"Баба Марта приближава, РАЗГРАД за благотворителен базар се стяга!"

• 14 125
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден,Кате!Много здраве,щастие,любов!Весел празник!

# 151
Кали и аз това се чудя къде се запиля Бубето. Включва се отвреме на време. Последно каза че не и се пишело. Дано всичко да е наред и да са добре всички  Peace 

# 152
Честит рожден ден Кати да си жива здрава и много обичана.

# 153
Някой знае ли къде е Диляна??? newsm78

Кали и аз това се чудя къде се запиля Бубето. Включва се отвреме на време. Последно каза че не и се пишело. Дано всичко да е наред и да са добре всички  Peace 

Каке, тука съм бе, една риза да ми купиш, че пак си ме прекръстила Whistling. И ти писах на скайпа преди няколко дни, ама не пишеш я  Crossing Arms. Барем през уикенда да се чуем я.
Ходя на курс за шивачки всеки ден от 13-17ч и не ми остава много време.
Христинке, казах му, пък той реши, че трябва да види госпожата и да я пита какво ще го научи Thinking. Как да стане тази работа Rolling Eyes

# 154
 newsm20  появи се най-сетне Бубето     bouquet    Ще ставаш шивачка ли Диде? То тука в нашия град няма перспектива.

# 155
Не бе, Иве, записах се на курса от Бюрото по Труда, хем ще науча нещо, хем и стипендия ми плащат  Wink Не е за мен тази работа Tired

# 156
  • Разград
И на мен декември месец ми предлагаха курс-административно право(или нещо подобно беше),ама от моя дзвер не мога никъде да отида,а много ми се иска докато съм си вкъщи да изкарам някой курс.
В момента Макси пие едни антистресови гранули,та с личната говорих,ще съчетаем приема с тръгване на градина,разбира се с мен(поне в началото).Ако стане работата ще запиша и аз нещо.

# 157
Не бе, Иве, записах се на курса от Бюрото по Труда, хем ще науча нещо, хем и стипендия ми плащат  Wink Не е за мен тази работа Tired

А аз помислих че искаш да ставш шивачка  ooooh!  То е хубаво да се занимаваш с нещо, че иначе изперкваш. И още повече, че и парички ще имаш  Peace 
Аз исках да те питам Диде ти влизаше в някакъв друг сайт подобен на продавалника. Ако може да споделиш какъв беше, да влезна да разгледам и там какво има  Hug

# 158
Благодаря на всички ви за пожеланията!Бъдете живи и здрави,а сега да почерпя:
ииии
Да ви е сладко,заповядайте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 159
Сори за името, ама и на домашния звънях. Никой не вдига. Исках само да се похваля, че вече си имам бг мартенички и сме много щастливи. Приятна изненада. Каке, благодаря ти!! Peace

# 160
Поправих се!!! Joy Joy Joy

# 161
Хах, в България българските мартенички са китайски.
Момичета, споделете кой е най-читавия хомеопат или хомеопатка в нашту селу?

# 162
Добро Утро!
Кате,ЧРД на патерица!Много здраве и късмет.  bouquetВълчо въпроса е без отговор.ДЕскова е хомеопат,обаче....абе не ми хареса.Водих преди време децата при нея.Взе да чете разни книги.ПО едно време си мислех да и поискам книгите сама да чета.МАринова също е хомеопат и ги чува нещата.Там проблема обаче е,че за малки деца май е малко страхлива.Обикновено майките се предават и искат лекарства,а в нашия случай тя ми ги изписва.Мога да ти потърся координати на Русенска докторка.Много ми я хвалеха,ама аз така и не заведох децата при нея.С няколко книги и Маринова за сега успявам да се справя.
Само не ходи при Стоянова-гинеколога.Тя също е наредила в кабинета си разни дипломи,ама като знам какъв гинеколог е....не бих и се доверила дори за течащ нос.

# 163
Сори за името, ама и на домашния звънях. Никой не вдига. Исках само да се похваля, че вече си имам бг мартенички и сме много щастливи. Приятна изненада. Каке, благодаря ти!! Peace

Ау, радвам се ,че са пристигнали Heart Eyes

# 164
  • Разград
Добро утро!

Да пием по кафе -

Общи условия

Активация на акаунт