Печати за нокти - 2

• 61 889
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз имам и този шаблон но не ми излизат всички картини

http://www.nailart-bg.com/?catalog=17&view=65

# 61
  • плевен
Аз имам и този шаблон но не ми излизат всички картини

http://www.nailart-bg.com/?catalog=17&view=65

А от сайта ли е поръчан или е обикновен защото тук в Плевен видях същия за 2 лева???

# 62
  • София
От склада на същата фирма е не е от тези за 2 лв

# 63
  • плевен
От склада на същата фирма е не е от тези за 2 лв

Питах те защото нали казват че евтините печати не вършат работа но и по-скъпите явно пак-не е гаранция че  те са по- качествени  Peace

# 64
От Бургас някой да си е купил евтин печат? И ако може откъде и за колко   Simple Smile

# 65
А някои слагал ли си е от печатите на телефона и ако не ми харесва как мога да го махна??Пак ли с лакочистител?  Laughing

# 66
Не го махай с лакочистител ако телефона ти е от пластмаса! Аз така леко си развалих един Simple Smile

# 67
Ами от пластмаса е,но вече е късно,защото го минах с лакочистител лекичко.. Naughty  Hug

# 68
Стана ли му нещо? Другия ми телефон е метален, така че ще опитам с печатите върху него Simple Smile

# 69
  • софия
Здравейте,
Много ме зарибихте с печатите.

*Poli*  къде е Слатина е този магазин дето говориш? Някакъв адрес ако можеш да ми дадеш. Или някакъв друг в околията ако знаеш.Аз съм в Редута ,ама тук не намирам печати Sad
Ако някой друг знае от къде мога да си купя може да сподели.
Мерси предварително!

# 70
В Еврозоните има печати по 4.50лв,купих си,но с обикновен лак изобщо не става  Confused Незнам аз ли бъркам някъде,но фигурката не иска да се отлепи от шаблона newsm78

# 71
М нищо не му стана на телефона малко се размаза,но се оправи в последствие   Grinning
В Еврозоните има печати по 4.50лв,купих си,но с обикновен лак изобщо не става  Confused Незнам аз ли бъркам някъде,но фигурката не иска да се отлепи от шаблона newsm78
Трябва да бързаш да сложиш печата в/у шаблона, защото много бързо засъхва! Peace

# 72
М нищо не му стана на телефона малко се размаза,но се оправи в последствие   Grinning
Трябва да бързаш да сложиш печата в/у шаблона, защото много бързо засъхва! Peace

може и това да м ие грешката  Confused

# 73
ленчето има фолио на шаблона, махни го  Peace

# 74

Общи условия

Активация на акаунт