Беше малко преди да вляза в 9тия месец и бях излязла в квартала, а име не бяхме измислили. То бяха дебати, то беше чудо. Едно момиченце, на видима възраст около 9-10 години вървеше до мен, гледаше ме и ме попита как се казвам. После аз я попитах, казах й ,че Белослава е много хубаво име и че не сме измислили име за бебето. Тя ми каза "Може Преслав да се казва" аз само се засмях защото се бях сетила за това име,...но не обърнах внимание. После забравих за случая. След още по-продължителни дебати стигнахме до общо решение -Преслав. Тогава се сетих за малката и за странния случай с нея 
Когато бях в 6тия месец пак една малка девойка ме заговори по улицата и се шегувахме, че малкия е толкова привлекателен, че от корема "тегли" момичетата

Не бях споделяла историята за моята Белослава
вестителка
(като повечето от нас, които от мухата слон правят). Клапичката, за която е писано по - напред в темата е рефлукс, които при всички бебета е "отворен"- малко или не чак толкова малко.
, няма ден, няма нощ - детето иска да яде през 3, а понякога и през 2,5 часа. Яде по малко, на често.
), но ми се струва, че не правиш достатъчно. Много е хубаво това с течностите, но невинаги е достатъчно. Съветвам те да прочетеш в 

. Беше ми малко странно да ви пиша, защото имам чуството, че всички се познавате отдавна.