Печати за нокти - 2

• 61 887
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • Зеленият рай в сърцето на България
Ето първия ми опит  Wink има още какво да се желае... другия път повече ще се постарая  Simple Smile

# 166
Абе момичета, я да ви питам: взех си печатче от магазин за левче( имаше снимка на предишните страници на този тип) и самата шпатулка не отстранява целия излишен лак. Дайте идейка с какво да я заменя

Може, според мен да я смениш с ножче за бръснене, от тези дето се подменят. Поне оригиналното стъргало на такова прилича:)

# 167
  • София
само да се запиша и отивам да чета темите   Mr. Green

# 168
Momicheta,kude da si namerq prosluvutite pechati?Taka me zapalihte i vchera tursih i ne namerih.Za Liulin stava vupros.

# 169
Да покажа резултат от печатите:

# 170
  • Варна
Съжалявам за лошото качество на снимката,но е правена с телефон,нямам дигитален.От ефтините печати.

Само да допълня,че картинките са правени е перлен лак от малките Selene номер 145 бордо.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 20:36 от mar4elita

# 171
аз имам въпрос моите печатчета не се отлепят на печатчето защо става така

# 172
аз имам въпрос моите печатчета не се отлепят на печатчето защо става така

Отлепи ли една найлонова ципа от шаблона, която не се забелязва ако не знаеш че я има?

# 173
А според вас продават ли се някъде само шаблони от евтините? Където и да съм проверявала има само комплекти с един шаблон. Аз ли не търся, където трябва?

# 174
А според вас продават ли се някъде само шаблони от евтините? Където и да съм проверявала има само комплекти с един шаблон. Аз ли не търся, където трябва?

И аз съм търсила но немога да открия!  newsm78

# 175
  • София/Бургас
Ето обещаните снимки:

http://bg.fotoalbum.eu/ChemistryLady/a300251/00000002

http://bg.fotoalbum.eu/ChemistryLady/a300251/00000003

http://bg.fotoalbum.eu/ChemistryLady/a300251/00000004

Френският маникюр е правен с печати.

# 176
А става ли с обикновенни лакове или трябва да са с точно определените.Моята машинка не е на конад.Купих си я от чужбина , понеже не живея в България и искам да знам дали ще мога да ползвам и други лакове като се прибера и ми свършат тези.

# 177
А става ли с обикновенни лакове или трябва да са с точно определените.Моята машинка не е на конад.Купих си я от чужбина , понеже не живея в България и искам да знам дали ще мога да ползвам и други лакове като се прибера и ми свършат тези.

Става с обикновени. Хубаво е да са гъсти, аз използвам по-стари за тази цел...

# 178
Е супер тогава.Аз направо се утрепвам да бързам като си правя печатите защото след 5-6 секунди не се отпечатват, лака изсъхва.Много е гадно така но пак стават добре. Peace

# 179
  • Варна

Аз като си купих първия печат(2,90лв) имаше и само шаблони(2лв),но не си взех,взех си само комплект,за да го пробвам.Като ходих втори път вече нямаше,бяха заредили на други две фирми,които се оказаха по-добри(2,90лв и 6лв).Другаде не видях да се продават само шаблони.Така че ако ползваш евтините от 3лв,си купувай цял комплект.Аз имам 6 печата и 6 стъргалки,които не ползвам,защото имам 7 комплекта.

Общи условия

Активация на акаунт