Кухни - 19та тема

• 53 972
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, а това шкафче/чекмедже/ под вградената фурна за какво си ги ползвате. Моето ми се струва много малко и някак не се сещам какво ще сложа там. Дайте идеи!
Аз си държа там тавите от фурната и разни подносчета.
sis7,прав е съпруга ти,ще издържат Grinning
Аз също държа там тавите от фурната Peace

# 31
Здравейте момичета! И нас ни предстои ремонт на кухнята и сега с мъжа ми обикаляме из фирмите да видим какво ще ни предложат. Ходихме на няколко места в Пловдив, най-много ни хареса проекта на Кухни Класик, много бяха любезни и си личеше, че си разбират от работата. Вие имате ли някакви впечатления от тях, помагайте, че май на тях ще се спираме.

Аз лични наблюдения нямам,но моята съседка е с кухня на Класик и е много доволна. Тя също ми каза,че си разбират от работата и и мат идея кое как да стане.

# 32
Нещо и аз го закъсах с монтажа на кухнята,много се проточи,дано другата седмица да мога да снимам и да покажа.Досега само попивах информация и идеии.

# 33
  • Стара Загора
Момичета от доста време следя темичката , и аз като вас съм на тази вълна, но искам да питам вече минали през "този ад"  Mr. Green , за 7 линейни метра кухня /долни + горни шкафове/ и един барплот около 1,20м колко горе долу е нормалната сума с която ще ме зарадват? КАто съм се насочила към по-малко механизми. Знам че цената зависи и от плоскостта затова и ето на какво съм се спряла /надявам се момичето на което е кухнята да не ми се разсърди, но това е една от кухните които харесах като цвят и материал/

Благодаря предварително

Харесала си една от най-хубавите /според мен/  кухни. Мисля, че за 8 лин.м. трябва да приготвиш минимум 6 - 7 хиляди лева. - без механизми, уреди и глезотии.
Моят съвет е след като харесаш проект да поискаш цени от поне още една фирма. За да имаш съпоставимост трябва да си избрала и материала и дори цвета.

Аз направих така - проекта за кухнята е мой. С него отидох в пръвата фирма, където надълго и широко обсъждахме материалите и цените. Първата цена, която ми дадоха беше заблуждаващо ниска. След като се спрях на точно определен материал - ЛПДЧ на ЕГГЕР в цвето нюанси бордо и бежово - цената скочи почти двойно.
Със същия проект и избрани цветове проверих цените в още две фирми - разликата беше доста голяма. Доверих се на фирмата, която ми препоръча моя приятелка, и която ми даде добра цена и съм много доволна.
Ще пусна по-късно снимки - нямам все още някои аксесоари и осветление.

Желая ти успех в избора.

# 34
  • Варна
Момичета от доста време следя темичката , и аз като вас съм на тази вълна, но искам да питам вече минали през "този ад"  Mr. Green , за 7 линейни метра кухня /долни + горни шкафове/ и един барплот около 1,20м колко горе долу е нормалната сума с която ще ме зарадват? КАто съм се насочила към по-малко механизми. Знам че цената зависи и от плоскостта затова и ето на какво съм се спряла /надявам се момичето на което е кухнята да не ми се разсърди, но това е една от кухните които харесах като цвят и материал/

Благодаря предварително
здравей преди 10ина дни си поръчахме кухна от пдч , плоскости егер, екстрите доколкото могат да се нарекат така са едно джоли и кофа
дължината е около 5 метра , плота е от тези дебелите плоскости/не се сещам как се казват/ и това за
4600

след това обаче ми казаха че от 20 ,02 има повишение на цените на някой плоскости с около 10 процента
имам разбивка кое колко ми струва по видове шкафове , ако нещо конкретно мога да ти бъда полезна пиши на лични Peace

# 35
  • Стара Загора

Момичета, цената много зависи от нивото на цените в съответния град. Моят майстор прави в София кухня 4-5 л.м. от МДФ на цена 4000 лв. най-евтината цена от софийска фирма е около 7000 лв.

# 36
Здравейте момичета! И нас ни предстои ремонт на кухнята и сега с мъжа ми обикаляме из фирмите да видим какво ще ни предложат. Ходихме на няколко места в Пловдив, най-много ни хареса проекта на Кухни Класик, много бяха любезни и си личеше, че си разбират от работата. Вие имате ли някакви впечатления от тях, помагайте, че май на тях ще се спираме.
Аз залагам на Диалог.Там проверихте ли цените,направиха ли ви проект?

# 37
  • варна
УЖАС!!!! Направо ми се подкосиха краката  Mr. Green
Серизоно ли за такива цени говорим..... Confused
Иначе уредите си ги имам купени в кашончета Mr. Green...но за самата кухня очаквах малко по-малко Tired...
А това което съм показала на снимката ..някакви предположения какъв материал е?  newsm78
Иначе кухнята за сега съм се спряла да я прави наш съсед....не е някоя фирма с лъскав офис,младо момче което само си прави всичко и имах някаква надеждичка да е по-малка сумата...затова и исках да чуя от вас горе долу как вървят цените....че да не му се изкажа неподготвена нещо Mr. Green

БлАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКИ

а снимков материал никога не е излишен Peace

# 38
Иначе уредите си ги имам купени в кашончета Mr. Green...но за самата кухня очаквах малко по-малко Tired...
А това което съм показала на снимката ..някакви предположения какъв материал е?  newsm78

Лъскавичко ми се вижда и май е лакиран МДФ. Значи скъпичко. Тъкмо извадих големите тефтери да видя нашата кухня колко е. Значи 3,00 м на 2,20 м., т. е. Г-образна за 3540 лв без уредите. Материала е ПДЧ Егер, държах много на механизмите. Всички са хидравлични, оптични и там каквито екстри има. Чекмеджетата са с металбоксове. Според мен минахме доста тънко. Остава като я монтират и да ми хареса.

# 39
Иначе кухнята за сега съм се спряла да я прави наш съсед....не е някоя фирма с лъскав офис,младо момче което само си прави всичко и имах някаква надеждичка да е по-малка сумата...затова и исках да чуя от вас горе долу как вървят цените....че да не му се изкажа неподготвена нещо Mr. Green

БлАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКИ

а снимков материал никога не е излишен Peace
момичета моята кухня е 3 на 3 на 3 доста е голяма има снимки някъде-излезна ми с механизмите 8000лв.без уредите
това мога да кажа, но съм много доволна

# 40

Според мен вратичките са или лакиран МДФ (фрезован, а не с кант) или постформинг. И двата варианта не са от евтините, но постформинга е по-евтиния от двата.

# 41
Кухнята е на rosiel. За да не гадаем може да и пишеш на лични.   bouquet

# 42
  Привет и от мен...Исках да изчакам да ми сложат и дефектната вратичка,хладилника,батерията на мивката,да изчистя и тогава пак да снимам и да материал  новата ми малка,сладка кухничка..... Ама нямам търпение,така че ..  заповядайте.  МДФ лак , а плота и гърба пак са лак ,ама ще проверя точно как се казваше материяла .

http://milenche.multiply.com/photos/album/11/11#

п.п. А ,да и плоскостта ,която е над  абсорбатора и скрива тръбата,ще ми я пребоядисат от бяла в "мръсно" бяла,като останалите вратички.

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 17:14 от mmilena

# 43
  • Пловдив
  Привет и от мен...Исках да изчакам да ми сложат и дефектната вратичка,хладилника,батерията на мивката,да изчистя и тогава пак да снимам и да материал  новата ми малка,сладка кухничка..... Ама нямам търпение,така че ..  заповядайте.  МДФ лак , а плота и гърба пак са лак ,ама ще проверя точно как се казваше материяла .

http://milenche.multiply.com/photos/album/11/11#1

п.п. А ,да и плоскостта ,която е над  абсорбатора и скрива тръбата,ще ми я пребоядисат от бяла в "мръсно" бяла,като останалите вратички.

Браво, адашке   bouquet
Много хубаво се е получило, и аз замислям от такива квадрати да са ми горните шкафове - с какви размери са и с обикновени панти ли са  Hug  И ще чакам да кажеш материалът на гъба и плота какъв е  Peace
А вратичките ти ги пребоядисват в какъвто цвят желаеш, така ли

# 44
  • варна
Кухнята е на rosiel. За да не гадаем може да и пишеш на лични.   bouquet

Как не съм се сетила  Wink .... Само дето не ми отговаря Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт