Мамо, прибирай количката, ще возиш ЯНУАРЧЕТО с шейничката

• 12 259
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Кацнах  Mr. Green От утре хич и няма да ме има, много ми хареса в открития космос.

На мен ми пише в справката от НОИ, че майчинство ще имам на 24-ти. малко ми е странно, защото до сега винаги се е появявало в системата, след като са го привели.

Жоро също от доста отдавна ми похърква и проточва рядко по някой сопол. И я влачи тази задна хрема вече 3-та седмица. Вече се притеснявам да не слезе по-надолу newsm78

Купихме столче за Ева и преместихме Жоро в нейното. Обаче уж и избрахме такова с облегалки отстрани за главата, да и е удобно да спи. Да, ама не - като е вързана с нормалния колан по диагонал и главата и автоматично клюмна като заспа. Сега се чудя какво да правя  newsm78

Лека им пръст ма починалите - наши близки, и на всички малки душички, отишли си без време!

# 91
  • Пловдив
Аз пък сребърната вода директно я капя в носа  Rolling Eyes Незнаех, че трябва да се разрежда  Embarassed
При нас страшно бързо ни мина от нея.

За зодиите - аз съм Овен, половинката е Близнаци. Криво-ляво се спогаждаме Simple Smile

Забелязвам отскоро, че Михаела като иска да и обърнем внимание започва да се напъва да се смее с глас. Прави се, че и е смешно, та да се разсмеем и ние Simple Smile
Сигурно и другите дечица ги правят тези номера, много е сладка като търси внимание и е готова да направи всякакви неща   Heart Eyes

stelt77, май вие спечелихте в категорията - без зъби  Laughing  Hug

# 92
  • София
Ханна, моята сребърна вода е на фирма Аркол и на шишенцето пише да се разрежда. Обаче мисля , че няма проблем и да не разреждаш.В тези малки дози, в които даваме на децата според мен не е възможно да се предозира. Особено ако само капеш в нослето, а не даваш да пие. Така че споко.  Grinning

Милла, завидОх ти за космИте.  Mr. Green Всички жени в нашия род са цицорести и безкосмени. Само аз като гледам съм се метнала и по двата параграфа на баща ми.  Joy
А за продуктите на Нестле и аз съм нещо анти настроена.  Даже замених любимото мляко с нес кафе с друга марка. За закуска ядки не му ли харесват? Аз й правя с масло и сирене, обаче прибавям и малко банан за вкус.

Миглена, честито!!! А за банята, и аз чакам някой да покаже снимчици. Люси?  Grinning За сега аз мога само идеен проект да покажа.

# 93
Ханна относно смеенето на глас тъкмо мислех да споделя, моят човек от няколко дни се киска като ряпа колкото му глас държи само някой да се засмее. Хубав колаж на Миша.
Днес по повод задушница реших да сваря жито и Боби като го нападна, яде чисто жито без нищо Shocked.
Честита книжка на Миглена, карай смело и отговорно Simple Smile.
Тази сребърна вода направо ме замислихте дълбоко, тя не се ли получава като се кисне някакво сребро вътре и ли в сребърен съд? Аз не бих си купила такова нещо от аптека, само като знам какво има в сиренето и млякото, сигурно си е чиста водица от чешмица.

# 94
  • на плажа
 И аз не знаех, че сребърната вода за капане се разрежда . Аз разреждам само за пиене, иначе не.
 И моят епилатор е Браун. Доволна съм, но Мирко не ме оставя да си върша работата. Постоянно ми виси по гърба, иска да го пипа, дърпа кабела, а нали сме в ателие ( нямаме врати, въпреки, че е на два етажа  Crazy) и не мога да се скубя когато спи.
 Синеочке, дадох му Хомеожена, но само два пъти днес. Не виждам моментален ефект  Sunglasses, но пък може и да не го боли гърло, знам ли вече какво му е. Sad Кисела работа.
 Духче, принципно и така можеш да си направиш сребърна вода - измиваш добре сребърни нещица и ги оставяш за 24 часа във вода. После може директно да се пие. Сребърната вода от аптеката е колоидно сребро. Получава се по малко по-различен начин.

# 95
Имало и други като мен - по нощите Simple Smile  оп те изчезнали  Sad
Аз давам сребърната вода неразредена по 1 лъжица профилактично когато се сетя.
И да си призная, то нали вече е нощния блок  Wink , малко се шашнах как така триъгълник си чистите с епилатор. Аз все си мисля че нямам много косми и другаде почти не усещам как ги махам , ноооо там.......... нямам смелост за епилатор пък и нали и козметичките трябва от нещо да живеят Simple Smile
Лека нощ  smile3524

# 96
И аз съм от нощните птици...  Wink
Аз пък епилатор не използвам...
Имам един на "Филипс", който ми е подарък от половинчо преди няколко години, но кожата ми е много особена, имах много проблеми с образуващи се кистички след епилация и реших да се завърна към добрата, стара баба самобръсначка....  Mr. Green
Иначе за триъгълника - не ми се ще да си причинявам излишна болка и дори да се епилирах, там не бих го правила...  Naughty
Сребърна вода не съм ползвала изобщо...
За какво друго говорехте ?  newsm78
Аааа, сетих се - за продуктите на "Нестле" - не купувам....
Миглена, лека и безаварийна и да ни повозиш някой ден...  Wink

# 97
stelt77, май вие спечелихте в категорията - без зъби  Laughing  Hug 

Аааа, мерси, сега ще се борим за световен рекорд...   hahaha 

# 98
  Духче, принципно и така можеш да си направиш сребърна вода - измиваш добре сребърни нещица и ги оставяш за 24 часа във вода. После може директно да се пие. Сребърната вода от аптеката е колоидно сребро. Получава се по малко по-различен начин.
Мдаа сега прочетох из нета, но Мари може да си направи ако не намери само,че доколкото знам трябва да е с много висока проба среброто. В банките продават такова сребро.
Забравих да кажа приключихме с кърменето и си махам медалите  Laughing, предаде се по-лесно отколкото очаквах. Поздравявам всички, които продължават!

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 00:59 от Духче

# 99
Добро утро!

Деги, честит рожден ден! Hug
Да си здрава, много обичана от Стелка и много щастлива! Heart Eyes

Дух, честито! Hug

# 100
  • София
Добро утро! Grinning

Вчера ходихме на кино. Това не го бях правила от 1,5г. Гледах "Бенджамин Бътън", много особен филм и много асоциативен за ситуацията ни с мъжо.

Епилатора ми е Филипс с керамични дискове, и приставка за врастнали косъмчета, но го ползвам, ако дължината на косъмчетата е малка щото иначе е "Инквизиция".

Крис снощи за пръв път реши да спи с любимата си играчка - балон  Mr. Green  Такъв рев беше, че не може да го гушне и да спи върху него. Накрая заспа като го държеше за вързаното. Другото му л/бимо нещо са книжките, постоянно ми ги бута и "ъ ъ", вече ми се изхабява въображението.  ooooh!

Честит Рожден Ден Дега!   bouquet

# 101
Дега, Честит рожден ден!!!
Да си все така позитивна !!!

Духи, честито и на теб, това си е голяма работа.

Аз пък ви пиша след n-уискита и 5 партии белот. И пуших.

Фили, пак подпалваш фитилите с тази картинки. И лалетата също харесах.

Мацки, стига с тея косми, пъпки и т.н.
Време е да сменим темата.
ПРедлагам да говорим за ... не мога да се сетя, спи ми се.
Отивам да изгледам и последния филм от номинираните преди оскарите.
Сори ако имам правописни грешки. Аз като цяло не съм от най-безгрешните.
След малко дори смятам да съм бездрешна.
Ужас, чао, много глупости наломотих.

Габи  Hug

# 102
Да се запиша,че пак ви изтървах,после отивам да чета назад Rolling Eyes

# 103
Само да кажа - здрасти!

Дега - честит рожден ден! Много поводи за усмивки!  Hug

Стелт - Мартин пък ще постави рекорд за неходещи  Simple Smile Ще се озъбите, няма как  Simple Smile

За зодиите видях, че обсъждате - аз съм Везни, дребните - Дева и Стрелец, тате - Овен. Все още не е ясно кой е най-големият инат - сериозна конкуренция  Mr. Green

Нещо за татуировки мернах - аз не съм искала да си слагам също до момента.

Вале -  Hug

Лек ден от мен!

# 104
Добрутроооо  Hug

Честит рожден ден, Дега, пожелаваме ти много любов и семейно щастие  Hug

Аз банята ще я покажа сряда-четвъртак, още не ни е съвсем готова. Във вторник ще ни сглобят душ кабината, в сряда монтираме WC и тогаваааа ще я сефтосаме  Mr. Green Сега си имаме само мивка  в нея  Mr. Green
За косми не ми се говори, болна тема ми е  Confused Егати скорострелния растеж имам  Embarassed
Ах, Габи, как съм се смяла, представих си го Криската как спи с балнончето, мамин златен  Mr. Green

Стефан през нощта като кукна в 12.30 и откара до 5-6ч, ококорен, въргалящ се между нас  ooooh! И сега ми е едно нервно и ненаспало се  Tired Такъв лигльо е станал, ако не го взема при нас веднага щом промрънка, край. Отиде и сън и всичко. И като започне да ми рита корема и полудявам  Confused Ще трябва да се превъзпитаваме....

Общи условия

Активация на акаунт