Това е тема за БУРГАС!

• 26 923
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
И аз се записвам.

На някой ако не му харесва нечии пост да го подминава,мисля аз  Peace

# 106
Ох,ние ,ако чакахме wish да кандиса,жЪдни щяхме да си ходим до сега.

newsm53

На някой ако не му харесва нечии пост да го подминава,мисля аз  Peace

И то пренебрежително да го подминава, бих добавила аз!  bowuu

# 107
  • у дома
Една корекция, може ли? ДЦ "Палавници" се е преместил на Гладстон, ама не знам номера. Вчера минахме от там. Казаха ми, че днес щял да идва психолог от София за консултации с проблемни деца. Това ми върна надеждите за този град. Peace

# 108
аз последно имам информация че се намира на
ул. Ал. Стамболийски 14 /до Младежки дом/; 056/814 116
но може и да са го преместили

# 109
  • у нас
Да, на Гладстон се намира. Точно кой номер е незнам, но е в блока на пресечката на Гладстон и Сан Стефано. Там на ъгъла е магазин за бани, има банкомат и точно там е Палавници  Peace

# 110
  • Бургас
ben78 , с удоволствие бих ти дала дрешки за момиче, но ги дадох на една приятелка, която наскоро роди две моми след дълго чакане. Ако все пак излезе мъжко, имам няколко приятелки около мен с момченца, ще се радват да услужат. Hug
Браво на твоята приятелка, живи и здрави да са  Hug Аз също си мечтаех за двечки, момче и момиче  Blush Но явно няма да е този път  Mr. Green
За дрешките, разбира се, че ще се договорим да ви ги платя, не очаквам подаръци   bouquet
Лека от мен и от коремката  Laughing

# 111
  • Бургас
Привет и от нас Hug
Аз съм Боряна и бебе Валентин. В центъра сме.
Май само с Марияна и Ина се познаваме  Wink

# 112
  • Бургас
Боби като се стопли ще се запознаем надявам се Grinning
Сега само студа ме спира от по-дъблги разходки,но като се постопли ще
стигнем и до центъра и до морската Grinning

# 113
Момичета,трябва ми помощ!След месец ми се налага да започна работа,а имам бебе на 9 месеца!Някой може ли да ми препоръча подходяща детегледачка за дете на такава възраст.За предпочитане акушерка ,може вече и пенсионерка.Благодаря ви предварително!

# 114
  • Бургас
Здравейте Simple Smile
цял ден си стоя на топличко и мързелувам...
Вас никакви ви няма днес  Wink

# 115
Офелия защо не пуснеш обява в джобса или в Ало Бургас  Thinking

# 116
Иска ми се да е жена,която да ми препоръча някоя майка,даоволна от нея.Не ми се иска да е на случаен човек,не че няма да искам препоръки от предишни семейства ,но все пак исках да пробвам първо тук/ако не е проблем разбира се/!

# 117
Разбира се че не е проблем,само ти дадох идея  Wink Успех в търсенето!

# 118
Здравейте, момичета! Цопвам и аз при вас, казвам се Петя. Мама съм на двама.Изчетох темичката, ще се включвам с удоволствие, само бъдете по-позитивни и толерантни Praynig. Тук трябва да се разтоварваме и да си помагаме.

# 119
  • Бургас
Петя добре дошла  bouquet
На колко са ти деребосъците?

Общи условия

Активация на акаунт