Домашните любимци

• 16 530
  • 174
  •   1
Отговори
# 75
ееее супар са Hug , аз също много мразя когато от малко на детето му се насажда мисълта в главата ,че кучето ще го захапе,така имам една позната която е на 35 и я е страх дори от булонка  . иглика333 да са ти живи и здрави и детенцето и кучетата и с най голям кеф бих ги  нацелувала и намачкала  Heart Eyes

# 76
Аз имам котка, но детето ми не се доближава до нея. Живеем в къща и успяваме да ги държим делече един от друг.

# 77
Иглика, невроятни са! Hug Hug Hug Моделите, разказът, снимките Laughing Поздравявам те.

Мого често възрастните насаждат страха към животните у децата.
Радвам се, че и двете ми деца обичат животните. Така съм ги възпитавала. Позволявам им да погалят котка или куче, дори улични. Но винаги знаят, от вратата , право в банята да си измият ръцете. Уча ги , че въпреки всичко трябва да бъдат предпазливи, че понякога и животните имат лоши настроения. Naughty

# 78
иглика333   Hug да са ти живи и здрави!

# 79
  • София
И аз имам котка, която е на 8 години вече. Бременна съм в момента и постоянно ми се натяква, че трябва да махна котката от къщата като дойде бебето и това от всички посоки- приятели, родители- не , че съм питала някой... Ние с таткото не можем да си представим да живеем без нашето коте и ако трябва ще се карам с  някой, но ще направя всичко възможно да сме си четиримата у дома. 
 Направих си изследвания и всичко е наред. Обезпаразитяваме и ваксините са налице, та от тези неща не се притеснявам. Това което ми е трудно да си прдставя е как ще се справя с космите. Котето е доста рошаво и дългокодместо. Ясно е , че няма да влиза при беба в началото, че ще трябва да се чисти много повече, но все пак как сте се справили вие с този проблем?

п.п. Таткото предлага да я подстрижем и без това ще ни е лятно бебето и ще е топло, но на мен тая идея малко странна ми звучи.

# 80
И аз имам котак, сладък и дебел 
Скоро разбрах, че съм бременна, но нямам намерение да махам котенцето.

Според мен децата трябва да растат с животно вкъщи...

# 81
Това което ми е трудно да си прдставя е как ще се справя с космите. Котето е доста рошаво и дългокодместо. Ясно е , че няма да влиза при беба в началото, че ще трябва да се чисти много повече, но все пак как сте се справили вие с този проблем?

п.п. Таткото предлага да я подстрижем и без това ще ни е лятно бебето и ще е топло, но на мен тая идея малко странна ми звучи.

моята котка е дългокосместа. не съм променяла начинът на чистене по време на бременността или като се роди бебето - всеки ден минавам мебелите с четка, която обира животински косми (10 минути), имам малка ръчна прахосмукачка като за кола - ако някъде видя единично снопче обирам веднага, иначе си пускам прахосмукачка ежедневно (20 минути) и косми нямам, аз просто не търпя да се веят насам-натам дори и да нямам бебе  Grinning що се отнася до подстрижката - тк ги водят лятото на фризьор и ги подстригват. съседът ни също го прави, неговата е дългокосместа. аз не бих, но ако имаш възможност - само внимавай да не е твърде късо, защото козината им пази кожата от външни влияния  Peace

# 82
Здравеите момичета аз сащо сам от смелите майчета които са за домашните любимци но напоследак малко сам притеснена. Детето на моя приятелка получи асматичен пристап причината за който се оказаха домашните любимци. Друга моя позната роди бебето си с всевъзможни увреждания първото нещо което я попитаха е имат ли животни в къщи. Да те имаха папагали аз сащо имам имам и две годишен син е  това е той ги обужава и страшно много се забавлява с тях а аз умирам от страх всеки пат като ги доближи  Sad не знам колко е вярно нито какво да правя с папагалите дори няма на кого да ги дам

# 83
Така се случи, че аз и котката ми бременеехме заедно, а котенцата й спяха по корема ми  Heart Eyes

# 84
  • На планетата Земя
Аз не бих задържала котката, но има лични пристрастия към тези животинки. Но братовчедка ми си бременя и си роди с коте около нея и нямаше проблем.

Знам, че в такива случаи много важна е хигиената, ваксините и т.н.

# 85
  • София
Така се случи, че аз и котката ми бременеехме заедно, а котенцата й спяха по корема ми  Heart Eyes
Хахах супер  Grinning

simplyaven  И аз така си мисля, че ще трябва да станат нещата, но от всички страни ми говорят и от време не време са панирам  Crazy Нещата с прахосмукачката са ясни, а и от както имаме не кой знае каква, но все пак дърпаща прахосмукачка е друго...А тази четка специална ли е някаква за целта?

# 86
Но защо трябва да се лишаваш от нея !? Ако е чиста,гледана, с навици и добре обезпаразитена  - какъв е проблема ? Не съм съгласна че котката е несъвместима с бебето  Naughty Ти си знаеш най-добре де.Само едно ще ти кажа: никога няма да си простя че махнах моята писанка като родих  Sad Толкова горчиви сълзи изплаках за нея. Но майка ми мрази котки и ме заплаши, че ако не я махна няма да ми помага за бебето.Не го прави ако наистина не се налага. Винаги съм смятала, че няма нищо по-хубаво от това детето да израстне със животинка.

# 87
Момичета имам един въпрос към вас. Аз имам котка вкъщи бременна съм в третия месец. Та въпроса ми е следния вреди ли ми в момента животното по някакъв начин. Мислех да питам доки ама каквато съм забравана забравих и онзи ден да задам въпроса си. Знам че животно и бебе са несъвместими и ще трябва да я командировам някъде, но за сега опасно ли е да е около мен?

Не се притеснявай. Аз имам котка и бебе. И АГ-то и педиатърката ми казаха, че няма никакъв проблем, дори е добре за детето. Просто трябва да си по-вниманелна.

Моята котка в началото беше коткофон, а заплачеше бебо веднага дотърчаваше да съобщава, дори различиваше мрънкането на сън от истинското млачене (за първото не ни "викаше"). Сега стои пред шезлонга и го пази. Не е проявявала никаква агресия, а не е от заспалите котки. Но да знаеш, че шезлонгите и разните люлки трябва да ги покриваш така, че котката да не може да се мушне ПОД покривалото. И така, няма нищо страшно.

# 88
  • Пловдив
Аз също имам две деца на малка разлика които израстнаха със сиамския котарак.Никога не е имало проблем, и не съм си и помислила да го махна.Много го обичаме, играят постоянно с него когато иска спи при тях просто са много забавни.

# 89
В момента имаме коте и куче. За сега нямам намерение да се разделям с тях...
но пък винаги се намира някой доброжелател, който да ме запознае с вредността на съжителство бебе и животно

Общи условия

Активация на акаунт