Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се споделят във форума?
Във форума се споделят съвети за бременност, здравословни проблеми и пътувания по време на бременност. Някои участници споделят лични преживявания и изразяват загриженост за здравето на близките си. Съветът варира от предпазливост при пътуване до важността на подкрепата и разбирателството в семейните отношения.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват бременност, здравословни проблеми, пътувания и семейни отношения. Участниците споделят лични преживявания, изразяват загриженост за здравето на близките си и търсят съвети и подкрепа от другите членове на форума. Основните теми на дискусия във форума включват лични преживявания по време на бременност и раждане, споделяне на информация за лекари и медицински въпроси, изразяване на подкрепа и съпричастност в случаи на здравословни проблеми, както и обмен на съвети и опит между майките.
-
Какви са някои от основните предизвикателства, които се обсъждат във форума?
-
Как се визуализира увитата около врата пъпна връв на ехограф?
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)

.gif)

Списък с необходими вещи, оборудване и аксесоари за бебето
>>Раждане<<
ЗА КЪРМЕНЕТО
PR агенти:

Чудесна тема, дано я изпълним с много щастливи пост-ове и новини за здравички първи априлчета
"
.Gaja,дано и твоят мъж стигне безпроблемно до Велинград
.Почивай си щом имаш контракции,нищо че са безболезнени
!

Не че имам нещо против, не ми пречи с нищо, все помага, съобразява се, не ми досажда или пречи с нещо, ама все пак не е като да сме си сами, а и това че била малка направо ме побърква!
Сега на всичкото отгоре ми я доведоха болна!!!Е не можа ли този път да остане при баба си и дядо си да я гледат!!!Ще откача, все пак съм бременна и трябва да се пазя, пък и като не сме сами с мъжа ми все трябва да се съобразявам- и с ядене и с всичко!Ще се побъркам, а и доста често взе да става това гостуване!А сега и болна!
За твое добро и за доброто на бебчето ти, я накарай да отиде при дядо си и баба си, или пък в краен случай да отиде до аптеката да си купи маска и да не я сваля, докато и при вас!!! А ти почвай профилактично 2 х 500 мг вит. С, чай от мащерка и повече личони с мед и грейпфрут! Сегашният грип обръща на много лоша кашлица. Ако си спомняте, в последния си постинг Съни беше написала, че от няколко дни е със силна кашлица и подозира, че контракциите й са от това.
уж четох всичко,а сега се върнах да хвърля едно око на старата темичка и видях че си писала.Дано се оправяш бързо
.Компромиси,компромиси...но не си ти човека в случая който трябва да ги прави май