Пролетни цветя бере ЯНУАРСКОТО дете!

• 13 132
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Hm, забравила съм, явно - отдавна ги купувах...  Thinking

# 61
Добро утро, дами Simple Smile
Много болна темата.............айде да става пролет и да приключват болестите вече, че луди станахме. Аз за сега Митко успявам да го опазя, но себе си не можах. Вече второ денонощие  Sick такова повръщане /не съм бременна, за злобно подхилващите се/ Димитър беше пратен по спешност при баба си,а аз се чудя как точно ще стигна до лекарката.
Цвета, Стодал мисля че можеш да пиеш. На мен ми действа за кашлица

# 62
Относно лепенките за Т, аз май купувам някакви ментета, възможно ли е? На тях пише KOOL PATCH, две бройки са, опаковката е синьо-бяла и струват 2,50лв - вие какви купувате????

Shocked Shocked  Shocked

Дали пък аз не съм изперкала?  newsm78 Сту ще изясни въпроса...

Ми 2, 50 са бе Peace И аз по толкова ги купувам Peace
Оффф и аз почвам да се разболявам Crossing Arms Даже си пръсках от Стеримара на децата, много е гадно Crazy
Манано ма, Веско седи до теб, щото има бира, а не за друго Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз съм ги купувала на 2,20 - направо тънкана  Mr. Green
Стутси контролира ми детето алкохолния прием  Mr. Green Да е сигурно, че спрат ли ме полицай, нема ми вземат книжката за алкохол  Mr. Green
На баща си се беше карал, че пие много ракия  Mr. Green

# 63
  Ивонска,добре дошла! Hug
  Анджи,рядко навлизам,защото основно обикалям "готварския",с риск да започна да обикалям и "диети и отслабване".... Confused
  Исках да те питам,между другото,ти вкъщи ли си с Любо?Нали,той все-още не ходи на ясла?

Да ви се похваля...Моят Алекс преди няколко дена констатирахме,че е усвоил броенето до 10(на фона на това,че все-още почти не говори).И вече знае всички цифри! Flutter  От буквите само няколко са му останали...

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 11:05 от Селма

# 64

Цвета, Стодал мисля че можеш да пиеш. На мен ми действа за кашлица
    Доскоро го давах на Алекс.Видях,че се дава и на малки бебенца във вид на капки.

# 65
Привет!Момичета,благодаря ви за топлото посрещане. Hug
Виждам доста болнички има.Бързо да оздравяват и мамите и слънчицата!
tsveta ,да ти кажа аз се лекувам или хомеопатично или с "бабешките" рецепти и съм по-доволна.За кашлица използваме илач"метракео"т.с мед,ракия и олио.Равни части.Много помага.А ако е толкова сериозно чай от билката "волски език"-безотказно е!
Иначе за хрема ползвам Коризалия и Осцилококцинум.Че аз кърмя бебка и с друго не става.
manana ,при нас положението е същото.Но и аз не зная от възрастта ли е или от появата на бебето ама е нещо страшно.Изпада в истерия ако ме няма.А смятах да го давам на градина #Crazy
Приятен и весел ден!

# 66
Добро утро, дами.  Simple Smile

monny_77 Добре дошла, при нас.  bouquet

Ман и Ванеса е тъй, прилепнала за мен. Особено тези дни ...  Crazy

Селма това искрено ме разсмя -
,с риск да започна да обикалям и "диети и отслабване".... Confused
  ти си толкова финна, че е едва ли скоро ще ти се наложи да обикаляш "диети и отслабване"... Hug
Браво и на Алекс . Simple Smile

# 67
Добро утро! Тази нощ беше малко по-добре, има светлина в тунела. Нещо хич не ми се отразяват добре на нервите тези боледувания. Постоянното мрънкане, безсънието, това, че не съм мърдала от нас една седмица + голямото притеснение, ме карат постоянно да съм на метлата. Баси, а колко такива боледувания предстоят, направо съм за диспансера.

Селма, добре дошла и браво на Алекс. Monny_77, добре дошла при нас !

# 68

Ако се чудите,какво вкусничко да приготвите днес и имате 1 час свободно време,горещо ви препоръчвам торта Медовик от снимката.
  Открих я в един руски форум и я направих.Получи се неописуемо вкусна! Crazy Grinning

ДаВинчи, Hug !Права си,колко настинки и грипове още имаме да изкарваме!
  И Алекс беше болен и досега влачи някаква гадна нощна кашлица.Но се надявам,че скоро и тя ще премине!
  Оздравявайте по-бързо!!! Simple Smile

# 69
  Пеперудке,благодаря за милите думи! Simple Smile(била съм и по-слаба,затова помрънквам сега....)

# 70
  • София
  ....  Открих я в един руски форум и я направих.Получи се неописуемо вкусна! Crazy Grinning

Селма, искаш ли да се ожениш за мен?  bowuu  bouquet

# 71
  Ивонска! Joy
  Когато  се видим на по една торта(Медовик мое производство,естественно) и още нещо Wine Glass,може и това да обсъдим. Wink Hug

# 72
Селма, Алекс как ще си намери жена да му готви такива вкусотиикато мама . Crazy Направо са ти страхотни тортите

# 73
  • София; Дружбето
Селма, с тая рецепта ме уби. Сега ми се яде торта Mr. Green ама няма кой да се заминава
Аз изпратих тати и Миша да се попързалят с шейната за малко.

# 74
Исках да те питам,между другото,ти вкъщи ли си с Любо?Нали,той все-още не ходи на ясла?

Да ви се похваля...Моят Алекс преди няколко дена констатирахме,че е усвоил броенето до 10(на фона на това,че все-още почти не говори).И вече знае всички цифри! Flutter  От буквите само няколко са му останали...

В къщи съм. Яслата, живот и здраве, след 31. май. Пък то ще стане време за детска градина Simple Smile
Браво на Алекс, той ще започне да смята и да пише първо  Heart Eyes

У нас Ники пак кашля. Една седмица мина, откакто (уж) оздравя от предната  Confused

п.п. Селма, ужасно вкусна тема Simple Smile Облизвам се и чета, чета и се облизвам.

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 17:16 от Анджелина

Общи условия

Активация на акаунт