Мамо, прибирай количката, ще возиш ЯНУАРЧЕТО с шейничката

• 12 259
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Нека почиват в мир двете дечица:(

# 46
# 47
Почивай в мир малко ангелче. Flowers Rose Flowers Rose Flowers RoseСърцето ми се сви като прочетох тази лоша новина. Cry Cry Cry

Мен също пари не са ми преведени за януари.

Татуировки нямам,но преди време ми се искаше да си направя на ръката.

Илия следобяд вдигна 38.3 температура.Сложих му свещичка еферелган и сега спи.Дано да е нещо моментно,защото друго нищо му няма,нито кашля,нито има сополи.

# 48
Благодарско за новата темичка Hug
Татуси имам две- на кръста и на ръката.Имах и пирсинг на стомахчето , но го махнах, но не задълго Simple Smile
Тъжни теми нямам вече сили да чета, влизам много навътре в нещата Cry Историята ми напомни за дългоочакваните тризнаци в моят роден град-Търново , майката е приятелка на моя приятелка. Ражда ги с месец по-рано, но естественно трябват три кувиозчета, в болницата има един, и другите две момиченца се пращат в други градове.На другият ден бащата отива в Плевен да си види едното бебе и акушерката му съобщава -ооо, че то умря тази сутрин newsm45 С другото бебе историята е подобна.Момченцето им е живо и здраво, него са оставили в единственият кувиоз , който има в болницата ни!След историята си задавах много ако Sad
Честито на Венетка Hug Да и е живо и здраво синчето Hug

# 49
  • В сънния Люлин, прибулен...
Стелли, с колко зъбчета бяхте вие? Някой кътник да е тръгнал... Дано да "разкарате" температурата и утре първа пушка в снега!  Laughing

# 50
  • София
Почивай в мир малко ангелче. Flowers Rose Flowers Rose Flowers RoseСърцето ми се сви като прочетох тази лоша новина. Cry Cry Cry

Мен също пари не са ми преведени за януари.

Татуировки нямам,но преди време ми се искаше да си направя на ръката.

Късно е и се записвам с цитат, който съвпада почти с моите отговори.
Стелли, дано бързо му мине на Илийката  Hug

# 51
Добро утро!
аз сега ще ви чета, че го закъсах с 2 теми назад  smile3506
добре де разбрахме кой какво гледа, а кой какво чете? Mr. Green

# 52
Добро утро, момичета!

Живейте и се наслаждавайте на хората около себе си, всичко друго е суета.

Желая ви приятен уикенд! Hug

# 53
  • В сънния Люлин, прибулен...
О, ти определено имаш да наваксваш с "матряла" от форума, ние обсъдихме и кой какво чете. Или какво е чел, когато е чел  baby_neutral

Присъединявам се към пожеланията за ведър и хубав уикенд! Да ви слушат януарковците, а още повече - техните татковци   bouquet

# 54
  • София
Добро утро!
аз сега ще ви чета, че го закъсах с 2 теми назад  smile3506
добре де разбрахме кой какво гледа, а кой какво чете? Mr. Green

А-а-а пребори се с двете теми и ще разбереш, поне на кой, коя му е любимата книга  Wink

Ха veihaivei ме е изпреварила.

Тази сутрин ще пия някакво ТУРБО кафе - 4 в 1 с гуарана. Ако не пиша до вечерта, да знаете че съм излетяла в космоса с турбо метлата  afwitch

# 55
Добро утро!

Много се натъжих за Алекс и за тежката съдба на семейството й Cry

Спряха ли снеговалежите по другите краища, как е погодата? Simple Smile

# 56
Здравейте и от мен!  bouquetПри нас снега спря но вятъра продължава тук в Сливен направо ще ни издуха.Относно за майчинството за януари и аз нямам превод на 05.02 ми преведоха за декември и аз също им звънях да питам, защото така се забавя по същия начин ми обясниха, че зависи от работодателя кога ще си внесе някакви справки.

# 57
  • София
Добро утро и от нас!
Мииче какво е това 4 в 1 аз съм голям фен ан 3 в 1 но сега ме хвърли в размисъл,по късно през деня ще отида до магазина да видя за какво става въпрос Simple Smile

# 58
Добро утро и от нас!
По темите накратко:
- ние сме два Козирога, а тати ни е Овен, смятайте за какво става въпрос у нас. #Crazy
- за космите, успявам да ги премахна навреме, за солариум и аз съм кандидат на пролет, аз си имам малко тен, та ми трябват 3 процедури и съм готова. Wink
- Silvipl, за детските, на І се пише дохода от трудови правоотношения, а на ІІІ под номер 1 или 2 се пишат доходите от болнични , върнаха ме вече един път, та съм компетентна. На мен служителят ми написа на едно листче там от техния комп извади какво са ми превеждали от НОЙ и ми каза да му върна листчето, защото му отнема много време за проверка. CrazyВ понеделник пак ще ги боря. Sunglasses
За Венета Райкова - противна ми е много тази жена. не искам да коментирам. Mr. Green
Честитии ходещи краченца на Натали!
За спането - спи по един път, но когато не сме навън откарва по 3-4 часа , навън спи по малко.
Пари за януари нямам, защото нашето счетоводство върви с един месец назад, сега на двахйсе и някой си го носят и после след 203 дни имам превод.
СЪЖАЛЯВАМ МНОГО ЗА МАЛКАТА АЛЕКС!ПОЧИВАЙ В МИР!ДАНО СЕМЕЙСТВОТО ИМ НАМЕРИ СИЛИ ДА ПРЕЖИВЕЕ ЗАГУБАТА!

# 59
Здравейте, момичета...
Снегът спря, но пък е ужасен студ....  cold
А при нас и винаги вее един ветрилник, та е съвсем гадно...
Аз най-накрая съм без главоболие, че три дни щях да умра...  ooooh!
Снощи вече беше мигренозно, че взе и да ми се...  Sick
Днес вече се чувствам по-добре...  Party
Хайде, прекрасен и по-малко студен ден ви желая на всички...
По-късно може пак да се вкюча...

П.С. Абе, все ме ръчка, че нещо забравям да пиша, а то какво било - за зодиите.
То, при нас голямо разнообразие няма - Козирози и Лъвове....  Whistling
Аз Лъв, той Козирог, а децата - е, вие ги знаете....
  Wink

Общи условия

Активация на акаунт