Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предаването на Лиор Шлайн?
Какво се случи с колата на Наинa и как ще се справи в тази ситуация?
Какви са мненията за използването на алуминиеви тави за печене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предаването на Лиор Шлайн?
-
Какво се случи с колата на Наинa и как ще се справи в тази ситуация?
Наинa споделя, че колата й е претърпяла инцидент, но човекът, отговорен за инцидента, е поел ангажимент да покрие щетите. Тя изразява своята благодарност за неговата любезност и спокойно поведение. В случай на подобен инцидент е важно да се установи отговорност за щетите и да се осигури обезщетение.
-
Какви са мненията за използването на алуминиеви тави за печене?
Форумът включва различни мнения относно използването на алуминиеви тави за печене. Някои хора смятат, че те са удобни и практични, докато други изразяват опасения относно потенциалните вредни ефекти на алуминия. Важно е да вземете предвид личните предпочитания и забележките на специалистите, преди да изберете подходящия материал за печене.
-
Какви са плановете на Ментичка за костюм за предстоящия карнавал?
-
Какви са впечатленията за израелците и техните обичаи?

стига ми,че сутрин все някой бибитка докато чакам на спирката или пък ми се плезят или пък някакви коментари...ако се облека така секси незнам...
Мъжо не беше ял мусака с картофи-много му хареса

На Бен Гурион имаше дизел но маратонки не ми харесаха,за сметка на това си харесах дънки на мис сиксти за сромните 280 долара
Както и да е - Оцелях ... Но мин. год - нъцки ! Купоните му са нещо като балканският Хелоуин - костюми /маски , чалга и много алкохол . 
Вчера приключи работата, днес е ходил в някакви научни музеи и магазини за техника, нали на японците в това им е силата (пък и той обича техника...)... И утре пътува към Киото с влака - стрела 

!