Мамо, прибирай количката, ще возиш ЯНУАРЧЕТО с шейничката

• 12 259
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте Hug
Да попитам-тази задна хрема с какво да я третирам?Вчера капах физ.разтвор, но сополки не тръгнаха newsm78
Ех, колко сняг си имате, бяла приказка Hug Тук е едно е едно слънчево тези дни, около 8-9гр е , надявам се вече температурите да не падат под тези.
Хубав уикенд момичета Hug

# 61
mari_rus, наскоро малкия беше с хрема и го пръсках със Стеримар - пак е физ. разтвор... Давах му и вит. Ц, с друго не съм третирала хремата, мина му за около 8 дни...

# 62
  • Пловдив
mari_rus, аз за задна хрема слагам капки сребърна вода. На пръв поглед нищо работа, но много облекчават. Опитай  Hug

# 63
Добър да е деня на всички,
аз обаче много се натъжих за Александра  newsm45.
Пожелавам на тези хора да си имат други дечица, който да пълнят къщата им.  Praynig

Сега не ми се пише друго!

Хубави събота и неделя ако децата са здрави заведете ги навън, за малко ще е чисто и снежно!  Nature Snowman

# 64
  • на плажа
 Мари, и аз слагам сребърна вода, но сега на Мирчо не му действа. От понеделник вторник нещо се разсополиви ( точно задна хрема) и снощи се събуди с рев, запушен нос и предполагам болки в гърлото. Сега ще ходя до аптеката да му взема Хомеожен ( чух се с нашия педиатър и ми го препоръча при гърлобол), а в понеделник ще ходим на преглед, за да му чуе гърдичките  Sad.

# 65
- Silvipl, за детските, на І се пише дохода от трудови правоотношения, а на ІІІ под номер 1 или 2 се пишат доходите от болнични
На доходи от трудови правоотношения писах доходите на съпруга ми, а за моите доходи на трето римско, подточка 2 "Обезщетения за майчинство". Най-добре разпределението на доходите по тези точки го остави непопълнено и там на място като отидеш те ще ти кажат кое къде да пишеш. Аз така направих. Peace

За хрема - от време навреме пръскам Стеримар, но не прекалявам. Според мен и с лекарства, и без тях, една хрема минава за седмица.

Т.к. нашата баба днес си тръгва, та снощи с мъжа ми като за последно обикаляхме заведенията..... прибрахме се в 4 сутринта. Луда работа. Дайте ни една баба насам и ни гледайте сеира. hahaha

# 66
- Silvipl, за детските, на І се пише дохода от трудови правоотношения, а на ІІІ под номер 1 или 2 се пишат доходите от болнични
На доходи от трудови правоотношения писах доходите на съпруга ми, а за моите доходи на трето римско, подточка 2 "Обезщетения за майчинство". Най-добре разпределението на доходите по тези точки го остави непопълнено и там на място като отидеш те ще ти кажат кое къде да пишеш. Аз така направих. Peace
На мен ми казаха счетоводителката да напише 0 на всякъде....
Те щели по служебен път да си го изискат, тъй като счетоводителката няма как да знае какво са ми превеждали от НОИ...
  Peace

# 67
  • Бургас
Днес се отдадох на почистване вкъщи, от 10 часа, та чак преди малко приключих. Довечера сме на гости, свекито си измисли имен ден, та ще трябва да я уважим  Tired
Мари, аз също съм много доволна от сребърната вода, помогна и на Ксю, помогна и на мен. Резултата се вижда, обаче, чак на третия ден, но поне е траен Peace
Скорпионска, мъжа ми също е рак, пък аз като теб  Mr. Green
Джули, радвам се, че се чувстваш по-добре Hug
За обезкосмяването - ползвам епилатор, много съм доволна. Времето, което ми отнема (крака до коленете, подмишници и там...долу) е 20 минути веднъж на три седмици. Трябва на две седмици, но аз докато се наканя  Embarassed
Още нещо щях да пиша, но мъж ми ме вика  ooooh!
Тополчица, опасни сте с мъжа ти Wink

За малката Алекс и нейната сестричка - Flowers Rose Flowers Rose

# 68
Те щели по служебен път да си го изискат, тъй като счетоводителката няма как да знае какво са ми превеждали от НОИ...
  Peace
Джулка ти къде си подава декларацията за детските? Аз я подавах в "Социално подпомагане", там като отидох ми направиха разпечатка на плащанията от НОИ и ми казаха кое къде да пиша.

Катенок, какъв епилатор ползваш. И въобще кажете кои са хубави и по-малко болезнени. newsm78

# 69
  Peace
Джулка ти къде си подава декларацията за детските? Аз я подавах в "Социално подпомагане", там като отидох ми направиха разпечатка на плащанията от НОИ и ми казаха кое къде да пиша.

В общината, Тополчице....
Там си имат три ...хм... госпожи, които само с това се занимават.....

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 15:37 от Джуличка

# 70
Добро утро и от мен.

За епилатора да кажа, че съм на Филипс и съм доволна.

Катенок, кое има празнува днес? Да ти е жива и здрава свеки  Mr. Green

За зодиите съм казвала, аз и Гого кротки козички, мъжа ми и Васи буйни лъвове.

Тополчице, големи сте скитници, и ние сме навити на една баба, чиято и да е, за малко, ама ние хич си нямаме, сега като се приберем ще си наваксаме.

Евито, споделям мнението ти за Венетка, и аз не я дишам, общо взето роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся. Все пак да и е живо и здраво детенцето.

Миа, абе какви смески пиеш бе, жена? Внимавай да не набереш много скорост, че .... незнам кой ще го отнесе  Joy

Чакам с нетърпение Оскарите утре.

Момичета, днес е Задушница.
Поклон пред паметта на всички наши близки, които вече не са сред нас!

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 15:42 от Гад Чевръста

# 71
  • Бургас
Тополчица, епилатора ми е PHILIPS Sateline Massage Premium, много съм доволна.
Вале, не съм проучвала въпроса, но тя твърди, че има днес имен ден Thinking - Елеонора се казва...

Сетих се какво щях да пиша...за книгите не се включих, защото трябваше да цитирам изцяло Вейхавейката Mr. Green

# 72
Евито, споделям мнението ти за Венетка, и аз не я дишам, общо взето роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся. Все пак да и е живо и здраво детенцето.
Гаде, тя не само, че е тъпа селска пръчка, ами и нагла и като ми се опули с тая овча физиономия #2gunfireНаправо интонацията й, начина на изразяване, уф иде ми да повърна, а тя се има за скандална и много отворена. Гледах я, като спореше с Мила Кулезич в сутрешния блок на Нова, че не била продала правата за снимки на детето, а какво се оказа, че ги е продала. Спирам, че направо ми се доповръща.
За епилатора - моя е Ровента, доволан съм, преди ходех на кола, но лятото е трудно, докато чакаш да порастнат достатъчно за дърпане, все с дълги крачоли. Затова си се скуба сама, само за ....... мястото ходя на козметик, сама не бих си го причинила.
Katenok, браво на теб, явно бавно ти растат, аз си мечтая за деня в който никога повече няма да ми поникнат...
За детските - и аз мсилех, че ще е нула, ама не е. Обезщетенията от НОИ се вписват и се добавят и делят заедно  с другите доходи.

# 73
ИраМира, дава ли вече Хомеожен? А температура има ли Мърко?
Аз давах и хомеожен и коризалия за нослето, и осцило...., но не можахме да се справим. Първите две впрочем доста бавно се разтварят във вода.

Моля тези които дават сребърна вода, напишете как точно я давате, да си запиша веднъж завинаги и да не задавам коментирани въпроси. (върти ми се в главата нещо като две капки на 5 капки физиологичен разтвор.

Моят епилатор е Браун. Понякога така ми се ходи на козметик някой друг да свърши вместо мен тази работа, нооо все не мога да се организирам да подновя посещенията при козметичката.

# 74
В общината, тополчице....
Там си имат три ...хм... госпожи, които само с това се занимават.....

Ами явно всяка служителка е със "собствено" мнение по въпроса.... затова най добре на място да се попълва декларацията.
За протокола - и аз съм Лъв, мъжа ми - Риби, баткото - Дева, Малката - Козирог. Шаренийка отвякъде. Mr. Green

При нас сняг няма........ мрачно и студено........ гадост Twisted Evil

Гаде, тоз Филипс какъв е. Нали имало различни видове епилатори -  с дискова система, с пинсети и....... незнам какви други? Хич не съм наясно.
А то и при нас баба се вясва два-три пъти в годината, затова го караме така .... като "невидЕли". hahaha
МИА, не е писала от сутринта...... сигурно е "яхнала метлата" с това турбо кафе. Аз кафето си го пия чисто - без захар, без сметана, без мляко. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт