Добри зъболекари и цени

• 128 200
  • 126
  •   1
Отговори
# 90
може,ако кариесчето е малко и не е навлязло много в дълбочина.почиства се и се запълва със силант.

# 91
Ако кариеса е повърхностен може да се постави силант. Изчиства се кариесчето и се запечатва със силант, който пък от своя страна отделя флуор и предпазва от появата на кариес или вторичен кариес.

# 92
С две ръце мога да препоръчам доктор Яна Пеева, кабинета се намира близо до Пирогов. За бяла пломба ми излезе 45 лв. Работи много внимателно и професионално. Там ме заведе моя приятелка, който и е пациент отдавна. Супер доволна съм

# 93
Здравейте,
Ще съм ви много благодарна, ако ми препоръчате зъболекар, от който сте доволни- интересува ме за София, кв. Гео Милев или Изток /нямам възможност да оставям бебето си за много време и ми се иска да е в района, в който живеем/

# 94
Здравейте,
Ще съм ви много благодарна, ако ми препоръчате зъболекар, от който сте доволни- интересува ме за София, кв. Гео Милев или Изток /нямам възможност да оставям бебето си за много време и ми се иска да е в района, в който живеем/

д-р Ангелова/д-р Павлов - ул.Гео Милев  или по скоро виж линк http://advivadent.com/

# 95
При моята стоматоложка фотополимерът е 50лв, а избелването 250лв. Препоръчвам я и с двете ръце. От 2 години цялото ми семейство се лекуваме при нея, а от скоро и мн мои приятели, по моя препоръка. Тайната на нейният успех е, че е млада,  стараеща се и съответно интересуваща се от новостите в областта, а и  с доста приемливи цени. Винаги бие упойка Grinning, заради което майка ми най-накрая се реши да оправи зъбите си. За съжаление обаче се намира в Дружба, което е точно обратното на моят адрес  Sad

# 96
При моята стоматоложка фотополимерът е 50лв, а избелването 250лв. Препоръчвам я и с двете ръце. От 2 години цялото ми семейство се лекуваме при нея, а от скоро и мн мои приятели, по моя препоръка. Тайната на нейният успех е, че е млада,  стараеща се и съответно интересуваща се от новостите в областта, а и  с доста приемливи цени. Винаги бие упойка Grinning, заради което майка ми най-накрая се реши да оправи зъбите си. За съжаление обаче се намира в Дружба, което е точно обратното на моят адрес  Sad

ще може ли да ми дадеш телефона и или някакъв саит

# 97
И при моята цените са подобни, но за избелването прави промоции, а и отстъпки при цялостно лечение и при семейни пакети. За мое щастие е в центъра.

# 98
И при моята цените са подобни, но за избелването прави промоции, а и отстъпки при цялостно лечение и при семейни пакети. За мое щастие е в центъра.

Работи ли с НЗОК? Може ли някакви координати на ЛС Simple Smile

Искам да попитам за актуални препоръки за стоматолог на достъпни цени. За предпочитане - в района на центъра или Младост.

А тези пломби включват ли лечение, умъртвяване пулпити? Какви са цените на подобни процедури?

Някой ще даде ли съвет какво покрива горе - долу НЗОК? (знам, че е малко, но все пак...)

Извинете ме за многото въпроси  newsm78  bouquet

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 05:06 от Xpucka

# 99
Здравейте, моля някой ако има впечатления от д-р Ангелова от Медстом, да сподели. Бях на преглед при нея и се оказа, че имам доста неща за правене - 2 кариеса и още 2 стари пломби за правене наново. Сега трябва да си записвам часове за тези неща, но се чудя дали при нея или при някой друг от лекарите от Медстом. Ако някой е останал доволен от конкретен лекар там, моля ви да ми препоръчате!   bouquet

# 100
Аз си махах преди 2 седмици зъбния камък и мисля, че беше с ултразвук. Но нека все пак някой, който знае със сигурност какво представлява и са му почиствали зъбен камък по този начин да опише манипулацията.
Чувала съм, че старият начин с човъркането с остър инструмент било по-ефикасно и дълготрайно.
Чакаме отзиви!

Здравейте, моят зъболекар ми прави професионално почистване на устната кухина, което включва почистване на зъбен камък с ултразвук и почисване и полиране на зъбите със специален за целта уред-еър флоу.
След процедурата,която трае около 45 мин. се чувствам като с нова уста!
Тази процедура си е спа терапия пур за устата!
Не е болезнено и според мен не е скъпо между 90 и 120 лв.- според зъбния камък -е!
Моят зъболекар е д-р Велчев, часовете при него  се записват предварително на тел. 0886 888 071!
Успех!

Мира

# 101
Ако разберете нещо повече за тази манипулация при детските зъбки, споделете...
Какво представлява, за какъв период е, 'трайността и', цена... всичко...

Ако някой има добри впечатления за детски зъболекар, нека разкаже...

Една колежка ми препоръча д-р Петър Велчев!
 Записах си час при него и заведох дъщеря ми/ 3,5 г/точно за такова лакиране на  кътниците и предкътниците.
Д-р Велчев ми обясни, че е в Германия тази процедура се нарича  ферзигелунг, и има за цел да  предпази зъбчетата от кариес.
За зъбче ферзигелунга  е 20 лв., и флоридирането  - също 20 лв.
Лакчето може да стои и една две години, а и дори до падане на млечните зъбки, всичко е много индивидуално.

Мира

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 12:51 от bombe

# 102
Наскоро ми разказаха как в Германия на децата им обмазват млечните зъби, за да ги предпазят възможно най-дълго време от кариес. Някой да е чувал за такава услуга тук?

моят зъболекар е работел в Германия и практикува успешно това лакиране на зъбчетата на децата и в софия.
аз самата имам такива лакчета на мъдреците и  нямам проблеми с тях.
приятно е и напълно безболезнено.
можеш да попиташ самият доктор за повече информация на тел: 0886 888 071

# 103
препоръчайте ми добра зъболекарка в Стара Загора,където да заведа детето ми за профилактичен преглед.

# 104
мога да ти дам координати на моята заболекарка, тя е специалист детска стоматология, но лекужа цялото ми семеиство. Има невероятен подход с детето ми, няма страх и ревове......... нали разбираш.  Попаднах случаино при нея, препоръчах я на приятели.....-много са доволни, не бих я сменила с друг  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт