Печати за нокти - 2

• 61 883
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Е супер тогава.Аз направо се утрепвам да бързам като си правя печатите защото след 5-6 секунди не се отпечатват, лака изсъхва.Много е гадно така но пак стават добре. Peace

Е, тогава искаме снимки.  Wink

# 181
А според вас продават ли се някъде само шаблони от евтините? Където и да съм проверявала има само комплекти с един шаблон. Аз ли не търся, където трябва?

Аз като си купих първия печат(2,90лв) имаше и само шаблони(2лв),но не си взех,взех си само комплект,за да го пробвам.Като ходих втори път вече нямаше,бяха заредили на други две фирми,които се оказаха по-добри(2,90лв и 6лв).Другаде не видях да се продават само шаблони.Така че ако ползваш евтините от 3лв,си купувай цял комплект.Аз имам 6 печата и 6 стъргалки,които не ползвам,защото имам 7 комплекта.

Grinning Да, явно ще имаме по повече печати и стъргалки. То от друга страна от много - глава не боли! Лошото е, че май сме изкупили интересните фигурки и сега около моите "местообитания" има само не много красиви фигурки...

# 182
  • Зеленият рай в сърцето на България
Grinning Да, явно ще имаме по повече печати и стъргалки. То от друга страна от много - глава не боли! Лошото е, че май сме изкупили интересните фигурки и сега около моите "местообитания" има само не много красиви фигурки...

Аз вече имам 2 комплекта, заради шаблоните  Grinning Ама май са се поизчерпали, че не откривам худави шаблони. Може да си поръчам от сайта (Там видявх много хубави.) като се поусъвършенствам.

# 183
  • Варна
Да,в сайта има много хубави наистина.Аз искам с китайски йероглифи,за френски маникюр чист,за френски с разни картинки и от по-големите картинки,дето обхващат целия нокът.Ако не си намеря от евтините подобни,може да си взема на Конад.

# 184
  • София/Бургас
mar4elita, шаблоните за чист френски маникюр са много полезни.До сега с тях съм си правила най-бързия френски маникюр.Аз си взех тези на Конад,заедно със специалните боички и съм много доволна.На предната страница можеш да видиш има мой снимки.

# 185
  • Варна
mar4elita, шаблоните за чист френски маникюр са много полезни.До сега с тях съм си правила най-бързия френски маникюр.Аз си взех тези на Конад,заедно със специалните боички и съм много доволна.На предната страница можеш да видиш има мой снимки.

Да,видях ги и затова се зарибих по тях.Ама няма ли от евтинките? Cry Cry Cry

# 186
  • София/Бургас

Да,видях ги и затова се зарибих по тях.Ама няма ли от евтинките? Cry Cry Cry

Не знам.Аз от тези евтините не съм срещала до сега.Зарибих се и си поръчах от сайта.Много бързо пристигнаха и от тогава съм само с френски-бял,черен,червен.Ако не можеш да намериш шаблони за френски от евтините и поръчваш от сайта, вземи си от Princess боички.Вършат същата работа, но са по-голямо количество и излизат по изгодно.

# 187
  • Варна
Ако не можеш да намериш шаблони за френски от евтините и поръчваш от сайта, вземи си от Princess боички.Вършат същата работа, но са по-голямо количество и излизат по изгодно.

Благодаря за съвета. Hug

# 188
Една снимка:

# 189
  Здравейте , искам да ви попитам ,след като трябва да се изчиства печатчето,шаблона и шпатулката след всеки нокът, как успявате да запазите готовата ръка от лакочиститела  Rolling Eyes

# 190
  • Стара Загора
  Здравейте , искам да ви попитам ,след като трябва да се изчиства печатчето,шаблона и шпатулката след всеки нокът, как успявате да запазите готовата ръка от лакочиститела  Rolling Eyes
Shocked сефте го чувам това.Аз не го правя.Лакирам се, слагам печати и готово.Следващия път-чистя си ноктите от лака и чистя и ползвания шаблон, шпатулата и печата Peace

# 191
  • Варна

Аз лично ги почиствам с клечки за уши  Peace

# 192
  • София
Аз си купих печат , ама нещо немога да намеря подходящ лак и май ще ходя до складчето в Люлин за добър и подходящ лак .
някой ползва ли обикновен лак за печатите, ако да може ли да кажете коя марка ?

# 193
прочети по напред в темата  ooooh!

# 194
  • Варна
Аз си купих печат , ама нещо немога да намеря подходящ лак и май ще ходя до складчето в Люлин за добър и подходящ лак .
някой ползва ли обикновен лак за печатите, ако да може ли да кажете коя марка ?

С лак на водна основа става супер!

Общи условия

Активация на акаунт