Печати за нокти - 2

• 61 895
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Както вече сте споменали при работата с печатите трябва:
1. бързина
2. обикновен гъст лак, който да контрастира с основния цвят

Ето мое творение
маникюр 

# 136
Благодаря за разясненията момичета, ще се пробвам пак и може да кача снимка.  Laughing Blush

# 137
  • В сърцето на живота!
Благодаря за разясненията момичета, ще се пробвам пак и може да кача снимка.  Laughing Blush
Хайде и късмет.

# 138
Страхатни са тези печати и аз ги използвам.Единстеното условие да станат добри е да ги правиш с гъст лак.

# 139
Здравейте! Прочетох голяма част от темата и искам да изкажа и моя опит. Аз преди 3-4 месеца се зарибих по тези печатчета и реших да си взема от "по-евтините".Получиха се страхотно. Но ми беше любопитно какви са тези от по 30лв. и отидох да си взема от офиса на Неиларт един комплект(28 лв.).Прибрах се вкъщи и нищо не ми се получи и отидох да ги върна. Тъй че не разчитайте на това,че щом са по-скъпи, значи са и по-качествени.

# 140
Но мисля,че съм попаднала на дефектен,защото имам причтелки,които ползват тези на конад и са доволни. Сега съм решила да си взема един шаблон на конад за френски, защото от по-евтините няма такива за френски.Дано да ми се получи.

# 141
  • Зеленият рай в сърцето на България

Страхотно се е получило.   bouquet

# 142
  • София/Бургас
Запалена от тази тема си купих от печатите на Конад и съм очарована от тях.Взех си шаблон за френски маникюр ( http://www.nailart-bg.com/?catalog=17&view=40 ) и от специалните (http://www.nailart-bg.com/?catalog=18&view=268 ). За пръв път си направих френски маникюр с удоволствие и без да трия много. След няколко дни като ми върнат фотоапарата ще покажа снимки.

# 143
     На мен ми стават много бледи печатчетата.Кажете с какви марки лакове ги правите, пробвах почти всички ,които имам, и все са бледи, колко гъсти трябва да бъдат?!
    Фолиото съм го махнала /за уточнение  Wink/.

# 144
  • София
Зарибихте ме и мен. Само дето линкът "Как се работи с печатите" не ми се отвори. Ще пробвам пак довечера.

# 145
"Как се работи с печатите"

cyk  Peace

# 146
И аз се присъединявам момичета!Имам печати, но не съм виждала че си имаме темичка и затова! Обещавам да показвам снимки!

# 147
      Забелязах от къде идва проблема при мен.Като мина с шпатулата, на шаблона почти не остава лак / както се вижда от клипчето/  Thinking, възможно ли е просто шаблона да не ми е хубав / сякаш формите не се издълбани добре / ?

# 148
      Забелязах от къде идва проблема при мен.Като мина с шпатулата, на шаблона почти не остава лак / както се вижда от клипчето/  Thinking, възможно ли е просто шаблона да не ми е хубав / сякаш формите не се издълбани добре / ?

Попринцип е възможно,но не би трябвало с всички формички да е така! Пробвай с някоя, която е с по дебели линии

# 149
         Не става Confused
 Кажете ,моля ви , кои номера шаблони използвате/ тези, които им се получава/ Praynig

Общи условия

Активация на акаунт