Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се споделят във форума?
Във форума се споделят съвети за бременност, здравословни проблеми и пътувания по време на бременност. Някои участници споделят лични преживявания и изразяват загриженост за здравето на близките си. Съветът варира от предпазливост при пътуване до важността на подкрепата и разбирателството в семейните отношения.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват бременност, здравословни проблеми, пътувания и семейни отношения. Участниците споделят лични преживявания, изразяват загриженост за здравето на близките си и търсят съвети и подкрепа от другите членове на форума. Основните теми на дискусия във форума включват лични преживявания по време на бременност и раждане, споделяне на информация за лекари и медицински въпроси, изразяване на подкрепа и съпричастност в случаи на здравословни проблеми, както и обмен на съвети и опит между майките.
-
Какви са някои от основните предизвикателства, които се обсъждат във форума?
-
Как се визуализира увитата около врата пъпна връв на ехограф?
искам всичко вече да свършииииииииии
разбира се добре!
и все я гледам и все я пипам.После си мисля да не е някаква бемка ама бемка пък там
в пъпа
, минавам да видя как сте. Да си призная не ви следя много често, че други въпроси ме вълнуват- върнах се на етап бебеправене
, надявам се, че ще ми простите.
Давам си сметка, че за докторите сме поредните пациенти и не могат да са съпричастни към трагедиите ни, но просто едно безразличие от тяхна страна ще е чудесно на фона на всичките подигравки, които отнасяме. Съветвам всички момичета, които са се насочили към МД, София да ходят там само с уговорка с доктор. Няма да разказвам за всичко, на което ме подложиха там, за да не предизвиквам притеснения на бременните коремчета, но ако някой се интересува от подробности да ми пише на лични. Ще ви кажа как се караха на едно момиче, защото мисля няма да ви разтревожи..... Значи лежи момичето в родилна зала и всеки момент ще ражда, има контракции и си вика( при това не чак толкова силно), при което акушерката отива при нея и й вика:"Я, си затваряй устата. Какво си се развикала. Ти не знаеш ли, че бебетат не излизат от устата. Млъквай вече!"- това й бяха точните думи
Толкова преживявания насъбрах от МД, че мога книга да издам.

,определено ме хвана страх

пожелавам ти много щастие късмет и любов в разрастващото ви се семейство
Вместо да се срамуват те
. 
ви желая и много скоро да се похвалиш с две прекрасни чертички!
много съм щастлива , не знам защо , но се събудих в много добро настроение
супер , добре си е . 
Иначе карам , но рядко , когато се наложи като се прибираме от гости напр. нали съм трезвеница ...