Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предаването на Лиор Шлайн?
Какво се случи с колата на Наинa и как ще се справи в тази ситуация?
Какви са мненията за използването на алуминиеви тави за печене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предаването на Лиор Шлайн?
-
Какво се случи с колата на Наинa и как ще се справи в тази ситуация?
Наинa споделя, че колата й е претърпяла инцидент, но човекът, отговорен за инцидента, е поел ангажимент да покрие щетите. Тя изразява своята благодарност за неговата любезност и спокойно поведение. В случай на подобен инцидент е важно да се установи отговорност за щетите и да се осигури обезщетение.
-
Какви са мненията за използването на алуминиеви тави за печене?
Форумът включва различни мнения относно използването на алуминиеви тави за печене. Някои хора смятат, че те са удобни и практични, докато други изразяват опасения относно потенциалните вредни ефекти на алуминия. Важно е да вземете предвид личните предпочитания и забележките на специалистите, преди да изберете подходящия материал за печене.
-
Какви са плановете на Ментичка за костюм за предстоящия карнавал?
-
Какви са впечатленията за израелците и техните обичаи?
Така,че моята градушка си е най-голяма
а пастите ще ги ям аз 

Надявам се поне всичко да се оправи бързо
Дано ви обезпечат, поне малко справедливост, но изхабените нерви няма да ги компенсират 
А тези пластмасовите ги купих, за да носи Ментов сладкиши в работата, но понеже пише, че са за печене, реших да пробвах
.Не се ядосвай, другия път ще станат, не си струва заради едни банички да си разваляш настроението днес 
,и колко неща за миене ужас
,направо не ми се почва.Една приятелска двойка му подари много сладко DVD.Та всички искаха да гледаме видеото от сватбата ни,много им беше интересно,за нашите ритуали.Е то аз нарочно бях казала на Диджея почти всичките да ги има,че да е по забавно на гостите.Всичко беше Ок,ама като дойде момента със жартиера
.
.
!

Може ли превод ? може и на лична
искам и аз карнавал .. искам моренцее , на плажната ивица на Тел Авив :
пък като ми изтече разрешеното време за престой мога и да се задоволя и с Копакабана. 
,която спира пет минути,след като си помислил да спреш.
,проблема с чиниите го реших,който е измислил съдомиалната да е жив и здрав.Ако не ме е срам,ще си взема една жена,да ми чисти в къщи!
И аз често го имам.А преди беше всеки път преди цикъл - по това познавах ,че ще ми дойде.

В Израел също правят руло "Стефани", но му казват КЛОПС (сред полските евреи е популярно, но може би и сред руските):