Пролетни цветя бере ЯНУАРСКОТО дете!

• 13 123
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Анджелина, надявам се скоро Любо да е здрав! Да знаеш, че ти си от търпеливите мами Laughing

tsveta, Миша ще се научи. Няма дете, което да не е успяло. Нищо не каза как е минал театъра или аз съм пропуснала.
magnoliamm, както винаги е много позитивна! А това много ми хареса!
И се гответе - 8-ми март идва/време е да измуфтите милото с нещо,което не ви трябва,но на всяка цена трябва да го имате Laughing Mr. Green

# 271
  • София; Дружбето
Незнам, Бръмби, нищо не казва Laughing Питах я ходихте ли на теарът - Не. Гледахте ли куклите - Не. Само по мръсното яке личеше, че са я изкарвали навън

# 272
Цвете, аз блатовете ги режа на две с конец за зъби. Може и с обикновен конец. Когато имам блатове, де  Mr. Green рядко  Laughing

# 273
Рали, часът е идеален ама къде ще се пие???? Това е въпросът

# 274
  • Варна
Анджи,  видях, че смяташ след като ти изтече платения отпуск да отиваш на борсата. Това няма ли да намали шансовете ви за градина? Нали с предимство са работещите (независимо, че са в отпуск)?
Относно говоренето ние сме зле. Преди 2-3 седмици (като ми свършиха очните занятия) забелязах, че Вики е спрял дори да бърбори на "китайски" - единствените звуци, които издаваше  бяха скимтене и плач. Доста се стреснах. След няколко дни започна да бърбори на неговия си език по малко, но все още не говори. Речникът му е много беден - "айде", "папа" (как прави патето), "мама" (много рядко), "топка" (един път), "баб" (на банана) и още няколко. Иначе буквичките може да казва - случайно е казал "мария", чувала съм го да казва и "Вики". Случайни попадения има, но не са думи, които постоянно използва. Иначе разбира много добре, помни. Ще му дам още месец и ако няма подобрение ще го водя на логопед. Мисля, че връщането му назад в развитието съвпадна и с тръгването на баща му (замина на рейс) - май му се събра много наведнъж - мен ме няма по цял ден, баща му замина  newsm78. До такава степен се върна назад, че вече не показваше с неговите пръстчета, а хващаше моите и с моите сочеше.
На всички болни дечица пожелавам бързо оздравяване!
Иве, сигурна съм, че ще изкарате добре. Въздухът и обстановката в Цигов Чарк са невероятни. Дано времето е слънчево и да можете да се поразходите!

# 275
Вики, наложително ми е да се "разведа" с настоящия си работодател. След това ще наредя някак си нещата.
На Вики му липсва татко му, милото. Кой се занимава с него денем?

# 276
  • Willebroek, Belgium
Здавейте  Hug

Как сте днес  Simple Smile
Емито е по добре и да се надявам, че до няколко дена ще се оправи напълно  Simple Smile
Днеска гледах Море от любов и се разплаках на втората изстория  Rolling Eyes
Представям си жената как се е чувствала от изненадата на мъжа и точно преди раждането  Heart Eyes

# 277
  • Варна
Вече аз си го гледам (като се изключи онзи ден, когато ме оперираха, но то е инцидентно). Майка ми идва и тя да играе с него - тя измисля друг тип игри и по различен начин се опитва да го провокира.
dobito,  и аз винаги се разчувствам като гледам раждания и как майката за първи път гушва бебчето си.

# 278
Добър вечер на всички, имам един въпрос - 1 ч.л. Панадол на колко милилитра се равняваше? Оказа се, че сме загубили пипетата и дадох 2 ч.л., та да знам малко ли е, добре ли е... Анджелина помня смътно, че беше сравнявала  Thinking

# 279
  • София
По принцип 1 с.л е =10мл, а една чаена на 5мл, но много зависи от лъжиците.

# 280
Благодаря, Клемс, не ги пълних много, не са и големи, обемно мисля, че спазих грубо 7-8 мл.  Simple Smile

# 281
Добро утро!
Честита Баба Марта! Да сте румени засмени, весели и здрави!
Аз снощи съм заспала докато приспивах Ники и днес се кукнах в 7,00. Сега пия кафе и готвя. Откакто мъжа ми е на диета ми се налага всеки ден да готвя, ама трябва да го подкрепям.

# 282
  Честита Баба Марта!!!  party006  party006  party006
 (как няма една мартеничка в допълнителните усмивки?  33uu )
 Почерпете се с една лека, нежна тортичка! Hug

# 283
ЧЕСТА БАБА МАРТА!

Живи и здрави да са всички януарчета и техните семейства! Баба Марта дадонесе здраве и късмет!

Лилянчо, сега видях че си питала. Аз измерих 5 мл = 1 чаена лъжичка, както Клеми.

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 09:38 от Анджелина

# 284
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и засмени!

Общи условия

Активация на акаунт