Всички ЮЛКИ завиждат, че Влади и мама бебе ще обгрижват!

• 15 763
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
  • sf
и аз не настояван на яденето. А откакто се научи да яде сам, го слагам пред масичката му с паницата и колкото изяде толкова. Стане ли веднъж прибирам, да е ял. Ама той обикновено не отказва. Даже в яслата ми казаха,е никой не пускал да се приближи до него,когато яде- да не би някой да му вземе яденето  Joy

# 31
привет Simple Smile

и при нас няма сняг... поваля малко през нощта и вече се е стопило каквото имаше по покривие и по колите. Даже малко поизлязохме покрай взимането на храната ат кухнята...

# 32
Аз дори съм си мислела по повод яденето, че не ми се иска един ден като тръгне на градина да го натискат да яде.
Ще идвам на осми март, много се радвам. Заминаваме на Боровец на втори и се връщаме на седми  Laughing
Питките на Айка много ни харесаха, дори забърках още едни сега  Grinning Сетих се, че моята рецепта за тутманик е с яйца и олио също.Днес оставихме Дели на брат ми и сега с мъжа ми релаксираме пред тв- то и компа  Wink
За партито-
1.Яна
2.Донси
3.Рокси- за ядене предпочитам салата или нещо сладко, както кажете, то 4 часа е време за кафе, торти и коктейли, ама мога и да хапна ако има и други ядящи, няма да се дърпам
4. Семирамида
5. Томасе - добро прасе съм и ще ям всичко.
6. ayka - каквото ядете, с вас съм!
7.Ива
8. Веселка - нали знаете, че и аз съм с вас във всичко - ядене, пиене каквото кажете  Mr. Green
9. Боряна- без претенции за ядене и пиене

# 33
  • София
Питките наистина са като на Марти 123 рецептата, само че са с пропорция 1:1:1, предполагам, че разликата е в твърдостта. Питките стават мекички, 123 може би са като соленки по-скоро.

Ние изкарахме час и половина навън, времето е страхотно за разходки и точно сега снегът е един такъв чист - правихме малък снежен човек и отпечатвахме Кая за първи път в снега, хареса й. Нещо не си намирам диска към телефона, после ако го открия ще кача снимки.

Успех с изпитите!

# 34
  • София
Още никой ли не е направил снежен човек? Това е мое творение, снегът е идеален за целта.
 Герката - бързо оздравяване на децата. Hug
Мимозка - успех на изпита.

# 35
  • София
ува страхотен снежен човек, ние не сме правили още, но днес следобеда поизлезнахме на слънчице за 30-40 минутки с коки, остана доволен и определено не е толкова отегчен както ако само си бяхме стояли вкъщи.
гери, съжалявам че са болнички и двете, дано не  скарлатина. Praynig
не видях някой друг да е болен, но ако по невнимание съм пропуснала- да се оправя бързо Hug
галена, тоалета е от германия и всъщност неговото "сефте" го направи кумата ми- той е нейн и с него беше облечена на нашата сватба. на следващата седмица аз й го "отмъкнах" за да кумуваме на наши близки Sunglasses цвета е страхотен наистина, а полата на различни снимки е излезнала с различен нюанс на бордо-то (и в по-тъмно и в по-светло като тон). бюстието е екрю с елемнети в бордо, страхотен наистина Heart Eyes
мимоза, успех и от мен на изпита, той сигурно е минал вече де, аз докато наваксам Laughing
за 8ми март не видях заведението къде е не се отваря линка, но ще ви пиша дали ще успея да се донеса и аз Peace

# 36
  • sf
Ели, одеве ходих до Била и на паркинга гледам една жена,ама много ми прилича на тебе. Тъкмо слагаше едно бебче на кенгуру. Викам си,абе не вярвам Ели да е родила без да ни каже  Joy  е,видях,че съм се припознала,де

# 37
здравейте отново  Grinning
Ели  Hug, Евичка не е болничка, баба й нещо не могат ад аоткрият какво й е .Сега пък й казват че няма туберколоза Rolling Eyes Crazy, да се побърка човек.Болят я ставите много и искат да си нпарви адрено магнитен резонанс.Звънях в правителствена болница, там искат 450 лв +още 200лв за вещество някакво Crazy.
Днес накупих на Ева сума фибички , много ми харесват  Laughing
Отидох и да се подстрижа и запазих маса в Тадж махал , да вечеряме с Тони
Напарвих питките ,ама нещо не ми станаха кой знае колко вкусни Crossing Arms Thinking.
Ето Тирамисуто ,което прави мъжа ми:
Блатове(3 в опаковка)- тмни, шоколад или какао
1кутия маскарпоне
4яйца( в началото той слагаше само белтъците, после пък му казаха че се слага само жълтъци) ,сега вече слага цели яйцата Laughing
Захар- 1 чаша
3 кафета, дълги ,еспресо
1пакетче нескуик
Блатовете, един по един се поливат с кафе, да попие хубаво.Маже се с  крема, който се състои от маскарпонето, захарта и яйцата( доста се миксира, трябва да стане идеално пухкав крем.И така трите блата, на последният се изсипва неслуика.Готовата торта се слага в хладилник , колкото повече време стои в хладилника толкова по-вкусна става Peace
Гери , стискам палци да н есе окаже скарлатина на каката.Чувала съм че това е много гадна болест Praynig
Бързо оздравяване на всички

# 38
Ками,какво е маскарпоне?
На мен кухнята в Тадж махал не ми допада,прекалено много подправки не по вкуса ми.Обстановката инъче е хубава.
Тя Венета Райкова вчера роди момче.  Simple Smile А Жени Калканджиева е бременна.
За градината нетрябва в никакъв случей да се принуждават децата,защото може да получат рефлукс и да повръщат от най-малкото.Надина беше така като я накрали да пие чай.Тя спря и да яде голям период от време,аз ходих и настоявах да не я карат.А лелките ми се жалваха,че само сух хляб ядяла.Сега почна да похапва по малко и неща които твърдо не ядеше.
Ува,много хубав снежен човек.Ние правихме няколко пъти тази зима.Още на първия сняг ви показах първия.И вчера ги изведох за час с лопатки и кофички,много си играят.

# 39
  • София
Колко време да пека кифлите Embarassed?
Вие знаете ли от колко време не съм правила такива неща Laughing Срамммммм

# 40
  • USA
Маскарпоне е вид крема сирене (италианско), с което се прави тирамисуто (и други неща де, но това е доста типично). Аз много обичам тирамису, намерила съм един ресторант където най ми харесва и само там ям.  Mr. Green Правила съм вкъщи, но никога не го докарвам толкова хубаво като ресторантското.
Кристиан май няма да види сняг тази зима, или може би след 1-2 месеца да го заведем на планина, малко да поиграе и ние да покараме ски. Wink
И той е с температура и зъбни болки. Кътници го мъчат, горкия. Съчувствам на всички болни дечица.  Дано да се оправи до понеделник  Praynig.
Кристиан ядял доста в детската градина, дори допълнително искал. При нас не е толкова ящен, но там като гледа другите деца сигурно му се отваря апетита.
И аз ще пробвам тези солени топчета. Много обичам соленки. Аз имам едни любими и само тях правя. Пусти тестености, голяма слабост са ми.
Иве, докато се позачервят.

# 41
  • Варна
Включих се да отговоря за маскарпонето и  питките, но Уинкс ме изпревари  Laughing И сега не се сещам какво да кажа  Blush
Всички болни да оздравяват, температурите да падат и Гери дано е фалшива тревогата за скарлатина.
Едни големи палци за Мимоза  Peace
Сетих се за яденето.Докато сучеше Нелия беше много зле с яденето и пиенето на течности.Откакто я отбих, като се отприщи това дете. Яде като за световно и е напълняла доста. Не е същата Нелия. Сега и стърчи едно огромно шкембенце  Thinking
В това гадно време тия дни отдадохме   чест на номинираните филми за Оскари  Wink

# 42
  • София
Ще ги поръся с кашкавал да е пълно мазалото Laughing
Аз мразя тирамису,не ме бийте.

# 43
А , Иве, не може да мразиш тирамису Laughing Hug
Аз го обожавам , често си правим вкъщи.Бубе ,ти ли беше правила скоро един чийзкейк, нещо не ми се рови в миналата тема  Blush
Ева яде ,ама ако аз й давам ,ако я оставя сама да се нахрани няма да стане, бавна е и бързо й писва да стои на едно място.
а с тези трагедии по циганските семейства направо ми писна.Изчезнали деца, изгорели деца........... ooooh!
аз харесвам много индйска и арабска кухня.А като бяхме на Боровец миналата събота хапнахме един страхотен турски хляб , който вече седмица сънувам  Laughing

# 44
Арабската и аз я обичам!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт