Печати за нокти - 2

• 61 926
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Поръчах си online от NailArt този комплект на Konad , доставиха ми го в рамките на два дена.... Blush голяма радост беше, едвам изчаках да се прибера и да си сложа печатчета. Много благодаря на черен шоколад    Hug за хубаво оформената тема. Благодарение на това още с втория печат всичко при мен се получи бързо, лесно и красиво  Grinning

# 76
къде в испания има печати за нокти

# 77
  • София
Поръчах си online от NailArt този комплект на Konad , доставиха ми го в рамките на два дена.... Blush голяма радост беше, едвам изчаках да се прибера и да си сложа печатчета. Много благодаря на черен шоколад    Hug за хубаво оформената тема. Благодарение на това още с втория печат всичко при мен се получи бързо, лесно и красиво  Grinning

Всичко много хубавао, но ако сложиш и някоя снимка ще е супер  Peace
Нещо скромно  от мен.

# 78
В Испания в по големите центpо комерсиали има,поне в Аликанте имаше.

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 12:08 от enamorada

# 79
Здравейте момичета! Аз имам такъв комплект от Найларт от коледа. Много съм доволна, цената на комплекта беше от порядъка на 26 лв. Нямам случай да не е станал печата. Страхотни са! Но лака е от тях също Wink

# 80
  • софия
И аз си купих от една парфюмерия комплекта (  за 3 лв) .Като пробвах първия път - нищо не стана , просто лака не се задържаше в дупката като минех със шпатулката. После се сетих ,че прочетох, че имало фолио ( ама не знам защо съм запомнила ,че е върху печата ) и почнах да търся - ама нищо . И тъкмо бях решила че съм се прецакала и почоплих шаблона и го видях. Наистина не личеше, че го има.След като го махнах се получиха нещата!Доволна съм , ще си купя и други шаблони.

# 81
Моля, кажете къде в София има от тези евтините комплекти да пробвам първо с тях.

# 82
И аз имам печатчета Simple Smile Правила съм се един път, опитах и втори, но сама ми е доста трудно. Днес може пак да пробвам и да покажа резултата ако се получи нещо Simple Smile

# 83
  • софия
Veseto87 влизай наред по парфюмериите и магазините от типа "Всичко по левче" . Аз вече на няколко места ги видях. Моите ги купих от Слатина на някакво пазарче в една парфюмерия.

# 84
Veseto87 влизай наред по парфюмериите и магазините от типа "Всичко по левче" . Аз вече на няколко места ги видях. Моите ги купих от Слатина на някакво пазарче в една парфюмерия.
Да ясно,но питах за някакво конкретно място,за да знам точно къде да отида. Simple Smile

# 85
Преди малко се направих - напечатах  Grinning Grinning Много ми е лесно и става добре и на двете ръце , за разлика от преди тогава с лака на лявата ставаше добре , а на другата  ooooh!

# 86
Моля, кажете къде в София има от тези евтините комплекти да пробвам първо с тях.
При нас на пазара в Красна поляна ги има ,аз от там си взех но за 12лв печата и 5лв мисля, че беше матрицата.

# 87
Най-после си намерих - печат, шпатулка и 4 шаблона!Много съм доволна! Става страхотно! Grinning

# 88
Забравих да спомена - всичко това само за 9 лв.  Grinning

# 89
  • София
Айде и аз - взех си един комплект за 5 лв и се напечатах.
Като за първи опит не е много добре, но ще се опитвам отново, докато стане.

Общи условия

Активация на акаунт