Пролетни цветя бере ЯНУАРСКОТО дете!

• 13 123
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Някой казали наздраве!

# 241
  • София
Някой казали наздраве!

ДА! - НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

# 242
А наздраве и от мен  Wine Glass
Аз да се похваля кормуването мина много добре даже ме похвалиха повече от другите начинаещи шофьори Embarassedно още много учене ме чака и мен CrazyНо като се замисля това да си караш колица си било хубава работа Laughing

# 243
Бръмби, тва дете от сега ли закусва Интернет?!...  Shocked  Mr. Green

Ох, щом и Шошът взе да капризничи...  ooooh! Към закъсване върви работата!  Tired Един Ого и един Пресиян кротки остават, май... (за сега!) Mr. Green

Не ми се говори направо, с лъжица не умее да борави добре още, ама с мишката е по-професионалист и от мен вече.  Mr. Green Онази вечер съм задрямала преди нея, събуждам се и гледам тя седнала в леглото с моя лаптоп, ама изгасен, отворила го и цъка с мишката.  Joy Joy Joy

Пу пу да не им е уроки на кротките!  Mr. Green

# 244

Селма, още ми се яде от твоя медовик, тъй че прави и метай по куриер Mr. Green щот става лошо, не съм спала днеска Laughing
 Караш ме да се замисля сериозно.... Thinking

Бръмболина!Много в сладка,Еммчето! Heart Eyes

# 245

Селма, още ми се яде от твоя медовик, тъй че прави и метай по куриер Mr. Green щот става лошо, не съм спала днеска Laughing
 Караш ме да се замисля сериозно.... Thinking

Бръмболина!Много в сладка,Еммчето! Heart Eyes

Мерси, Селма!  Hug А куриера дал' да не сбърка и да се запъти към острова 'щото кулинарните ми способности са далеч по-бедни от твоите пак и на мен ми се прияде.  Mr. Green Големи вкусотии видях в твоята кулинарна темичка!   bouquet

# 246
  Бръмболина,а ти идваш ли в България някой път?Кога ще те видим наживо? Simple Smile

# 247
  Бръмболина,а ти идваш ли в България някой път?Кога ще те видим наживо? Simple Smile

Аз ако си бях ходила скоро непременно да сме се запознали, ама не съм.  Rolling Eyes Миналата година беше изпълнена с болести и ядове и не ми беше до пътуване. Тази година лятото, ако не ми мине черна котка път, се надявам да се запознаем, мнооого ще се радвам!  Hug

# 248
ЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧервено вино таз нощ пияяяяяяяяяяя
и капка не оставямммммммммммм
Натам всеки да си продължи песента
от мене Наздраве  Heart Eyes

# 249
Оооо, пиете  Mr. Green

Ами, наздраве -

Бръмби, много сладка малката хакерка. И артистична. Heart Eyes

# 250
Оооо, пиете  Mr. Green

Ами, наздраве -

Бръмби, много сладка малката хакерка. И артистична. Heart Eyes

Мерси, Шмети. Голям смях пада с нея, нали ви казвам.  Mr. Green Има още по-култова снимка от онзи ден.  Joy Joy Joy

# 251
 УАУ!!!!!Бръмболина!!!
 Отглеждаш бъдещо моделче,май!Страхотна е! HugКаква поза е заела само! Rolling Eyes

# 252
  • София
Айде наздраве, щом сте рекли.  Mr. Green

Бръмболина, страшни снимки си хванала! Laughing

# 253
elica_2007 , само така да върви курса и занапред!

Бръмболина, снимките са страхотни! И при нас започна копирането. Има моменти, когато се усещам, че правя някои жестове и мимики чак като видя, че тя го прави. А на мъжа ми е започнала да говори на "Мило". И като го види все му вика: "Какво правиш, мило?"  hahaha

Ним, нормализираха ли се нещата на работа?

Бързо оздравяване на болничките!  Hug

# 254
Привет
На Цвета и на Ехо, честито за бебчетата, лека бременност момичета и здрави бебчета  bouquet
Бръмби, Плами и той е с логопед. днес трябваше да държи тест, под формата на игра, ами не го покри и от другия месец се започва с логопед. Ами той казва бръма- за кола. мама- мляко, ма- за мен, та- за баща си, о-о  когато е направил нещо лошо, папа за пате и това е ooooh!. А иначе е изобретателен и социален много . тези двата теста ги покри от воле, направо очите им събра, а когато взе дистанционното и си пусна дисни канала  Shocked ей така го гледаха. Но истината е че има проблем с говора. Посъветваха ни да му говорим много, и ако може за 1- 2 месеца да спрем да му говорим на български и работа с логопед
Хайде наздраве, нищо че спите Joy

Общи условия

Активация на акаунт