Мамо, прибирай количката, ще возиш ЯНУАРЧЕТО с шейничката

• 12 259
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Деги, Честит Рожден Ден  bouquet! Да си много здрава, щастлива и обичана Hug

Преди малко си капнах сребърна вода в носа, ми то много гадно било, направо люти, а се чудя защо Боби толкова много рева вчера като му капах Confused
Габи, и Боби без любимото му музикално мишле не заспива, гушва си го, то му изпява една песничка и заспива Simple Smile Като ходим някъде винаги го взимаме с нас Simple Smile
Люси Hug

# 106
  • на плажа
 Дега, много здраве и щастие ти желая!

# 107
  • София
Дега, честит рожден ден! Много, много щастите!!!

И аз съм си капала сребърна, вода - гадничко е.

И Жоро тази нощ взе от 1:30 да се мята да става, да вика...после сутринта спа до 10, но аз трябваше да стана преди него.

Аз пък съм го насъбрала на членовете на моето семейство. Много съм ги разглезила явно. Знам, че звуча като някоя лелка, ама ме третират точно като слугиня.
Аз съм длъжна да им сготвя, да ги изпера, да им подредя и няма едно благодаря. А те само свинят  Close

Севсем без нищо от Нестле не можем, нали "нейно величество"  пие само такова какао. Пробвах да и пробутам друго в опаковка на нескуик- разпозна го А от последната реклама има наглоста да ме поучава, че се слагали 3 лъжички. За сега и казвам, че техните лъжички са много малки, а нашата е по-голяма и затова слагам една.

Жоро, като иска да му обърна внимание, идва до мен и ми обръща главата към него. Ако гледам телевизия например и това не даде ефект, директно ми сваля очилата. В други случаи почва да прави нередни неща, да ме гледа и да ми се хили.

Аз имам оферта за работа, за която много съм мечтала и то пробно от вкъщи. Вчера много се ентусиазирах. А днес ми потънаха гемиите. Аз не мога нищо да свърша от терминаторите в къщи и май ще си пропилея шанса  Confused

# 108
  • Пловдив
Честит Рожден Ден, Дега   bouquet

МИА, не се отказвай от работота. Все ще намериш начин да ги организираш нещата вкъщи  Hug Поговори с тях и ги строи в две редици  Simple Smile
И аз много искам да поработвам вкъщи .. през нощите  Rolling Eyes

За филимите - и Бенджамин Бътън, и Бедняка-милионер гледах - но въобще не съм очарована.
Мудна работа.

Снощи пък даваха по ТВ "Диво сърце" та си припомних онзи период, когато такъва филми вълнуваха душата ми през тийнеджърските години  Crazy
Сетих се и за "Родени убийци" - този път ми беше най-култов  Simple Smile
Бяхме младиии, ..  Rolling Eyes

# 109
  • до една звездичка
Момичета, благодаря ви за поздравите!!! Hug

Черпя ви виртуално, но от сърце.

И от името на баща ми, който също има рожден ден днес.

[/b]

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 11:57 от ٠•● Dega ●•٠

# 110
Честит рожден ден, Дега!
Честит рожден ден и на татко ти!
Бъдете здрави и щастливи!

Пак сте се оляли в писане ooooh!
За космите - имам си много и растат бързо, навсякъде ги оправям със самобръсначка. Ама ги мразяяяяяяяяяя Close
За сребърната вода - у нас я използвам много и съм доволна. При сополки правя разтвор от 10 мл. сребърна вода и 5 капки клеева тинктура и капя често. Последния път текнаха като чешма, веднага реагирах и за 24 часа всичко приключи. Слагам и на себе си, когато усетя, че отивам към разболяване. Гадно е, ама предпочитам това пред разболяването.
Освен това вече няколко месеца всяка сутрин капя 2-3 капки кл. тинктура във водата като имуностимулант, а след разходка измивам очичките на Нели с два отделни тампона сребърна вода. Също имало антивирусно и антимикробно действие.
МИА, аз вече от месец работя от нас. Не е лесно, все по нощите кукувам, обаче пък се чувствам полезна....и много доволна, особено, след като си получих заплатата Mr. Green
Документи за детски подадох и аз, но още нямам нито майчинство, нито детски, чакам си Whistling

Хубав снежен ден ви пожелавам! Heart Eyes

# 111
Ехаааа, татко и дъщеря на една дата. Браво! Дега, бъдете живи, здрави и много щастливи!  bouquet
Миа, стискам ти палци за работата! Дано намериш вариант да се справиш и с двете неща - работа и деца. Hug Не се отказвай, още повече че въпросната работа ти е била мечта! Peace
Духче, честито ти безпроблемно отказване от кърменето! Hug Радвам се че е минало леко! Hug

Хайде оставям ви за сега, ще трябва да заведем баткото до някой детски кът да побеснее там, че му утесня апартамента нещо. Whistling

# 112
ДЕГА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕbouquet
Ние до сега се въргаляхме в снега, Мърко си хапна малко и то от калния, ама какво да се прави, този му е вкусен, първо си седеше и после като почна да се хвърля по лице и с отворени уста... ooooh!Сега го чакам да заспи и да си почета малко, че сериите на Съпругите всичките ги изгледах. Ние снощи си пуснахме The Day The World Stood Still,но заспах и ще трябва да го догледам днес. Американски измишльотини, ама като съм го почнала.
Да ви кажа на Мърко най-новата играчка е лъжица, усещам, че идва момента, в който ще се тръшка да яде сам, а си мислех, че вече съм виждала истинска кочина.
MIA, поговори с тях, не си изпускай шанса.  Hug
И на мен много ми се работи от къщи, особено сега, като не излизаме, но явно няма преводи, че не са ми се обаждали от доста време...

# 113
  • В сънния Люлин, прибулен...
٠•● Dega ●•٠, честит рожден ден! Бъди здрава, весела и много обичана! Успехът и късметът да вървят неотлъчно по петите ти!

M_I_A, статистически, три от най-честите причини за пререкания у дома са разпределението на домашните задължения, възпитанието на децата, парите.
Съжалявам, ако разрушавам някакъв мит, просто така е навсякъде.
Искам да кажа - можеш да ПРЕРАЗПРЕДЕЛИТЕ задълженията, за да не се отказваш от това, което истински желаеш. В крайна сметка привилегиите (във вид на повече финанси) не са само за теб.
Аз горещо ти стискам палци и ти пожелавам да преподредиш нещата, но без сътресение и малко стрес не може.
Не ни каза какво е това турбо кафе, а аз се бях приготвила да излитам днес по "твоите стъпки".

И на мен ми се работи от вкъщи.

Момичета, видяхте ли, има в Кауфланд някаква промоция на Хагис? 2 пакета джъмбо с мокри кърпи, май памперса излиза по 27 ст. Утре свекърва ми ще мине да види, че живее почти до магазина. Някой беше пръбвъл Пъфис? Доволни ли сте все още? Ние понамалихме запасите.

Относно привличането на внимание, ще каже човек, че е оставен на произвола, Без внимание не е останал... Едно от последствията е, че ще минавам от очила на лещи, то не се издържа, постоянно с мазни стъкла, огънати рамки, един любим чифт даже е непоправимо счупен. Другите проявления са още по-хулигански.

Още не сме се натутали да излезем, по-късно пак ще ви се покажа

# 114
  • до една звездичка
Ехаааа, татко и дъщеря на една дата. Браво!...
Дааа, весело е така. Laughing Доста са съвпаденията в нашето семейство, всъщност  Rolling Eyes Майка ми също е родена на 22-ри, но в скорпионския месец. А Стела, като компенсация за това, че прескочи заветната дата, "преписа" последните 4 цифри от моето ЕГН! Grinning

Момичета, да питам и вас нещо, което ме тревожи. От доста време забелязвам, че нослето на Стела е жълто. И странното е, че не се забелязва толкова като я гледа човек в лицето, ами когато я снимам, например и после погледна снимката...Разликата е доста стряскаща  Rolling Eyes Някой има ли идея на какво може да се дължи?
Всъщност, аз смятам другата седмица да се консултирам и с педиатър за това, ама...Ох, сигурно пак ще се наложи да ни вземат кръв...
В интерес на истината, напоследък доста често и давам сок от морков и някакъв друг плод. Може и на това се се дължи тази пигментация  newsm78 Тревожното е, обаче, че при нас е от по-рано  Thinking
Ох, наоплаках ви се, сори за което  Blush

# 115
  • София
Дега- Честит Рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquet

Да си жива здрава и много обичана.

Стелт- тъкмо си мислих дали са Ви излязли зъбчета ,виждам че не са.Предполагам че не се притесняваш- моя зъболекър каза че колкото по-късно толкова по-добре Peace

Ние пък пак сме болни- изведнъж температура, кашлица сополи- не може въобще да спи от два дни заради хремата. Гледам ,че сте коментирали темата.Мари- Мегани- пишета при вас подейства ли.

Ние капем сребърна вода, а тя после киха и сополите тачат като река.

Отиди ни пак прощъпулника и го отменихме за неопределено време. Междувременно пак почна да се държи за някой , авно не се чувства добре.

А някой има ли такъв проблем- не иска да приема лекарства през устата- да не говорим ,че от два дни не иска и да яде.Само като види ,че идвам с лъжица или спринцовка- и устата се затваря и така.
Само чайчета пие и витамин С. Какво да го правя това дете newsm78 #Crazy

# 116
veihaivei , аз купих 7 бр. Пуфис, много са сладки и много лесно се поставят, сякаш варианта с ластъчета от страни е много удачен, така много по-лесно се регулират. Ще видим по колко върви пакета тук и ще преценя какви да взимам, но ще проверя и в Кауфланд. По принцип Хъгитата са ми най-големия фаворит, ако има наистина промоция, ще взмеа от тях.

# 117
Деги, Честит рожден ден и на татко ти! Да е жив и здрав и Стела много да го радва Hug
И ние досега се въргаляхме в снега, много е меко времето, само за пързалки Simple Smile Боби само ходи и пипа колите и иска да върти гумите им и се ядосва, че не може Laughing
MIA, вярвам че ще намериш време за така мечтаната работа и всичко ще се нареди, с теб сме Hug. А относно чистенето - оставям го да вършее навсякъде цял ден и вечерта като заспи почиствам и подреждам bowuu
А Пуфиса още никъде не съм го срещала да взема за проба, но всички отзиви са положителни.
Вейхайвей, промоциите в Кауфланд по принцип ги пускат от понеделник, днес последен ден ли е на тази промоция или е от утре newsm78. От ония дни взех Хъгис цял пакет за 37ст./бр.
Жужу, оправяйте се бързичко Praynig, явно не се чувства добре Сиянка щом няма апетит не я насилвай, като й огладнее дупето ще си иска. Ние бяхме така 3-4 дни без да иска да яде и да пие вода и на всичкото отгоре разстройство, покрай него и аз отслабнах от притеснение Rolling Eyes

# 118
  • София
Честит Рожден Ден Dega!!!
С пожелания за слънчеви усмивки и прекрасен празник!

Ханна, размечта ме ти с това "Диво сърце". Все още настръхвам като се сетя за сцената в която Никълъс Кейдж пее хита на Пресли "Love Me Tender". Ех, как ми се ще да съм пак на 16.... Ама нямааааа...

МИА, стягай домочадието и никакво отказване. Че няма да е лесно то е ясно. Но човек не трябва да се отказва да се бори за мечтите си. Grinning
Сега чак осъзнах какво предимство е да имаш професия която може да работиш и от вкъщи. На мен работата много ми липсва, особено динамиката, контактите с хората, колегите. А, и финансите разбира се. Ноооо, ще почака малко.

И да ви похваля мойта любовчийка какви ги върши.   Blush
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10637209
На кого ли се е метнала такава палавница?!  Heart Eyes

Хайде отивам да се спретна една кофеинова "бомба" - кола с нес, че снощи и ние не спахме. То не бе мрънкане, въртене, пуфтене. Голям зор вижда с поредния кътник.

# 119
  • В сънния Люлин, прибулен...
Хъгис трябва да са от утре в промоция, от вчера им разпространяват брошурата
Накъде четох, че тия за Турция били и по-качествени, и по-евтини, утре майка ще каже и веднага ще докладвам.
Промоцията е "до изчерпване на количествата"

Общи условия

Активация на акаунт