Това е тема за БУРГАС!

• 26 936
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Димитър е на почти 8 години, а Божидар - на 6 месеца. Peace
Живеем по принцип на Гладстон, но в топлото време живеем hahaha по градинките.
Можем и ние да се включим в някоя среща...

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 18:50 от pepsi.78

# 121
  • Бургас
Мерси   Hug
Значи с Божидар сме почти връсници Grinning

ОХХ как чакам хубавото времееееееее Simple Smile

# 122
Че какво му е на времето и сега , бе? Аз пак съм си нон стоп навън, и днес бяхме повече от 3 часа навън с количката.

# 123
  • Бургас
Инче мен ме е страх в тоя студ да я изкарвам.
Вярно че е опакована,но не ми се рискува.
И без това баща и е болен сега Sad

# 124
Здравейте,сега откривам тази тема!и ще я следя Peace
Аз съм Маруся с момиче на  5г и очаквам скоро раждане на момченце!и аз съм в Лазур до флората!

# 125
  • Бургас
Маруся  wavey
Леко изкарване на последните седмици Hug
и здраво бебче.
И лятото ще може де хойкаме заедно Grinning

И виждате ли станахте 100 мами в центъра Sad
ама и аз ще идвам на самоход Grinning

# 126
  • Бургас
Маруся  wavey
Леко изкарване на последните седмици Hug
и здраво бебче.
И лятото ще може де хойкаме заедно Grinning

И виждате ли станахте 100 мами в центъра Sad
ама и аз ще идвам на самоход Grinning

Не се тревожи. Ние след месец, два се местим в М.рудник за около година Grinning Дали има мами от там? Не, че няма да слизам с трола до центъра.
И предлагам като дойдат малко по-топли дни да заформим една срещичка Wink

# 127
  • Бургас/Пз
Явно, че може всичко да е в една тема, макар че някой от вас без да се позаядат не могат май!!!! Не мога да разбера какво ви пречат снимките и поздравленията!!! Трябвало да ги пускаме в отчетни, това пък къде го пише като правило???? И после някои били на диета, да не мислите че в отчетни хич няма такива??? Аз ъсм се опитвала да пиша няколко пъти. Не мога да си изкривя душата обаче , че като съм задавала конкретен въпрос съм получавала и конкретен отговор, за което благодаря. Понякога обаче ми идва в повече коя по чехли къде ще ходи или дай сега да видим новия маникюр на еди си кой!!!! И като не ви се слуша за акита, месечинки и памперси, защото тогава вие пишете за сополи, температури и т.н. То е едно и също. Спирам, защото няма никакъв смисъл. Дано момичетата които са искали по някакъв начин да си намерят общ език да общуват да успеят. Макар че се съмнявам че ще им се отдаде тази възможност, поне не тук в темата!!!

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 23:03 от ani_d

# 128
  • На морето!
Айде пак старата псн на нов глас  Tired
Момичета, много ви се радвам как се организирате да излизате с бебчетата. Така преди 2 години се запознах с доста момичета, но 3 от тях ми станаха страшно близки и сега продължаваме да се събираме при всяка възможност. Лятото ходихме на почивка с тях, стахме наистина мн близки, мъжет ни също се познават и се събираме семейно,много се радвам, че се намерихме тогава, много хубаво време беше- по цял ден по кафетата, лафче, децата спят по количките... много ми липсват тези дни  Confused Дано и вие се организирате, знает ли как ви завиждам сега за свободното време, наистина много ми липсват онези мързеливи дни по кафетата  Blush

# 129
 Tired
...лягам, че работната седмица пак започна  Mr. Green

констатирам, че за съжаление или има нечетящи или такива които не разбират/не искат да разберат това, което четат  Hug

# 130
Констатирам,че нощта ще е дълга.

# 131
Добру'тро!
Пламъка днес става на 2 годни!
Ще стане в 12:35, по-точно!

Само споделям! Wink
Няма почерпка!

# 132
Хопа лааааа, а здравейте и от мен, добри хора
Готин уикенд имахме ние, студен, ама готин все пак.
Купихме си с мъжа ми билети за Мадона-та , а днес ще щурмувам НХК-то за билети за сряда, "Срещи в сряда вечер" с Йоанна Буковска и онзи дето води Горчиво по БТВ.
Уиш, аз не ти честитя, само те поздравявам и ти пожелавам още повече щастливи моменти.

# 133
  • Бургас
Хай, мацки.

Първо да е жив и здрав Пламъка! Много да слушка мама и тати и да расте голям мъж!   bouquet
Днес вече си получих пратката, за което съм много доволна. Отивайте да си търсите и вашите може да са дошли.
Ина, мерси много за инфото. Веднага се обадих да пратя майка ми да види как са нещата и да вземе билети ако има все още Grinning
Лек ден на всички!

# 134
Wish Честито ви празник! Да е жив и здрав рожденика!

Боре, отдавна не сме се засичали! Ние си излизаме пак по същото време, само да не вали! Днес ще пропусна, но утре сигурно ще ходим на разходка и може да се чуем.

Привет и на "най-новите" мами. welcome Маруся и аз съм в Лазур! Ще пием кафенца на флората!

Момичета, хайде вече да спрем със забележките Praynig Това все пак е форум. Няма какво толкова да делим. Тук сме да се забавляваме, а не да си търсим кусури! Нормално е да имаме различни интереси. Всеки да си отговаря на това, което му харесва.  Благодаря на "старите мами" /цитирам и се надявам да няма обидени от определението, защото сигурно има и по-млади от мен.../, че винаги са ми отговаряли компетентно на запитванията. Menina , мерси за пожеланието. Надявам се наистина да се насладя на почивката и съм се приготвила за слънчево лято!

Ина  на Мадона ще ходите значи! Супер!

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 10:14 от mari_ana

Общи условия

Активация на акаунт