Пролетни цветя бере ЯНУАРСКОТО дете!

• 13 137
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Прегръдки за все още болничките и подкашлящи.  Hug
Цвета, лошо ли ти е още или размина този период?

Ели все още е зле. Тази нощ беше поредната безсънна такава- или не спеше заради кашлица, или се мяташе от температура (спейки). Заспивахме за малко и после пак.

# 46
Привет!  Simple Smile

Ванеса сутринта пак вдигна Т - 38.9 

Ив, мерси за разяснението за Куул пач.  bouquet За Т и нашия педиатър все това ме убеждава, че здравите деца вдигат Т и е хубаво (каквото и да значи), но вече седмица сме така  и започвам да издивявам. Ох, да се свършва вече, че много се измъчи буболечката. Днес даже, сама отиде, качи се на спалнята и заспа, без никой да и е казвал да ляга - много се умори това дете.  Confused

# 47
  • София; Дружбето
Още ми се гади, но не толкова много. Надявам се да не се връщам назад, щот шсе гръмна
Стигаа болни дечица дееее. То и аз не мога да се оправя още, от кашлица не мога да заспя и ми писна от чай вече. С нетърпение чакам да се затопля, че да спрат тези гадни вируси

# 48
Здравейте момичета!Аз май доста късно се включвам но нали по-добре късно от колкото никога.Имам момченце родено на 5.01.2007.Казва се Алек.И ще се радвам ако ни приемете във вашите "бойни редици" Simple SmileДа обменяме опит и съвети.
Лека вечер на всички!

# 49
monny_77 ,здравей ще се радвам да се включваш често в нашата прекрасна темичка Hug

# 50
  • София
monny_77, добре дошла!  Hug

.... и наздраве!  Mr. Green

# 51
# 52
  • София; Дружбето
 newsm46 yu5 newsm45

# 53
Добро утро  Tired
Цветке какво ти е newsm78
Мони77 добре дошла   bouquet
Детето ми придобива болезена привързаност към мама  Rolling Eyes Някой друг със същия проблем  newsm78 Анджи ти като специалист какво ще споделиш по проблема. Може ли да е в резултат на появата на малкия човек  newsm78

# 54
Добро ви утро Simple Smile Hug,

Гледам пак има болнички деца - да оздравяват бързо и да не повтарят Hug

Боил също се опита да се разболее по едно време, но успяхме да го овладеем.А нас с мъжа ми ни тръшна някакъв стомашен вирус Crazy.Вчера едвам гледах, а бях на работа, и то на изложение.

Ивонска, просто се удивлявам как Шош се е справил с болестта. HugБраво на вас!Все повече започвам да вярвам в алтернативните методи на лечение.

Относно лепенките за Т, аз май купувам някакви ментета, възможно ли е? На тях пише KOOL PATCH, две бройки са, опаковката е синьо-бяла и струват 2,50лв - вие какви купувате????

# 55
  • София
Относно лепенките за Т, аз май купувам някакви ментета, възможно ли е? На тях пише KOOL PATCH, две бройки са, опаковката е синьо-бяла и струват 2,50лв - вие какви купувате????

Shocked Shocked  Shocked

Дали пък аз не съм изперкала?  newsm78 Сту ще изясни въпроса...

# 56
Селма, вече щях да питам къде си  Hug

Привет на Мони и Алек!  Grinning

# 57
  • София; Дружбето
Цяла нощ не можах да спя от кашлица. Споделяйте илачи, че вече нямам сили Sick
ДОбре дошли на Мони и Алек

# 58
# 59

Shocked Shocked  Shocked

Дали пък аз не съм изперкала?  newsm78 Сту ще изясни въпроса...

Ми 2, 50 са бе Peace И аз по толкова ги купувам Peace
Оффф и аз почвам да се разболявам Crossing Arms Даже си пръсках от Стеримара на децата, много е гадно Crazy
Манано ма, Веско седи до теб, щото има бира, а не за друго Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт