Пролетни цветя бере ЯНУАРСКОТО дете!

• 13 125
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!!!

Бръмби, ще ти схрускам манкенката!!! Страшна е!!! Пу-пу-пу!!!

Дара значи си расте добре като ви чета.... така ме е обезоръжила, че не знам как ще я караме... като започна да се карам, ме гледа и кима с глава, слага пръстчето на устните"шшшшшт тихо, не викай" "не викай, тати наня"... и като побеснея съвсем и я ошамаря ме поглежда ококорено и пита"Мамо, защо биеш Дарка, а мамо?" и ми идва да ревна....  Tired

Опасни маймуни си отглеждаме, да са ни живи и здрави!!!   Peace

# 256
  • София
Цвето, кво дебнеш отгоре тайно?...  Thinking Mr. Green И Гали и тя...

# 257
  • София; Дружбето
Чета наздравиците от вчера Grinning пак съм пропуснала
Бръмби, Ема е страшна, направо от сега си е професионалист Simple Smile
Аз днес съм си с Миша в къщи сама и подозирам , че ще става боя. От сега ме е подхванала да я гледам в очите

# 258
Здравейте и от мен! Ние сме ок - спряхме яслата и сме с гледака в къщи. Беснее и дивее - не се спира много на едно място, не слуша приказки да му се четат, но гледа картинки и повтаря каквото види. Говори много - повечето негови неща. Иначе знае доста и ме изнендва всячески. Знае си името - "Титин"или Титинчо" си вика.  Joy Любими са му колите и топките, може 30 минути да ги вози без да му омръзне Grinning Последното му любимо е да гледа снимки и да казва кой е натях и каво прави Simple Smile
Става всяка сутрин по тъмно - това е едиственото, което ми тежи...  Tired
Още сме с памперс и биба...
Аз от работа не мога да се включа, вкъщи не остава много време за комп, но моля да не ме изтривайте   bouquet Wink

# 259
Аз от работа не мога да се включа, вкъщи не остава много време за комп, но моля да не ме изтривайте   bouquet Wink

Ивонска, сериозно си стреснала по-рядко пишещите януарки.   Laughing

# 260
  • София

Ивонска, сериозно си стреснала по-рядко пишещите януарки.   Laughing

Галиии, още ме е яд, че не ти взех телефона миналото лято и не те притиснах чисто физически в някой парк  Mr. Green, но тази година ще го направя, да знаеш!  Heart Eyes (как ще те изтрием, ма?!  Shocked  Crossing Arms)

Бе, то още никой не сме изтрили, а има няколко, които би трябвало, уви...  Tired (другите нека си стоят стреснати и да пишат по-често, бе!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green )

Ние днес пътуваме за Циговчарк (иликактотамсепише) с нашите. Ще ми липсвате, ама комп няма да мъкна. И не ме трийте.  Naughty  Mr. Green

# 261
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Здравейте банда майки и бременни Hug Hug

Искам в аванс да ви честитя Баба Марта и да ви пожелая само здраве,здраве и пак здраве,подправено с много усмивки на малки и големи Hug Hug  bouquet

Ние утре се понасяме към Сандански с приятели,където ще празнуваме рожденият ден на моята приятелка Grinning Grinning ПО последни данни там няма сняг, и Алекс с кеф ще може да се наслади на новите си ролери, Ники на удоволствието да пречи на батко си да ги кара Mr. Green, а кучето Ида ,да се разходи в техният прословут парк Crazy Имам приятел там, който ще ни снабди/разбирай подари Mr. Green/ с домашно бяло и червено вино/от Илинденци,мястото,където ежегодно се провежда фестивал на истинското вино - събитие,което мисля трябва да бъде удостоено с нашето професионално присъствие Flutter Party Mr. Green/

На всички болнички,желая Баба Марта да ги зарадва с оздравяване, да изкарате в добра компания , добро настроение  и добро питие почивните дни Laughing Laughing И добрата новина е ,че....пролетта скоро ще дойде Mr. Green Grinning

Селма , раздразни вкусовите ми рецептори с твоите сладостти бе жена Crazy Grinning Аз,която торта не съм правила от ученическите ми години/а съм професионален сладкар и хлебар Sunglasses/ сега сериозно се заглеждам/все още тайно от себе си Mr. Green/ в твоите творения, и много добре разбирам Цвета  - дори и небременна/поне така си мисля Flutter/ ми се дояде Peace

Здравейте и на новите майчета Peace Незнак как сте изпуснали темата ни досега, но поне едно със сигурност знам - черния ви дроб е добре/предвид количеството винце,което сте изпуснали да споделите с нас Mr. Green Mr. Green Mr. Green/

Хубави,слънчеви и усмихнати дни на всички  bouquet  bouquet И се гответе - 8-ми март идва/време е да измуфтите милото с нещо,което не ви трябва,но на всяка цена трябва да го имате Laughing Mr. Green/

# 262
  • София
Сега се присетих, Шметката писа година, идва по парковете на запивки и чак този януари се престраши да попита няма ли да я добавим в списъка...  ooooh!  Heart Eyes

Другите може да не следват тази екстремна стеснителност, разбира се!  Wink

# 263
Бих искала да кажа нещо на новите момичета:

Мацки, този отбор от колажа е една здрава енергийна група от ранното пренатално съществуване.  Laughing Повечето се познаваме лично, дори с момичетата от други градове, а с част от тях сме и семейни приятели.

Не, че имаме нещо против дечицата ви да се присъединят, но честно казано, имаше доста майки, които радушно посрещнахме, но чийто ентусиазъм бързо след включването охладня, спряха да пишат и сега данните им само пълнят първа страница...  Confused

Ако искате, вижте дали тук ще ви хареса, дали ще участвате именно в тази виртуална компания - дечицата лесно ще добавим в колаж.  Wink
"Новите момичета" нямат никакво намерение да се натрапват още повече след като не са споделили ранното си пренатално съществуване! Всичко добро ви желая момичета! Нямам намерение да коментирам повече този пост, той говори сам за себе си и за автора, можеше просто да сложите регистрация към темата и да не допускате без предварително одобрение да се пише от разни случайни   bouquet

# 264
rossi-varna, сигурна съм, че Ивонска не е вложила лошо чувство и не ми плаща да и адвокатствам. Наистина се случва често да се вписват майки с молба да ги впишем на първа страница и изчезват. Ако погледнеш първия постинг грубо казано половината са такива. Тук е весело и човек лесно може да се впише към компанията, среща не е задължителна. Не го приемай лично, не всички от редовно пишещите са тук от началото, но не им е пукало ще ги има ли в колажа или не. И моят Свилен беше пропуснат в един от предните колажи, но не съм се държала като разсърдено дете. Ивонска си е нашата змийца и на моменти е така директна, но е добричка  Mr. Green

# 265
Не вярвам някой фигуриращ да бъде изтрит  Grinning Най-много да се увеличим, ако на новодошлите им хареса в нашата компания и пожелаят трайно да останат.

# 266
Гледах снимките на Бръмби  hahaha Страхотна е малката!

И да се пооплача. Любо е още с температура, цяла нощ не я свали. Сега го чакам да се събуди и ще му лепя охлаждащи лепенки. Ама не Kool Patch (даже не ги бяха чували в аптеката),  а Nexcare coldhot coolpatches. Вероятно са подобни като им гледам съставките.
Любо бих го причислила към кротките деца, но само да го видите как се е "гримирал" след последното катерене и падане. В дясно е с подуто и посинено око  Tired и вече се чудя това кроткост ли е или аз съм търпелива.

# 267
Сега се присетих, Шметката писа година, идва по парковете на запивки и чак този януари се престраши да попита няма ли да я добавим в списъка...  ooooh!  Heart Eyes

Хихих...  ами не ми е било важно. На мен ми е интересно и забавно тук, в тази тема, и по важно ми беше да се интегрирам, а не да фигурираме някъде. По важни са ми споделянето на опит, и естествено да не си пия пиенето сама. Mr. Green

На rossi-varna мога да кажа (ако се върне да прочете Wink), че се хваща за едно изречение, и се разбира, че не е прочела целия пост, на Ивонска. Жалко. Щеше да ни е приятно да си беседваме с теб. И да споделяш своя опит, с нас.

Ванеса днес цял ден е без памперс, и още е суха (пу-пу). Естествено по голяма част от времето, прекарваме в 00  Crazy. Всичко е по нейна инициатива. Сама си махна пампата. Flutter

Анжи, хайде днес Любо дано не вдига повече Т, и да трътва към подобряване. Hug

И на другите болни деца,  скоро (още днес) майките им да се похфалят със здрави деца Hug

# 268
  • Русе
Здравейтееее  Heart Eyes
Днес Дени е на бабин дом и с мъжо релаксираме  Grinning Дени не е от кротките деца. В повечето случаи е доста палава, но има моменти, в които е като ангелче  Crazy За бърборенето - много сме добри. Аз й разбирам почти всичко, защото по цял ден съм с нея и съм наясно какво я е впечатлило, къде и с кого сме ходили и всички неща, които се опитва да обясни на баща си след това. Но ако не си бил край нея ще е трудно да схванеш  Mr. Green Някои думички ги произнася добре, други само тя си разбира... Пробвах я и с няколго думи на английски. То пък, взе, че й хареса и вече знае 15-тина.
Русенки, Весни ме изпревари, но и аз припомням, че следващата седмица в четвъртък е време за среща. Навита съм където кажете  Party Смятам, че 18.30 е добър час и за работещите майчета, но тъй като аз все още не съм от тях, нека те да кажат!
Добре дошли и на новите майчета   bouquet Не се сърдете на Ив! Тя е права, но съм сигурна, че Андж няма да откаже да сложи и вашите слънчица в колажа  Heart Eyes
Скорошно оздравяване на болничките!
Желая ви приятни почивни дни   bouquet

# 269
  • София; Дружбето
Селма, не ми се получи медовика. Казвай къде е тайната, що коржа ми е 2,5 см висока и как се реже такова чудо на 2 Crazy Опекох 2, но още не съм я опитвала на вкус ще чакам да поомекне.
 Мишата се изпишкала, обула си гащите и си се разкарва поапартамента. Пишка си и си се мота. Донесе ми пълно гърне и аз така Shocked Е ,малко беше понамокрила бодито ама тва е и е кусура. Много ме е яд, че е на моменти. Един ден маха пампата, друг път си пикае в гащите и не и пука ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт