Пролетни цветя бере ЯНУАРСКОТО дете!

• 13 152
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Идвам да докладвам: Усъмни се на едно място за пневмония, но за щастие, след изкашляне, прецени, че няма проблем. Сиропът, който ни изписа педиатърката бил за възрастни хора, с хронични проблеми, а при деца буквално се получавало давене в собствени секрети. Не е за антибиотик, да й спра сиропите или да давам някои от билковите. Много гушкане, почивка и течности, Панадол-в краен случай. Изписа ни сироп Синекод, който действал на центъра на кашлицата, но пак да го давам само ако не може да спи от кашляне.
Ивонска,   bouquet

# 31
Оставих го чак до неделя на баба му! Нещо в това лошо време взаимно си омръзваме с Ники.  Наздраве!!!!1 Crazy

# 32
Ив, добре дошла! Радвам се, че Шош вече е добре!  Hug

ДаВинчи, дано и вие бързо се преборите!

Анджи, браво на Любо! Как искам и при нас да стане така...

Скорошно оздравяване на всички болни!  Hug

# 33
  • София; Дружбето
Давинчи, надявам се да се оправи бързо Ели и да не помирисва АБ Hug
Да си имаш баба е убу Mr. Green и да ти мирише на пържолка тоже

# 34
Ивонска, драго ми е като си тук  Hug Hug Hug Радвам се, че Шош се е оправил, а ти звучиш както винаги щастлива Simple Smile
Цвета, каза ли на шефовете си за бебчо? А на баба? Как реагираха?
Стискам палци на болните да оздравяват бързо и скоро  Praynig Hug

Браво на Любо, все пак личният пример, който са му дали и бил много важен  Wink
Евангелина бързо прескочи гърнето, вече е на адаптор в нашето WC  Crazy

# 35
Ейййй, Ив радвам се, че си се върнала... :  Hug Грейнала е темичката, днес.  Grinning

Андж, браво на Любо.  Grinning
Ванеса и тя проявява интерес но, към 00 - любимо и е да седи там с часове - но мен това ме изнервя, защото тя само се качва и слиза, качва и слиза и така много пъти Crazy
Иначе, Ванеса и днес е с Т, въпреки АБ ... Cry вече направо не знам, какво да я правя ... има и ужасна хрема, а и сякаш и кучешките зъби са дали зор, и тя по цял ден мрънка и плаче. Tired

Въпреки всичко - Наздраве, мацки - да пием за здравето на децата, и да оздравяват бързо всички.  Hug

# 36
ДаВинчи Синекода е много обър. При Веско за два дена изчезна кашлицата с него, преди това си я влачихме две седмици  ooooh!
Цветке и аз чакам да доложиш как мина срещата с работодателя  newsm78
Анджи, ако Любака почне да не проявява интерес към гърнето ще знаеш защо е  Mr. Green Неква завист ни налегна сичките  Mr. Green
Всъщност Веско беше свикнал да си казва като има "аки", но след вируса с разстройство, който прекара покрай Коледа се върнахме на изначалната права. Има време, никой не е тръгнал с памперс на училище, но в момента ми се отразява някак си разоряващо на джоба  Outta Joint
Ели как е Ева?
Шмети бързо да отминава и при вас  Hug ВЕско като стигна до АБ, на следващия ден, след като му го давах беше вдигнал 39,3 и на мен ми се ревеше. ПЕди ме успокои, че има 24 часов период, през който АБ трябва да подейства и да започне да бори инфекцията и както тя се изрази АБ не сваля температура. ТАка, че давай температуропонижаващи,ако се налага и Стуто преди време беше писала за едни лепенки "Куул пач" - много са добри  Peace (ако не ползваш хомеопатия, както ме поправи Ива Wink)

# 37
  • София
Мацки, бързо оздравяване на децата!
Честно да ви кажа, тази година съм провела 3 курса с Римунобил, откакто сме го почнали и двамта са здрави, да чукна на дърво. Четвърта серия сме я забавили, ама утре я почваме.  ooooh!
МЛП е страшен, не съм го виждала още, ама само по описание е не-ве-ро-я-тен! Евала, дано не се налага да го викам, НО не бих се поколебала, де. Единствения път, когато много исках да види Дани, той беше нейде в чужбина, с отлепена ретина. Съдба.

# 38
  • Русе
Влизам и аз набързо да се отчета в новата темичка  Heart Eyes
Нали от 2 месеца се влачим с кашлица, която не се повлия от куп изпити сиропи, че в понеделник вече Йоан беше с Т ( обадиха ми се да отида да го прибера от яслата ). Мислех, че е нещо временно и ще отшуми, но в четвъртък правихме кръвни изследвания и вече сме на инжекции АБ Tercef ( 1 на 24ч, но пак е тормоз за детенцето ми )  Cry - дано бързо отмине всичко и се оправи. Баща му е категоричен, че ако и този път д-ра не го излекува го сменяме  Crossing Arms Нямах време да реагирам за консултация с друг, защото кадърните д-ри са дефицит, а нямах възможност да чакам да стане време за приема им в кабинет.

Пожелавам на всички болнички - бързо възстановяване  Hug

Лека вечер - мили мои   bouquet

# 39
Ман, знам, че АБ не сваля Т. Но, тя го пие вече два дни и аз, очаквах, някаква промяна - още повече, че вчера не е вдигала Т. Rolling Eyes
А, тези лепенки "Куул пач"  за какво са? За Т ли? -  простете невежеството ми.

*Elina* Hug

# 40
Елина, горкото малко пате . дано бързо отминава всичко! Представям си какво ви е! Hug Hug Hug

Ивееееееее, добре завърнала се! Наистина ти като си тук и форумът се оживява! Да нацелуваш големият, силен юнак Шош!

Анджи
, браво на Любо! И аз мисля, че децата се учат най-добре от примера на връстниците си! За жалост обаче Виктория явно не следва примера на другите деца в детската градина. И аз като някои от вас смятам да отложа приучаването на гърне за лятото.

Колкото до Виктория - благодаря на всички за мненията и загрижеността. И аз като вас смятам, че на Виктория й се струпаха твърде много АБ, но просто така се получи - просто един порочен затворен кръг. От допълнителни изследвания не смятам, че има нужда, т.к. й правихме толкова много кръвни изследвания, че не знам какво ще покажат евентуални нови, като последните няколко са си ОК. Колкото до прегледа, аз се консултирах по телефона с МЛП, който потвърди голяма част от моите мнения и съмнения. За жалост обаче, преди този разговор, вече бяхма посетили един от прословутите в Пловдив лекари (завеждащ Детско отделение в Държавна болница), който беше изписал АБ на Виктория, и аз поради недоглеждане започнах да го давам. И така от глупост детето пи АБ за едното нищо. Сега пак кашля, ама й давам само 2 сиропа и се надявам да се оправи.
А, забравих да кажа - колкото до имуностимулаторите - направих един пълен курс Изопренозин, един пълен курс Бронховаксон, както и цяла опаковка Мултисаностол. Явно - без особен успех!

Манана
, как са Веско и Цеци?

# 41
Анджи, ако Любака почне да не проявява интерес към гърнето ще знаеш защо е  Mr. Green Неква завист ни налегна сичките  Mr. Green

Ей ся ви пребих  bash

Абе, няма дете, което да ходи на училище с памперс, даже и на детска градина. Ще се научат. Simple Smile
Ели, браво на Ева Simple Smile Нашата тоалетна не е особено подходяща. Заедно с банята е и е нон-стоп мокра.

ДаВинчи, как е Елица?
Елина, бързо да оздравее Йоан!

# 42
Добро утро!
Мимоза кога спиш, мила???
Ели дано Йоан се оправи. Вечер можеш да му слагаш компрес от риванол на крачето. Като сложиш памука го завий със стреч фолио да не мърда и така да спи. Много облекчава. Сигурно е кошмар да му слат инжекции, но се надявам да му подействат бързо и ефикастно. Целувки

# 43
  • София; Дружбето
Уффф, това с инжекциите ме накара да настръхна.
Разговор с шефовете не съм имала, все едно че нищо няма. За сега ме устройва това положение и съм в очакване

# 44
  • София
 Hug за Йоан и скоро мама да се похвали с подобрение!

Куул пач са лепенки за чело (може и на други места да ги лепите, де) за моментално понижаване на Т и охлаждане. Недостатък: 2 бр са около 20 лв и съдържат мента, която обезврежда хомеопатичните.... (но последното е недостатък само за нас, май). Само дето Т после пак си се качва... Но ако хипер много сте в ужас - за временно решение нямат грешка.

Шмет, не се ядосвай толкова на Т - даже МЛП казва, че нейното предназначение е да създава дискомфорт на вирусите.  Wink

Само да кажа, че и Шош кашля чат-пат, но МЛП предупреди, че така ще е дълго време. Иначе, лигнята ни не минава.... Tired Не мога да си позная детето!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт