"Баба Марта приближава, РАЗГРАД за благотворителен базар се стяга!"

• 14 101
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро мили дами и Вълчо.  Много ароматна закуска с кафе   bouquet Мерси на Либра   bouquet
Навън е много красиво наистина е като приказка. Как сте днес в този зимен ден? Дано това да е била зимата и вече да се оправя времето  Peace 

# 61
  • Разград
Къде сте? Сигурно навън на пързалка.
Моите деца са навън с баща си да си поиграят.

# 62
"добро утро" и от мен  Laughing
понаспах се днес нали съм без детенце  Simple Smile Либра мерси за кафето   bouquet
Снощи хапнахме ,пийнахме,малко поденсихме и се прибрахме.абе имах нужда малко да се разсея и ми се отрази добре.Пийнах и за заради вас  Peace 
След малко отивам да си прибирам вече Дени стига ми толкова почивка  Whistling
а вие да не сте тръгнали по пързалки че ви няма  newsm78
желая ви лек уикендддддд

# 63
Здравейте.Ние бяхме навън.
Времето е супер.
Децата се пързаляха и и граха в снега.
Дори малката се прибра във вкъщи с рев.Но няма как вече трябва да спи.

# 64
Здравейте момичета днес май сте се уморили от пързалки и си почивате,хайде да почерпя по едно слетобедно кафе за ободряванелек слетобед и приятна вечер ви желая.

# 65
Ох на мен няма да ми стигне едно кафе, а цяла кофа. Не съм спала, не съм яла от вчера сутринта. Вики е много кисела, само реве и иска на ръце. Вече ме боли кръста. Днес идва нащо джипи изписа ни капки за нос, че имаме сополки, един сироп за гърлото и натриев цитрат, че от 2 дни повръща след всяко ядене. Сменихме НАН-а с Фризовом, смених бибите от 1 на 2 дупки за да може да го яде. Абе ужас. От тази сутрин как е станала в 8и30 сега заспа да видим до кога. Направо вече не издържам  smile3511 newsm45 smile3514   Няма температура, нито разстройство. Дано се оправи това дете че ще лудна вече. 
Ето оплаках се, сега отивам да си легна малко и аз.

# 66
ох Иве  много неприятно,дано Вики се оправя по скоро и не е нещо серизно че такова малко човече да е болничко   Rolling Eyes   Sad  Абе има вирус и това е!ама нека ние големите да го караме а не децата че.......  ooooh!
Значи всички сте се попързаляли днес  smile3501 на вас.Ние още дооздравяваме и не съм изкарвала Дени.
Rali_Emo благодаря ти за кафенцето   bouquet

# 67
Мойта кукла май се успокои , хапна си, дадохме всички гадории ( лекарства )  и сега спи вече от 30 мин и се надявам да поспи като хората. Аз сега се ровя в продавалника и ме е яд че по рано не ми е останало време за там. Харесах си ей тия сандалети, ама вчера една мацка ги закупила  #Cussing out   А иначе си харесах едно кенгуро ама забравих да взема адреса да ви го покажа. После ще се върна да го покажа.  Ама много ме е яд за сандалите де

# 68
  • Разград
Аз днес поспах следобяд час и половина. Добре, че Свилен си беше в нас и легнах малко. Иначе Илиян не ми дава да спя, когато спи и малкия. Сега естествено готвя.

# 69
ех този продавалник голяма краста....  Joy от както titania ми каза за този сайт имам много проблеми с мъжу като ме види на продавалника и откача  Laughing нали съм редовен клиент  Rolling Eyes  Joy   Crazy

# 70
  • Разград
Ех, откъде взехте, че ме подсетихте за Продавалника. Вече 2 часа разглеждам обявите.

# 71
Иве, такива сандали и аз си поръчах, номер 37 , ама са ми малки Sad, даже търся да ги сменя за 38 номер. Ще взема да пусна една обява за замяна Thinking

# 72
  • Разград
Момичета,дайте нещо такова 40 номер.

# 73
Изчакайте малко и посетете Катя!(ако е още в магазина де ... Rolling Eyes)Там правят много хубави разпродажби,от опит знам-имам над 50 чифта ботуши,сандали,чехли и обувки от там..... Crazy
А ето ви и кафнцето!

# 74
  • Разград
Добро неделно утро!  Hug

Ще сервирам днес кафето аз -

Заповядайте!
Ние днес ще ходим на гости на мама.  newsm44

Изпревариха ме с кафето!

Общи условия

Активация на акаунт