Мамо, прибирай количката, ще возиш ЯНУАРЧЕТО с шейничката

• 12 258
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Запис и от мен!
Татуировки нямам, не ми се искало никога.
За епилирането - последния път нямаше вече накъде, пък бях сама с двете - барикадирах се със столове в кухнята - хем ги наглеждах, хем вършех работа  Laughing Маги дойде, завъртя се, и пак избяга.

# 31
Патрик Тихомир Георгиев
Пешо на Тишко и Венчето
А може би Пати?....... ooooh!

Благодаря за новата темичка!  bouquet Във Варна сняг още няма, но нищо не се знае. Може утре сутрин да осъмнем "побелели".
За паричките от НОИ - последния ми превод е от 29.01 за месец декември. Преди и аз ги получавах около 3-4 число на месеца, но сега (след 315-те дни) датата на плащане се промени - в края на месеца.
За спането - Рая спи все още по 2 пъти - около 10ч сутринта и после 14 часа - за по час-час и половина.
Magany, и моя Явор беше с груба кожа по лицето, вечно с пъпки, но диагнозата ни беше себореен дерматит. При мазане с кортикостероидните кремове положението се подобряваше но временно. Отказах да ги ползвам. Naughty В крайна сметка лицето му се изчисти от само-себе си, когато стана 3,5 годинки. И аз като теб само въздишах като гледах личицата на другите дечица. Whistling
Татуировки нямам, не ми се искало никога.
И аз така. Peace

# 32
И мойте парички за януари ги няма, но аз си използвах остатъка до 410 дни и сигурно са се забатачили с декларации в първите дни на годината...   ooooh! 

Имам татуировка на вътрешната страна на ръката - логото на любимата ми група - никога не съм съжалявала, че си я направих, бях го обмислила добре...   Peace

И да питам - само мойто ли остана без зъби??   newsm78 

# 33
Добър вечер Hug
Да им е жив и здрав малкия Патрик на Венета и Тишо Praynig
Татуировки нямам и никога не съм искала.
За спането спим по веднъж на ден по час - час и половина и заспива чак в 22-22:30ч., как издържа не го знам, като не се спира Simple Smile
За епилацията - ходя на кола маска, но като нямам избор и епилатора вкъщи върши работа. Солариум - веднъж седмично за поддържане на тена Simple Smile
За паричките от НОИ - вече им изгубих края и незнам превода на 09.02 за декември или януари са Thinking
Габи, браво на твоето момче, как се грижи за теб Simple Smile Hug

# 34
Тополчица - Благодаря! дано и при нас се оправи с времето  Praynig

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 18:56 от Magany

# 35
За парите от НОИ, и аз тези дни завъртях доста телефони и проведох някои разговори и се оказа, че това значително забавяне се дължи не на НОИ, а е в нашия двор, тъй като работодателят всеки месец подава към НОИ някаква инфо, а този път от НОИ им я върнали, та щели да я подадат в коригиран вид чак края на февруари, което значи - парички най-рано началото на март  Sad

За болести - ами за първи път ми е болна дъщерята. Цяла седмица температуа, сополи и червено гърло, днес вече педиатърката каза, че достатъчно време сме и дали сама да се пребори и ще почваме АБ. И това става три дни след ваксината (ей значи, толкова исках да я отложа малко, а не го направих).

Относно играчките: харесва тези с фигурките,  но и помагам коя фигурка в кой отвор се поставя. Има и един пъзел от 6 части - може да се подреди като куп или мозайка, като във всяка от стените на куба се поставят 6 фигурки на животни. Уча я и да "управлява" бебешка количка. Засега предпочита да го прави с една ръка.

Това е; с друго остроумно не мога да блесна, че ми е много притеснено.

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 19:33 от blueeyes

# 36
Здравейте и от мен.Честита нова тема.Ох,този НОИ на всякаде явно и ма проблем с парите и аз два дни ходих и ми казаха,евентоално да очаквам началото на март за пари.Лека вечер от мен.

# 37
  • В сънния Люлин, прибулен...
Като стана дума за шейничка, ето какво ще му купим на наш`то, ще става и за догодина. Хвалят го като много стабилно и сигурно. Днес го видях и точно така и изглежда. 25,50 лв.

# 38
  • София
Вей откъде ще го вземете това возило?

# 39
 Sad  Sad  Sad

Момичета, помните ли приятелката на Патенцето? Ей сега влизам в проблемното и край - малкото момиченце вече го няма

# 40
  • на плажа
 Синеочке, за какво става въпрос? Какво се е случило  ooooh!? Свива ми се сърцето като прочета нещо такова.  Flowers Rose Flowers Rose
 Щях да пише още нещо, но ми се развали настроението  Cry

# 41
Ами аз рева напрово, никога така не се бях разстройвала за нещо във форума.
Една майка с бебенца ин-витро роди в 6 месец две момиченца, в началото на септември. Едното почина много рано, а Александра се бори повече от четири месеца.

# 42
  • В сънния Люлин, прибулен...
slan4ogled, ето линк http://www.sportdepot.bg
Имат магазин до МЕТРО Люлин, в центъра на "Витошка" и в Младост 4, ама ти ще видиш.
---------------------------------------
Горките родители  Praynig

# 43
 smile3518 Много тъжно.
Почивай в мир, ангелче!  Flowers Rose

# 44
Това да не е онази мама с двойния ник ???  Shocked
Как беше, че не мога да се сетя....  Rolling Eyes
Отивам да ровя там...
Жалко за детенцето...
  Cry Cry

Общи условия