Малък Сечко вънка вее, Януарчето вкъщи с мама дивее

• 21 261
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Дани, а твоята принцеса...пу пу- красавица и с тази рокля прилича на по-голямо бебче! Днес Петя е много поспалива...

Благодаря на всички за комплиментите,те всички бебоци са хубави,а Петя ми изглежда изключително гальовно същество.Йоана изглежда по-голяма,понеже роклята й е голяма hahaha за възраст от 3-6 месеца е, ама не се стърпях да й я сложа,че с тези гащеризони постоянно Crossing Arms И Йоана днес е много сънлива.Не стига,че спа цяла нощ ми и след яденето в 9 ч като заспа,та чак в 3 ч Shocked,така се беше наакала,че засъхнало и памперса залепнал за дупето.А като се разсъни леле какъв вой ooooh! И сега пак спи. CrazyКаква е тая работа не знам. newsm78
Евжениии,как ще те забравим бе.Нали заедно се похвалихме в седмичната в ИБ,а и толкова месеци тука всички сме си малко или много близки Hug
Зозима като ангелче спинка твоя хубавец.Количката много готина и компактна ми изглежда,а и ти си слабушка,за разлика от мен Crossing Arms Hug
Сиси и на мен понеже ми дойде и ми свърши,та и аз чух такова нещо,че дойде ли ти докато кърмиш-това бил края на кърменето ти Shocked,ама спокич,вярно намалява сякаш,но ми свърши,а кърма си имам даже и за фризера Hug
При мен пък,за разлика от преди,мина много леко,с малко болки и не много течове,че преди да забременея...ахх лелее.Едни болки,едни чудеса,пурпурни реки.Ужас.Сега ми се видя песен.Дано да е така.
Хайде,че се отплеснах. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 17:05 от daninceto

# 91
daninceto роклята е страхотна...и малката е като принцеса в нея...

Зозима изглеждаш страхотно...и Борис е много готин наистина...

айде хубава вечер, че май пак се почва гушкане и ядене...уж беше заспала, ама нещо се разсъни...а тъкмо мислех да шия...ех планове...

# 92

А-а-а Guano Apes бяха много здрава група. Много добре се карат ски на тях, слагаш си на mp3-ката Proud Like A God, закопчаваш автомата и дълбокият сняг е твой. Нямаш представа колко пъти съм се опитвала да си строша крайниците по тоя метод, засега без положителен резултат. Да отбележа само, че малко им сърдя. Как може да направят песен за бордисти, а да не направят за скиори. Това си е жива дисриминация на крачен принцип.

# 93
  • Варна.....
Какво ли съм успяла да сътворя, че не виждам снимките...... Или нета пак се скапва......
А как само ги хвалите.......

# 94
да разбирам ли ,че кърмите и имате цикъл  Shocked все си мислех, че такава комбинация няма .... Whistling

# 95
а има, има...поне така съм чела...

# 96
stelaruseva, правилно си разбрала
Мисля че и на мен ми идва – сгурно ще съм първата дето от лохии директно в цикъл е минала без пауза! Но това поне ще обясни намалялата кърма тея дни и безсънните нощи с малчо
Според доктора ми това дали ще ти дойде цикъла докато кърмиш зависело от нивото на пролактина и било строго индивидуално за всяка жена за това кърмене не значи липса на цикъл и овулация.
Ей,  Evjeni беше ни домъчняло за теб! Радвам се че малкия е почнал да прави пауза през ноща, ако не се лъжа ти беше споделяла, че си беше изтормозила с нощното ставане с малката принцеса!
На всички малките ви съкровища на снимките са прекрасни! Hug

# 97
Пу, пу, много са ви сладки бебоците.

Май всички си обяснихте причината за лактационната криза. Браво!
Да не би и на мен ша да ми идва? newsm78

Странното е, че откакто открих бирата, си имам кърма.

Четох че цикъла при кърмене може да се върне след 40 дни или след 2 години. При всеки било различно, но повечето казват, че кърмата в преди цикъл намалява.

# 98
Hi, и от нас !
Много хубави бебоцииии  Party. На кого ги оприличавате ? Моето на никого не прилича,дори и с комшията се мъчих да намеря прилика ама ...тц ,на него си прилича.
Да подновя темата за 'КЕКСА'..... ами.... неуспешни опити,боли и това  е . Имам чувството,че винаги ще ме боли, една такава тъпа болка и все едно съм запушена,извинявам се за израза,ама много  е гадно-желание има ама физ. възможности няма.
Айде и  аз се оплаках.
Забравих да кажа ,че Алекс има ужасно много бебешка кал по главата и по ушичките,мажете ли  с нещо?

# 99
Еспа, двете ще да сме от лохии в цикъл.. ако са ми правилни усещанията...  Rolling Eyes  #Cussing out

Забравих да кажа ,че Алекс има ужасно много бебешка кал по главата и по ушичките,мажете ли  с нещо?

Shocked що пък е това чудо бебешка кал? айде пак чух нещо ново.. днес ми е ден на новини  Laughing

А прилика.. хм.. всеки път на някой различен ми прилича  Laughing Първия път като го огледах беше на снимки.. Тогава много ми заприлича на баща ми.. Като го видях наживо ми заприлича много на мен. Сега вече ми прилича на Митко най-много.. Ще да видим като поотрасне  Wink

# 100
Сиска,това са люспи по главата ,като пърхут ама  е по-твърдо,като корички,които се белят.Появява се при кърмените бебета,това го прочетох сега.

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 00:29 от natali81

# 101
  • София
Ето и на Преслав една снимка, щом сме тръгнали......... Hug

# 102
Много хубави бебетата, пу пу!
Като заговорихме за намаляне на кърмата - снощи гърдите ми едни мекички и двойно по-малки. Беше голям рев, 3 часа вися на гърдите.
Много плаче моят син. Нещо като не му е на кеф - голям рев. Сега спи от 3 часа, прескочи си времето за къпането. Ще видим как ще искараме нощта.

# 103
Здравейте мамита Simple Smile
natali81  в болницата им мажеха главичките с бебешко олио и така им се махна, знам от приятелка, че след като намаже главичката на бебето с олио изчква да постои и след това с гребенче лекичко ги маха. В болницата нз дали са им го махали с гребенче но на Мира и се махна калта.
Аз все още нямам цикъл, чета че вие вече имате дали е нормално все още да ми го няма newsm78 почти 1 месец откакто спряха тези лохии???
Лека вечер

# 104
Сиска,това са люспи по главата ,като пурхут ама  е по-твърдо,като корички,които се белят.Появява се при кърмените бебета,това го прочетох сега.

аааа - дето им викат "крусти", нали? ако е това, имам бегли спомени, че не се премахва много лесно... newsm78

Знаете ли кво установих - че не съм сигурна имам ли още лохии  hahaha  newsm78 Докато съм в 00 нищо не тече, ама на превръзката имам нещо жълтаво... ама аз течение някво винаги съм имала, та се замислих - дали не може да е това?  newsm78 (сори, че така образно описах... Blush)

Моник, същински Мечо Пух твоят Преслав  Laughing Много сладка снимка  Grinning

Ох, цял ден си викам да кажа, че стискам палчета на Алекс и Васи, ма все забравям  Embarassed Искай, мила, повечко мнения... и на мен ми е чудно как решават лекарите, че нещо е алергия само като го видят... че и алергена определиха...  #2gunfire пиши как се развиват нещата  Hug

Дени, и Калоян много капризничи и мрънка и реве... иска милото да го гушкам и да му пея  Heart Eyes И аз все му измислям разни тъпи песни.. горкото  Laughing

С колко "имена" наричате бебоците? Наш син си има доста - мишо (от мишка), зайче, лалугерче, тирбушонче, хеликоптерче, муши (от мушмуроче), дребзи-бебзи... и стандартните слънчице, злато, дрисленце и т.н...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт