Отговори
# 120
Привет момичета!

Отдавна не съм ви навестявала, има-няма половин тема.

Влизам да ви съобщя, че утре - 28.02 е Европейският ден на редките болести и това събитие ще се отбележи от местната организация в Сливен от 10.00 часа пред Стария бряст. Който има желание и разбира се най-вече време и възможност може да дойде да подкрепи родителите на деца с такива заболявания. Те имат нужда от нас!

Който желае, да заповяда, пък може и после по кафенце да пием!

Лека и спокойна вечер и весели празници на всички!

# 121
Поли, леко изкарване на финалната права  Peace
Даааа, браво на Румето, че ме спря на главната.  ooooh! до къде стигнахме, да се запознаваме по интернет, а не по пейките. Ама и така става  Laughing
Другата седмица заедно по улиците. Аз събирам мацки за Раян, да има избор момъка  Mr. Green
Лони, как по точно можем ги подкрепим  newsm78 10 ч. ми е рано, към 11 ще изляза.

# 122
Добро утро на всички! Hug

# 123
Здрасти  Hug

Лони , имате моята подкрепа, въпреки че не мога до дойда. Пращам по една силна прегръдка на всички мами и техните дечица.  Hug lovekiss  Hug

veihaivei, не познавам тези хора, но ситуацията ми прилича на измама. Опитай да се свържеш с тях лично преди да се втурнеш да помагаш.

Полина постискай бебчо на топличко още малко.  baby_neutral

Нелка какво стана, ще празнуваме ли!?!?

# 124
Здравейте!
Днес така се надявах да излезем на разходка, а то пак гадно времето!
Нели, какво направи? Хайде похвали се, че чакаме и стискаме палци!
Лек и усмихнат ден на всички! Целувчици! lovekiss

# 125
Излязох за малко, е няма такъв студ  cold много духа и слунцето се крие зад облаците  Crossing Arms

# 126
Лонка и аз съжалявам, че не можах да дойда  Tired а така ми се искаше ...

Нелито е дала всичко от себе си и вярвам, че скоро сама ще се похвали и зарадва с добри новини  Hug

...и искате ли среща поне за 8-ми март  newsm78 или жеалещи "ЙОК"  Grinning

# 127
Привет!
Аз се завърнах и още не мога да се наспя.
Държавния изпит е нещо силно емоционално и много изтощително. Не мога да ви се похваля за съжаление че още нямам резултат ...........нали съм дистанционна форма чакам го он-лайн след празниците. Но се надявам че съм го взела. Толкова много ми дойде. Не мога да ви опиша преживяното сега се чувствам изстискана но удовлетворена от постигнатото.

Лонка - съжалявам че чак сега го прочитам иначе щях да дойда. ... Sad

Дитка - само кажи кога и съм там може и още утре Laughing

Много сте писали............

Еми ако искаш проходилка мога да ти подаря нашата.

Ваня - имаше ли бисквитка към кафето в Гърция? Wink

Кате къде се изгуби?

# 128
Нели, тук съм. А браво, за изпита. Хич и не се съмнявам, че си го взела. Остава да почерпиш  Mr. Green

Диде, кога викаш е срещата?

# 129
Здравейте, ние днес бяхме в Ямбол , ходихме да видим кукерите , много интересно беше, хапнахме , пихме , разходихме се и се прибрахме.
Нели , браво на теб, за проходилката , днес пообиколихме малко и разгледахме , но не сме си купили , бих приела вашата стига да върви на двора, че в къщи вече не можем да се разминем.
Лонка и аз съжалявам много , но знай ,че също ви подкрепям Heart Eyes
Полинче за тебе става въпрос, от доста време не беше писала и си помислих , че може и да си родила, но сега като ти гледам линийката имаш още време , стискай още малко.
Дидка среща ще има значи, кога и къде?
Лека и спокойна вечер на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 130
привет от пампорово!мн е хубаво, времето днес беше супер, утре пак сме на пистите....поздрави

# 131
      Честита Баба Марта!!! Hug

# 132
Чесита Баба Марта! Нека всички са здрави и засмени през цялата година!
Днес се прави баница и се яде риба, отивам да действам в кухнята, че после цял ден ще ходим у роднини да си искаме прошка.

Приятен ден   bouquet

# 133
Честита БАБА МАРТА,

# 134
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Баба Марта бързала,
мартенички вързала
морави, зелени,
бели и червени.

А пък на дечицата,
върза на ръчицата
мартенички чудни,