Мамо, прибирай количката, ще возиш ЯНУАРЧЕТО с шейничката

• 12 259
  • 294
  •   1
Отговори
# 75

Гаде, тоз Филипс какъв е. Нали имало различни видове епилатори -  с дискова система, с пинсети и....... незнам какви други? Хич не съм наясно.

Моят Филипс е един дъртофелник, ама върши чудесна работа. Едно време продаваха едни с приставка за обезболяване, която се замразява, е моят е от тези. Май е с пинсети, така като го гледам.

# 76

За детските - и аз мсилех, че ще е нула, ама не е. Обезщетенията от НОИ се вписват и се добавят и делят заедно  с другите доходи.

Както е казала Тополчица - явно навсякъде е различно...  Peace
Тези от "нашата" Община така искаха, така им го написахме...
За "вашите" не знам...

# 77
  • София
blueeyes, аз ползвам сребърна вода-разреждам 5 капки в 10мл. физиологичен разтвор. За сега съм ползвала профилактично, когато е имала контакт с болно детенце. А иначе на мен си капя директно неразредено.

katenok, твойто свеки май само се чуди какъв повод за празник да си измисли. Елеонорите знам че празнуват на 21 май - Константин и Елена. Ама щом тъй си е решила жената, можеш ли да не я уважиш.

# 78
Благодаря ви за помощта. В понеделник съм там с един калкулатор, ако трябва още нещо да смятам. И моя е Филипс с приставка за замразяване, но почти не съм я ползвала и даже в момента не знам къде е. Май го ползвам основно за ръцете. Предпочитам за всичко останало козметик. Много ми е досадно едно 40 мин да бръмча.

# 79
  • В сънния Люлин, прибулен...
Kотенок, просто ме свали, ако бях една л..бийка, щях да ти искам направо телефонния номер   (и за да не е толкова стряскащо агресивно, най-малко имейл адреса, за да ти пиша тайно прочувствени стихове)    bouquet  bouquet  bouquet
Купихме шейната, ама малко я пробвахме, че студ и глад... Утре - снимков мат`рял.

Тополчица, а ти относно M_I_A за себе си ли се тревожиш или познаваш някой, който й е антипатичен?

tedsan ...

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 17:58 от veihaivei

# 80
Здравейте, аз само ви чета както винаги. От нас нищо ново - не сме прходили, голям мързел се оказа, а и дупето тежи явно... Mr. Green

Качих снимка за мартенския колаж, обаче не мога да й сложа име, не знам защо... newsm78

# 81
Здравейте!
Ама много сте изписали бе, няма изчитане, то човек да пропусне един ден да влезе и няма насмогване после.
За протокола и моито мъж е Рак. Аз съм Стрелец, големият ми син и той е Стрелец, малкия Водолей. По принцип май Рак и Стрелец не са съвместими, ама моят асцедент е Скорпион та сигурно за това се разбираме, е не че не се караме ама в нормални граници поне за сега.
Косми обсъждате, аз такъв проблем нямам, господ ми е спестил това изтезание, е на другите места имам, но по краката и ръце не. Ама не се оплаквам много си ми е добре така. Та епилатор нямам, ползвам само самобръсначка за триъгълника.
За детските си подадох документите началото на Януари, от Социални ми изкараха разпечтка и ми обясниха къде какво да пиша.
Майчинството за Януари още не съм получила, но до оня ден със счетката писахме декларации, и тя горката три пъти ходи до НАП и реши, че вече всичко е наред, да ама не, в петък получих писмо от НАП, че пак нещо не е както трябва та, пак ходи жената, в най голямата зима. Сега вече ще чакам пари.
Аз да питам: Мислите ли да давате на децата от зърнените закуски на Нестле и ако да, от кога? Искам малко да му разнообразя закуската, че той само попара и кус-кус хапва сутрин, друго не иска.

Момичета, днес е Задушница.
Поклон пред паметта на всички наши близки, които вече не са сред нас!

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Ама голяма съм преписвачка Embarassed

# 82
  • В сънния Люлин, прибулен...
Качих снимка за мартенския колаж, обаче не мога да й сложа име

Аз сега ти я надписах - Иво на мама lullaby, иначе трябва да цъкнеш на "организирай албума" и като цъкнеш на снимката, на която ще даваш име, вдясно има един жълт бутон - "опиши снимката"

# 83
Тази сутрин ще пия някакво ТУРБО кафе - 4 в 1 с гуарана. Ако не пиша до вечерта, да знаете че съм излетяла в космоса с турбо метлата  afwitch

Мийче, в чия орбита си, бе, жена... Turn-l

По темата със зодиите, родителите на нашето козироже са лъв и овен  smile3508 Да му мислят и тримата...

Хрема лекувам с Коризалия (бавно се разтваря, да), минава за 2-3 дена, но се пие на всеки час първия ден и после се разрежда. От сребърна вода ме е страх, все си представям как се резорбира среброто и се натрупва в организма....

вейхайвей, чакаме снимки  photo

# 84
Качих снимка за мартенския колаж, обаче не мога да й сложа име

Аз сега ти я надписах - Иво на мама lullaby, иначе трябва да цъкнеш на "организирай албума" и като цъкнеш на снимката, на която ще даваш име, вдясно има един жълт бутон - "опиши снимката"
Благодаря HugНо е Ивелин Rolling EyesСега ще го оправя, тъкмо да се упражня. Mr. Green

Не знам каква е темата за зодиите, но за да се намирам на приказка: Ивчо е козирог (логично). Аз съм риби, а половинката - близнаци. Слушат ме и двамата, общо-взето Twisted Evil

# 85

Цитат
Мийче, в чия орбита си, бе, жена...
Ох, Зимна, ще ме скъсаш от смях бе жена Laughing
Тя вярно, че Мийчето писа така, ама... има време може да се появи Simple Smile

Моя епилатор е на Rowenta с обезболяваща приставка, ама си ме боли ooooh!
Относно сребърната вода много ми помага на мен, само да усетя, че настивам и веднага взимам 2:1 - вода/сребърна вода и ми минава.

Много лоши новини с малките душички Cry Cry Cry Дано родителите имат сили да продължат напред и скоро да имат най-прекрасните дечица Praynig

# 86
Здравейте момичета!
Да се похваля вчера си взех изпита по кормуване и вече съм един шофьор. Само документа трябва да изкарвам вече. newsm10 newsm44 newsm01
По темата за епилаторите моя е Браун и го ползвам на две седмици горе-долу. Само за вежди и триъгълник ходя на козметик. Но като процедура обезкосмяването не ме боли.
И аз чакам Оскарите. Фаворитът ми е "Беднякът милионер".
Парите за януари и аз не съм получила, а преди до 4-то число ми ги превеждаха, но сега нещо бавно се обработвали молбите, не знам защо.Аз миналата седмица бях в НОИ да си вадя Удостоверение за програмата "В подкрепа на майките". Дано другата седмица дойдат че ще я закъсам. newsm78 Thinking
Тео милия миналата седмица почти всеки предиобед беше при баба си, майка му да кормува. И станал един гушлив. Но още не ходи. newsm32
Какво стана с ремонтите. Аз чакам идеи за баня.

# 87
Момичета, благодаря ви за отговорите, ще пробвам да намеря сребърна вода в някой хомеопатична аптека.
За отчета- епилатор имам на Филипс, но го ползвам рядко.
За зърнените закуски на Нестли, нещо я недолюбвам тази марка.Не купувам нищо тяхно!

# 88
Добър вечер

Мигленче,честита книжка.Леко и безаварийно шофиране ти пожелавам.

Мари,Даная да оздравява бързо.

Илия не е вдигал температура повече,явно е било нещо еднократно.Снощи ходихме на лекар,гърдичките и гърлото са му чисти.

Днес установих,че всяка марка детски обувки си има нейна номерация.Купих му на Барт пантофки 23-ти номер и са му точно по крака,а аз мислех че ще са му големи ( купих ги без него ).Ботушките са му на Чипо и са 21-и номер,стават му.Има и едни пантофи на трета фирма,не си спомням точно името й те пък са 19-и номер.Направо нямам думи.Вече ще ходя  с него да ги мерим.

Епилатор нямам,поръчала съм си за 8-ми март като подарък от мъжа.Мен ми се иска повече лазарна епилация,сега чета мнения и отзиви за добри студиа.Пък да видим дали ще се реша.

Лека и спокойна нощ ви желая.

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 23:12 от Стелли

# 89
  • Троян
Не съм влизала 3 дена и сега не мога да ви смогна.
По темите.Аз съм лъв,моят-козирог =Маги-козирог,а бъдещото бебче се очаква дева или везни.Засега се разбираме Wink
Маги явно я мъчат някакви зъби,текът едни лиги,едни сополи,поне Т няма.То и в устата нищо съмнително няма,но все си бърка.
Ето я и Маги колко се кефи на снега днес

Общи условия

Активация на акаунт