Благодаря на всички за комплиментите,те всички бебоци са хубави,а Петя ми изглежда изключително гальовно същество.Йоана изглежда по-голяма,понеже роклята й е голяма
за възраст от 3-6 месеца е, ама не се стърпях да й я сложа,че с тези гащеризони постоянно
И Йоана днес е много сънлива.Не стига,че спа цяла нощ ми и след яденето в 9 ч като заспа,та чак в 3 ч
И сега пак спи.
Каква е тая работа не знам. 
Евжениии,как ще те забравим бе.Нали заедно се похвалихме в седмичната в ИБ,а и толкова месеци тука всички сме си малко или много близки

Зозима като ангелче спинка твоя хубавец.Количката много готина и компактна ми изглежда,а и ти си слабушка,за разлика от мен

Сиси и на мен понеже ми дойде и ми свърши,та и аз чух такова нещо,че дойде ли ти докато кърмиш-това бил края на кърменето ти

При мен пък,за разлика от преди,мина много леко,с малко болки и не много течове,че преди да забременея...ахх лелее.Едни болки,едни чудеса,пурпурни реки.Ужас.Сега ми се видя песен.Дано да е така.
Хайде,че се отплеснах.
. На кого ги оприличавате ? Моето на никого не прилича,дори и с комшията се мъчих да намеря прилика ама ...тц ,на него си прилича.

)
пиши как се развиват нещата