Отговори
# 15
Давам мерки за таблицата - от преди 2 дни са:
- гърди - 85
- талия - 71
- ханш -  93
- бедро - 51
- прасец - 33
 Това е от мен, ще докладвам и при най - малката промяна  Simple Smile
А пък щом няма да има "плюс" на таблицата ще внимавам да не отивам нагоре с килата   Hug

# 16
  • някъде в орбита...
Моите мерки са:
- килограми - 60 / цел - 51
- гърди - 82
- талия - 73
- ханш -  104 / цел - поне 95  Praynig
- бедро - 61 / цел - 50
- прасец - 36

Днес ще съм на тае-бо и упражнения за корема. И мисля пак да започна да тренирам всеки ден, че започвам да свиквам с упражненията и не се уморявам толкова  Simple Smile

# 17
Честита ни нова темичка   bouquet

Някой може ли да каже има ли резултати от разделното хранене? Мисля да опитам с него малко да сложа ред в хапванията ми, но искам мнение на трениращ. Защото се опитах да правя безвъглехидратната, и започна да ми става лошо по време на тренировки, та я отказах  Tired

А мерки - и аз сутринта (тогава май изглеждам най-добре  Blush)
Aз съм на РХ от май месец 2008 година и благодарение на него и гимнастиката на Синди свалих 23-те кила които качих по време на бременността.
Да питам къде мерите бедро - най-горе на най-дебелото ли или по-долу някъде  newsm78

Ara75, да сложиш и една графичка "плюс" на втората таблица, че аз както ям напоследък...  Mr. Green
А, никакъв плюс няма да слагам!!!! Naughty Hug
Ох, много ме разсмяхте с този коментар.....да мислим само позитивно-ядем, не ядем -няма да качваме.....

# 18
Момичета, като стана въпрос за диети - аз съм хвърлила око на 90 дневната, не изглежда толкова трудна за спазване, а най - много ме впечатли това, че всеки трети ден ще си вечерям с торта и шоколад  Mr. Green
Може би ще я започна от 01.03. Thinking
От много четене за тая диета , че се надъхах и от утре почвам  Simple Smile Ай дано не е всяко чудо за три дни  Laughing

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 19:49 от viv-miv

# 19
  • някъде в орбита...
Сладкишче, много благодаря за отговора. Точно днес няма как да се случи, но от понеделник тогава ще я започна   bouquet

# 20
  • Пловдив
Темите в "Диети ..." се запълват до 30 страници.

# 21
Темите в "Диети ..." се запълват до 30 страници.
Нe знаех...
Вещи извини ме....знам, че в отчетния са до 15-17 страници, а и в темата за РХ, също са по 15 страници....
Да продължим ли да пишем в старата?

# 22
  • Пловдив
Отчетните отдавна са направени от 15 на 20 страници, а тук са до 30. Няма нужда да се връщете, просто го имайте предвид за следващата тема.

# 23
Момичета, ще се смеете на въпроса ми, но тези упражнения на Синди, които правите нови ли са или така добре познатите отпреди години? Tired

# 24
  • някъде в орбита...
Тони, така добре познатите стари са Wink
И все така добре работещи  Peace

# 25
Здравейте  Hands Clap,наистина ви ,се възхищавам защото аз от години немога да се реша са спортувам.Браво момичета.Искам и аз да се вклwча към групата.Утре ще се меря че, сега е малко късно.Видях че в този руски сайт които ни е дала   Sladkisc4eto  има много интересни теми например за мотивазия конкурси Много ми се иска да вклwчим малко мотивазия защото упражненията са наистина трудни atwork.Е,до утре.Лека нощ.  smile3535

# 26
Здравейте!
прегледах упражненията на първа страница, но засега не съм се спряла на нищо конкретно
може ли да ми препоръчате нещо от тези упражнения за стягане на корема,че е доста зле положението
благодаря предварително! Hug

# 27
Хей, момичета, какво се случва с вас, някой да сподели успехи, освен мен  Mr. Green
Имам си новва линийка в подписа, добре се вгледайте в нея  Laughing

# 28
viv-miv я най-добре разкрий тайната за линийката, че се затруднявам....
Може, би, че си свалила кила..... #Crazy
Браво за което. Peace
Аз и в предишната, не съм се вглеждала, така, че не се сърди...не гледай линийки просто....
dess76 от фитнес треньори знам, че не е добре да се правят упражнения само за корем(примерно), понеже имаш точно там проблем, правиш целият комплекс....
Има приложен диск на 1-вата страничка май беше "Плосък корем за 4 седмици" на списание Селф, но и 3-тия диск на Синди е страхотен, като за начало.
antonija мисля, че последният диск на Синди само е нов, той е от след родилният и период.Другите са стари, имаше ги на видеокасети едно време.....но вършат чудесна работа.....

# 29
sladkish4e, благодаря ти за отговора!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт