МАМИ ОКТОМВРИЙКИ, МАЖАТ ВКУСНИ ПЕЧЕНИ ФИЛИЙКИ - 5

• 14 921
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Горе-долу и при мен ситуацията е сходна с тази на joya. През 2 часа съм гладна. Чекмеджето ми е заредено с разни работи. Гледам да хапвам по-честичко, но по-малко. Но гаденето отмина.

# 241
 welcome на новите мами в групата   bouquet!
Честито на виделите сърчица  newsm10  newsm51 !!!

Чакам и аз с нетърпение да видя сърчице на 9март ... стискайте палци !!!
Няма ли някоя мама да се похвали с две сърчица  Wink !!

Лек ден момичета  Hug

# 242
nana5kova   Hug Hug Hug така се радвам да те видя тук сред нас. Пожелавам ти лека бременност и вярвай, че всичко ще бъде наред  Peace

# 243
Добро утро! Hug
Вчерашното пътуване не ми се отрази добре, но се справям с неразположенията.Виждам че за секса сте поговорили-ние решихме с моето мъжле да не го правим до третия месец, а и съвета на док беше такъв.Гаденето си го имам.Нямам апетит.За сега се разминах с две повръщания.Болките в корема отшумяха.Вчера от пътуването усетих една тежест в керема,но и тя отмина. WinkНадявам се че всичко е наред с бебока.На 5 март се надявам да видя и чуя сърчице. Peace
Хубав ден желая на всички! smile3525

# 244
Добре дошла нана  Hug
Какво става с момичетата в Тина Киркова, някой знае ли. Нали ги приеха за повръщането, колко те държът за нещо такова  newsm78

# 245
Добро утро и от мен  Simple Smile
Добре дошли на новодошлите.
Желая Ви един прекрасен ден октомврийски мами  Hug Hug

# 246
Здравейте мили настоящи и бъдещи мами Wink
Аз също си чакам своята рожбичка през октомври,новичка съм във форума и ще се радвам да чета и споделям чувства и емоций с вас Grinning
Леко и безпроблемно бременеена на всички Wink
Моят термин е на 08.10.
Хубав и ползотворен ден!

# 247
Сега се връщам от прегледа - всичко е наред, чухме сърчицето и сме 10 мм.
Докторката гледаше известно време и не казваше нищо - вярвате ли, че сърцето ми спря и като каза че всичко е ок му дръпнах един рев (жената се видя в чудо с мен).

Хубав ден!  bouquet

# 248
Здравейте,момичета. Peace
Честито на всички бременелки  bouquet
Аз съм от миналогодишните октомврийки,да си призная влязох да ви почета малко,да си спомня какви емоции и чувства са бушували в мен....
Както виждате от аватара-резултата е ясен.
Пожелавам лека бременност на всички,радвайте се на растящите коремчета и живот и здраве-да си гушкате бебчовците,когато му дойде времето. Hug

# 249
Здравейте и от мен,мамчета.Бях в една ужасна командировка в софия,ужасна в смисъл скучна.Честито на всички сърчица HugМоят първи преглед беше в понеделник и доки каза,че всичко е о.к-имаме си сакче с ембрионче и сърдечна дейност,имаме си и снимка на точицата малка,много съм щастлива. Дадоха ми час за 09.03 пак,инъче вероятен термин на раждане 19.10

# 250
˙·٠ pretty٠·˙, много се радвам. Честито сърчице  Hug

# 251
Оххх,адски много ме боли таза отзад,чак трудно вървя,а пък вечер едва се обръщам в леглото,много ме боли,доки казва,че било така,ама аз сякаш не помня с първата бременност чак такива болки

# 252
  • Пловдив
И аз установих, че снощи ми е много трудно да спя на лявата си страна - то болки, то чудо.

# 253
Добре  дошли на новите мамчета   bouquet

И аз се присъединявам към чулите сърчица  Heart Eyes На днешния преглед освен сърдечна дейност, мойто докторка установи и ФЕНОМЕН, (чийто медицинско название не успях да запомня). Гледа тя в екрана 6-7 сек. на мен ми се видяха минути и нещо се мръщи... Аз и казвам: "Само недей да се мръщиш! Ако ще се мръщиш, поне коментирай!" Тя веднага се усмихна и ми казва, "Абе, разглеждам тука едно второ балонче...." Вярвайте ми косата ми настръхна... След неколко минутен преглед се установи, че вместо матката ми да расте съобразно големината на сакчето (което трябва да изпълва матката), при мен матката е малко по голяма и на ЕХО-то се вижда едно разстояние... Много рядко се срещало, обикновенно при много слабите момичета се виждало, защото изображението било много графично. Каза ми, "сега ако имаше още 2см. сланина по корема нямаше да го видя"  Laughing Та въпросния феномен не е опасен, трябва да изчезне до началото на четвъртия месец.

КРЪВНОТО ми е 90/60. Нормално ли е според вас? Акушерката само ме пита дали по принцип съм с ниско кръвно. Пък аз не помня кога за последно си го мерих...  newsm78

За момичетата в ТИНА КИРКОВА, спомням си, ДЕСИ каза че ги приемат за 3 дни. Тоест днес трябва да ги изпишат. Дано да се чустват по-добре   bouquet

ЗА БОЛКИТЕ В ТАЗА: И мен често ме боли, дори и преди да бях бременна. Установих, че е от обездвижване. Като седя по цял ден на компютъра и нищо не правя. Препоръчвам поне 30мин. ходене дневно и задължително разтягане. Има някой Йога пози които чудесно влияят на този проблем. Поне аз така се оправям.

# 254
  • София
Добре дошли на новите мамчета и от мен  bouquet
Прелестен е момента със сърцичето . Мен малко ме стресираха на първия преглед понеже още беше рано за сърдечната дейност ,сестрата ми вика " Другия път като дойдеш ще видим дали е живо " ,двете седмица до другия преглед направо бях откачила, чак го слушах със слушалките от апарата за кръвно-не че се чу нещо ама тая жена ме побърка с това изречение . На следващия преглед пак ми каза "качвай се да видим дали е живо " #Crazy Хич не са тактични някои хора -ама добре че всичко е наред.

Моето кръвно е 110/70 стандартно, когато ми ставаше лошо си го мерех по няколко пъти 90/60 че и 100/50 съм имала , през това време се чувствах страшно зле.

Но...цяла нощ не ми е ставало зле и вече е обяд ,веднъж не ми е станало лошо -направо летя днес ,друго си е да се чувстваш човешки, а не смазан и раздразнителен. Пожелавам на всички ,които изпитват "неудобствата " на бременността скоро да се чувстват пак добре -друг човек съм просто днес newsm44

Общи условия

Активация на акаунт