Пролетни цветя бере ЯНУАРСКОТО дете!

• 13 142
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
Да похваля моето дете Simple Smile На Рождения си ден видя Илина и Ники как използват неговото гърне. И от тогава като се засили да го ползва, няма спирка. Не иска памперс, сваля си сам гащите и през половин час седи на гърнето да 'яка' (ака)  Laughing Попаденията му в 98% са точни.
Памперса го оставихме за през нощта.
Това го направи сам, без настоявания от моя страна. Аз отпреди му бях обяснила за гърнето, но примера на приятелите му се оказа решаващ Grinning
Пу-пу!!!

# 16
  • София
Еееееееееееееееее, Андж, изби рибата!!!  Shocked

На следващият рожден ден моля домакинята (тя си знае коя е) да носи гърне!!!  Crossing Arms Искам и аз да потенцирам Шошът така!  Sunglasses

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 17
  • София; Дружбето
Браво Андж Grinning Миша и тя беше така, но загуби интерес и сега не ще да сяда пак на гърнето, а мислех да махам пампата вече. Но на пролет я махам и ще я оставя да опикае яслата Wink

# 18
Добре дошла, Ивонска! Радвам се за Шош, че е преборил болестта!
Прегръдки за другите болнички, ние също сме в този кюп. В 3 часа чакам Мангъров да дойде и да каже ще се пие ли антибиотик или не.

# 19
  • София
Ив,/ емотикон с изяван среден пръст/ . Mr. Green

# 20
  • София
Ив,/ емотикон с изяван среден пръст/ . Mr. Green

(емотикон с дълъг и дебел език, извън пределите на устата...)

# 21
  • София
Ако беше мъж, с тези данни за езика...струва ми се нямаше да ти откажа.

Ние гърнето ще го оставим за май месец, нЕма си тровя живота по-рано.

# 22
  • София
Ако беше мъж, с тези данни за езика...струва ми се нямаше да ти откажа.

Алоооооооооооу, дръж се прЕлично, че ни наглеждат...  Whistling Ние тук само за пюрета и памперси си говорим, знаеш...  Sunglasses

# 23
  • София
Ив, здравей! Hug

Анджи, браво на вас! Завиждам ти най-неблагородно! Whistling

Леле, като чета за болести, сърцето ми се свива!  Confused Никакви усложнения и бързо оздравяване на всички! Praynig

# 24
Иве добре завърнала се  Hug

# 25
И аз бях решила като се постопли да провеждаме дейности с гърне, ама той ме изненадА  Grinning

# 26
  • София
За да не изглеждам като празноглава отчетничка ще ви кажа само, че много ме трогнахте с посрещането, но ще спестя картинката с искряща пиячка и ще кажа само "Наздраве, дружина"!  Mr. Green Сега - с кафето, довечера - с винцето!  Wink

ПП. ДаВинчи да доложи след посещението на МЛП. Стискаме палци!

# 27
ivonska, добре дошла! Да знаеш, че много ни липсваше!Радвам се, че Шош така бързо се е преборил с болестта!

Анджелина, браво на Любо!

DaVinci, да докладваш как сте след посещението на лекаря.

Klemy, ще чакаме снимките.

# 28
  • София
Днес на обяд видях Coffee. Изглеждаше добре, така и звучеше. И на нея животът не е спестил някои тежки раздели, но ... живот! Каза, че не й остава време да влиза. Каква тайфа бяхме само, м?! Ех, блажено време беше... Blush

# 29
  • София; Дружбето
Ивоооооооооо, нафлуди форума кат за три дена Whistling Hug ДОбре си се завърнала

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 18:27 от tsveta

Общи условия

Активация на акаунт