Всички ЮЛКИ завиждат, че Влади и мама бебе ще обгрижват!

• 15 764
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Леле Ками, каква дълга косичка има Ева.Как няма да купуваш фибички.Голяма сладурана  Hug От кога чакам и аз този момент, ама няма да ме огрее скоро  Crossing Arms Расте и само коремчето, но не и косата  Heart Eyes  

Исках само да допиша за пъпчето. Не е задължително да е на студено. Това е измишльотина на моя мъж според който било парченце месо и затова трябвало да стои на студено.

# 46
  • На края на вселената!
Eли, заведението е между това кръст … 80;ще и бл. 347

Айка, мажат ли се с яйце отгоре питките?

# 47
Мими не се мажат по нейната рецепта,ама не мисля че пречи.Тя слага в кладенче масло Grinning
Мерси ,Бути.А за коремечето на Нелия , представям си го много добре  Laughingи Ева има бирено коремче и е много смешна голичка  Laughing
Ние мислим да отидем и на кино след вечеря,ама не съм гледала скоро какво дават
Приятна вечер

# 48
  • sf
Венета Райкова е родила на 19ти. И ще ме прощавате , ама как измислиха тва име  Crazy Патрик Тихомир Георгиев- аман от щуротии

# 49
Пак като не е Кикаха  Joy Дотук това ми е фаворритът от прочетените странни имена във форума.

Ками, пиде се казва турския хляб. Много е лесен и вкусен, аз съм правила. Потърси в гугъл рецептата, не помня дали я гледах тук от форума или от друг сайт newsm78

# 50
  • София,
МОмичета не се отчайвайте де  Joy и аз искам Вероника да има бирено коремче, ама на, няма  Joy, на нея пък корема и се е залепил за гърба и ребрата и се виждат съвсем ясно, само кожа и кости е. Даже дядо и веднъж, когато я гледаха с баба и и я къпали вечерта, човекът чак се разплакал като я видял голичка. КАто е облечена с дрешки хич не и личи  Sick
А с тези питки и тирамисута и чийзкейкове, ще ме включите и мен в кулинарния отбор, аз дето толкоз мразя да готвя Crossing Arms. ЩЕ взема и аз да ги пробвам някой ден тези питки. Те моите в къщи ядат всичко различно от МАНДЖА. Днес правих крем - пудинг, правих го в 4 ч. следобед за Вероника като стане, е в 6 ч. вече го нямаше, бях направила 6 купички, с тази за Вероника. НА нея и пасирах и един банан вътре, и тя не можа да го изяде та батко и го дояде и него.
И Вероника днес беше на разходка навън в снега, само че с баща си, леле не можем да я приберем после Joy
БОти и ние си нямаме много коса, а и аз нали я подстригах уж да и се сгъсти, ама не се сгъсти много де, сега вече и е пораснала, но тя недава да и сложа нищо на главата, нито фиби, нито ластици - всичко маха и захвърля нанякъде! Hug
Иве и аз не обичам тирамису Close
Венета Райкова е родила на 19ти. И ще ме прощавате , ама как измислиха тва име  Crazy Патрик Тихомир Георгиев- аман от щуротии
 Thinking ДА разни хора, разни идеали Thinking

# 51
  • София
Е не се изпекоха от вътре.Ники ги доготвя,давам му корички и той ги реди по лъжички и купички а Ради го дебне да си ги напъха в устата а брат му квичи като му ги изяде.
Евичка е много готина на нова снимка.
Имаше една статия в дира някакви руснаци искали да си кръстят детето http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1905753339,добре че не е чула Венета

# 52
  • sf
 hahaha ееееее не
как можах да си кръстя децата с тия обикновени имена  Joy

и на мен днес бързата абаница не ми се опече. май сложих много кисело мляко. отвън хвана коричка,а вътре сурова. Мъжо се зае "да я оправя",та навън стана черна, а вътре почти опечена  Joy  Даже и Виктор не пожела да яде  Mr. Green

# 53
  • Варна
Той Ричард Груев няма да е сам  ooooh! И Венета няма нищо общо с това име- друг се е намесил там.Така каза мъжът ми  newsm78. Да им е живо и здраво пък като порасне ще си сменя името   Wink

# 54
И Никола няма  - ов на бащиното име, по-добре ми звучеше така. Патрик не е лошо име, но с друга фамилия

Ками и майка ми прави такова тирамису, пак с маскарпоне и еспресо, но вместо блат бишкоти...а и слага само жълтъци  Wink Евичка е много хубава, кога и порасна толкова коса  Grinning

И Никола изведнъж прояде повече - аз съм писала де...преди годинка имаше дни само на кърма. А прояждането аз го свързвам с момента, в който започнах да взимам Хер бебе, но може и да е съвпадение

ето малко снежен пейзаж и от нас - цък. На Никола няма да му липсва снега,не му е голям фен, няма ентусиазъм нещо да играе навън на снега така както лятото. Лятото може по цял ден да е навън, сега мрънкоти, студено му е, ръкавиците му пречат, дрехите му пречат...Днес каза първо изречение "мамо дай". Учудих се, защото той от доста време не ми казва мамо, а мама, а освен това дай за него е "даде"...

# 55
В ''На кафе'' се свързаха с Венета и тя обесни,че Тишо избрал името на св.Патрик.Ама какво общо има той със св. Патрик не се знае.Не е лошо името.
И Никола не си пада по студа и зимата,а стане ли му студено на ръцете изпада в ужас.Той също рядко ми вика мама и аз съм тата,само че с по-различна интунация.  Confused

# 56
Дели като излезе на снего и все иска да го гушкам.
Гери, дано ви се размине по- леко Praynig
Аз също не харесвам много индийската кухня, японската ми е фаворит. Вкъщи мъжа ми приготвя суши сполучливо му се получава.
Ето рецептатачийзкейк
За името не искам да коментирам, всеки харесва различни . Може би един ден нашите пък да звучат старомодно като Пенка и Ценка, а тези новите да са си на място.

# 57
здравейте!
не съм ви чела изобщо, снощи си прецаках клавиатурата на компа и сега издебнах мъжа ми да седна на лаптопа
мимозка, успех и от мен
бързо оздравяване на болничките
лека вечер!

# 58
  • София
И аз не съм фен на чужди имена, особено за момче. Един ден това трябва да стане и презиме....

А за Кикаха четох преди време във форума, че не искат да разрешат да се запише детето така. Дали са им разрешили в крайна сметка?

Ето зимни снимки и от нас.

# 59
Съмняваш ли се  Joy  Кръстили са го Ален- Кикаха Симеонов Симоне

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=330431.0

Общи условия

Активация на акаунт