Печати за нокти - 2

• 61 918
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,на всички!Преди около седмица прочетох всичко във форума за печатите.Отидох веднага да си купя и започнах с тренировките. Grinning Мисля,че добре съм се справила,ще кача и снимки.Поздрави за хубавата темичка

# 121
# 122
# 123
Дано да ви харесат!

# 124
  • София , Монтана
Наистина много добре се е получило.Но спри да пишеш един след друг толкова постове.На всеки пост имаш редактирай натисни го и допълни каквото искаш да кажеш.И да попитам твоя печат от кои е на конад или е имитация.

# 125
  • В сърцето на живота!
Ако си мислиш че тук се трупат публикации - лъжеш  се Laughing Laughing Laughing

# 126

Петя,на мойте пише К.nail-имитация са,купих ги от едно левче в Плевен за по2-3лева.Много се извинявам,че писах така,но съм нова и за това Embarassed

# 127
Здравейте момичета. Купих си и аз от тези печати (взех си oт по-евтините, за да видя дали ще се справя), но нещо не се получава добре. Не знам дали аз просто не мога или трябва специален лак?  Rolling Eyes
Мерси предварително!   bouquet

# 128
  • В сърцето на живота!
Здравейте момичета. Купих си и аз от тези печати (взех си oт по-евтините, за да видя дали ще се справя), но нещо не се получава добре. Не знам дали аз просто не мога или трябва специален лак?  Rolling Eyes
Мерси предварително!   bouquet

Това е от магазин "всичко по левче" ...първия печат си го купих от там за да видя ще се справя Laughing е справих се! Mr. Green
След това си купих от другите,по скъпите Party
dollface махна ли тънкото фолио от шаблона?Ако не си - махни го.То не се забелязва,но го има Peace

# 129
  • София
dollface, и аз имам на тази фирма 2 комплекта, но с други шаблони. И при мен не ставаше в началото, но от форума разбрах, че има прозрачно фолио, което трябва да се махне и стана!  Peace

# 130
Благодаря ви момичета.   bouquet
Няма фолио на шаблончето, проверих. Те принципно стават печатите, но са някак мижави и не се виждат, освен ако не се вгледаш.  Laughing
Но пък и лака не се отбелязва толкова ярко както в клипчетата, които са на първа страница.  Кажете какви ползвате?

# 131
  • В сърцето на живота!
Благодаря ви момичета.   bouquet
Няма фолио на шаблончето, проверих. Те принципно стават печатите, но са някак мижави и не се виждат, освен ако не се вгледаш.  Laughing

Всеки шаблон има прозрачно фолио,не може да няма.Провери пак.И аз си мислех че няма,но.....имало (1 час си играх докато го открия и махна Joy ooooh!  )

А лака трябва да е гъст,аз използвам и обикновени лакове (евтини) и пак става.Като си купуваш лак го проверявай Wink

# 132
Аз го купих от едно момиче, има вероятност да го е отворила да разгледа и да е махнала фолиото, със сигурност няма. Ще правя пак опити с тези печати и ще взема още лакове.  Laughing

# 133
  • София
Lakovete, osvent che trqbva da sa gasti, ne trqbva da sa blqskavi ili perlrni a platni pastelni cvetove. Ako imas ot tezi s tankata chetka za risuvane-probvaj. Ot nespecialnite s tqh mi stava naj -dobre. Dano si me razbrala, che malko obarkano maj gi napisah. A I prez telefona Simple Smile

# 134
Здравейте!Dollface,какво става-справяш ли се вече?Мойте печати са същите ето как се получава при мен    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=394221     newsm03

Общи условия

Активация на акаунт