Това е тема за БУРГАС!

• 26 911
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Аз мислех,че за осми март ще ви ги доставят.  Mr. Green

# 91
  • Бургас
То настана едно четене, не мога да ви догоня, от тема в тема  Wink
Ако трябва да се мрънка, аз съм голямото Мрън и има дълго да ви надувам главите за де какво се сетите  Mr. Green Laughing Най-малкото по повод излизанията и пийването... скоро не го виждам как ще ми се случи  Mr. Green Laughing
Някои от вас писаха, че имат останали дрешки от дечурлигата, ако още искате да си освободите място и все още не сте го направили, аз съм насреща Simple Smile
Конкретно бебешки ме интересуват за 1вите няколко месеца, да кажем до 5-6 м. щот съм в гарсониера и малко ми е малко мястото  Mr. Green Нещо запазенко за девойка, ако не ни изненада накрая де...  Mr. Green
Ще ми се всички да си пишат тук, да няма такива дразги..., да не говорим, че аз съм от съвсем нововключилите се... ,но... всеки си решава Simple Smile
Хубав ден   bouquet

# 92
Ей гадини такива, защо ми се струва, че изгонихте пак интусиазираните мами с картинките  Thinking

Тъкмо щях да слагам пуканките, и то вече монолог си водите.

# 93
......Получих преди малко от една съседка покана да ходя да си взимам пратката от Редута. Така че явно са дошли разни пратки, да знаете.

е **** шматките  #Cussing out  #Cussing out   #Cussing out
и вчера, както вече писах, покрай ибея, дето си взехме пратката - категорично казаха че от Фр няма нищо пристигнало и дори не провериха

# 94
днес до колко часа работят ? Да знам дали да звъня сега или в понеделник......

# 95
  • Бургас
Не е монолог, чат се нарича.  Mr. Green
Да свършва по-бързо темата  bowuu
Днес знам че не работят. Направо оставаш за понеделник.

# 96
днес до колко часа работят ? Да знам дали да звъня сега или в понеделник......

понеделник звънни след 15ч.
работят от8 до 17, на обяд 12-13почиват
събота и неделя - почивен ден за склада с международните колетни пратки

# 97
през седмицата ги знам, ама за днес ми беше питането..... Явно всичко в понеделник ще става  #Cussing out
Мойта с хранителна алергия някаква, едни пъпки не минават. Днес я водих при Шик и изписа някакво лекарство, дето се прави в аптеката, ама и то в понеделник ще е готово.
Пък аз както съм всичко на момента трябва да стане............хич не мога да чакам  Tired

# 98
  • UK
 Хайде аз пак съм тук.
 Да отговоря на Райнето, че зверчока спи  Laughing
 Та Райне, тук сме си само с малкия както винаги, баща му ни докара и си хвана пак гъза под мишница, за сега няма да заминавам пак а ще си търся работа тук защото съм малко зле с езика. Да уточня само, че тръгнах за Фр а стигнах до Обединеното Кралство  Joy Та аз като тръгна за някъде не се знае къде ще стигна  Blush.
 Малкия е пораснал и то доста (цели 16 кила е  ooooh!) ще го видите на живо че ми пренаправиха компа и сега не мога да качвам снимков материал.
 Аз за срещата искам да пия и да танцувам така, че казвайте ама да уточните, че от миналия септември не съм била тук и не знам какво и къде има  Party

Аз днес имах малко тъжни преживявания  Cry ходих на гости на семейството на бившето ми гадже което почина след като беше намушкан пред Елит преди почти година  Cry И сега ми е малко кофти  Tired

# 99
  • Бургас
Мегита, Hug

ben78 , с удоволствие бих ти дала дрешки за момиче, но ги дадох на една приятелка, която наскоро роди две моми след дълго чакане. Ако все пак излезе мъжко, имам няколко приятелки около мен с момченца, ще се радват да услужат. Hug

Ками, май анкета няма да видим. Simple Smile Иначе, за мен няма значение коя е датата. Peace А, как върши подготовката за базара?

Синара, и на мен ми стана интересно. При мен първото раждане пък беше почти вкъщи. Едвам не изпуснах бебето докато стигна до магарето. Аз млада и зелена, кой да ми каже, че раждам и връщане назад няма. А, майка ми, която беше с мен, не знам как не получи инфаркт.Mr. Green Вторият път реших да не рискувам и прекарах колко 50 минути в родилна зала. Направо не ми се стоеше толкова дълго като знам, че може и за по-кратко време да родя. Wink

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 15:23 от bissera

# 100
  • Бургас
Да добавя, че всички са добре дошли и в темата, към която Ками е пуснала линк. Освен, че е приятно е и много полезно. Най вече благодарение на Мери, която е национален консултант по кърмене и е винаги много отзивчива.  Заповядайте. Hug

Бургаски кърмачески срещи

# 101
  • у нас
 Laughing Ще ви кажа като се видим на маса  Heart Eyes

# 102
Получих преди малко от една съседка покана да ходя да си взимам пратката от Редута. Така че явно са дошли разни пратки, да знаете.

Гаднярка!  Crossing Arms
А за съседката отсреща ... нъцки!

Като ви чета, чак и на мен ми се приидва на среща. Ей ще кандисам накрая...

# 103
  • UK
Като ви чета, чак и на мен ми се приидва на среща. Ей ще кандисам накрая...

Че без теб къде  hahaha

# 104
  • тъгата в мен
Ох,ние ,ако чакахме wish да кандиса,жЪдни щяхме да си ходим до сега.

Общи условия

Активация на акаунт