите някои свежи съчетания на цветове. и не само...
raygram, мерси за сайта - много ценен, дори има една кухня, която много прилича на моята (на проекта ми де  Mr. Green)

sunflower79
, аз лично венгето хич не го харесвам, но виж ванилията е чудесна идея Peace Действай смело както ти харесва така си я направи и чакаме снимки Hug А онзи бонбон на дивана да го изядеш от мен Heart Eyes
Крисси , речено сторено   love001
А за венгето - аз харесвам контраста, а и си падам по тъмното дърво и затова искам да го включа, като естествено няма да преобладава  Peace

# 233
Фурната за вграждане,към която май се насочвам,няма почистване на водна пара.Това важно ли е или мога "да си затворя очите"?
Направих една глупост:вчера бях в Техномаркет,водих си бележки на лист и го загубих.Сега пък не мога на сайта им  да си намеря двойката стъклокерамични котлони със сензор.Върти ми се нещо като 300-320 лв.на Зануси...да ви говори нещо?Пак трябва да се мъкна дотам... ooooh!

# 234
аз след всяко готвене почиствам котлона така че с копчета без копчета .........исках да кажа че сензорните ако се повредят са по трудни за поправка а не за почистване знам го от опит предишната ни печка беше със сензорни копчета и се повреди точно там дето се включва и след като я занесахме на ремонт ни казаха че това е невъзможно да се оправи и сега като си смених кухнята си купих всички уреди с копчета

# 235
eropampero, zllate ,
Честити ви кухни.
Моята ще е подобна по размер.Много ме блазнеше да направя едната стена така-с шкафове от долу до горе,но пък не ми остава никакъв плот.Само местенце за нещо дребно между мивката и котлоните.Ползвате ли ги?Къде работите-на някаква маса в близост?

# 236
Фурната за вграждане,към която май се насочвам,няма почистване на водна пара.Това важно ли е или мога "да си затворя очите"?
Направих една глупост:вчера бях в Техномаркет,водих си бележки на лист и го загубих.Сега пък не мога на сайта им  да си намеря двойката стъклокерамични котлони със сензор.Върти ми се нещо като 300-320 лв.на Зануси...да ви говори нещо?Пак трябва да се мъкна дотам... ooooh!
аз гледах в сайта обаче не видях на зануси двойка котлони със сензорни има с механични

# 237
Ами като се разходя още веднъж до Техномаркета,бързо-бързо ще ги намеря.Ама че глупост направих.
Исках да разгледам сайта и на Технополис,но интересно защо ми излизат само промоциите им...

# 238
  • Варна
Трябва да се монтират с много дълги дюбели, за да влязат в стената. Само на гипсокартона няма да държи. Един вид трябва да ги предупредиш, че сте с гипсокартон. И да се надяваш, че няма 5 см празнина между него и стената, каквито случаи съм наблюдавала.

многократно са предупредени , но казаха , че така се правело
а празнината може и да не е 5 см, но 3 със сигурност има Sad

Ние сложихме дървени греди под гипсокартона, които хванахме с химически дюбели.

брей това пък не ми хрумна
иначе картона е много добре сложен и металните лайсни или както се казва са по -нагъсто от стандартното

# 239
zllate,как е закрепено огледалото.аз мисля да си правя гръб на кухнята с огледало.

Общи условия

Активация на акаунт