МАМИ ОКТОМВРИЙКИ, МАЖАТ ВКУСНИ ПЕЧЕНИ ФИЛИЙКИ - 5

• 14 944
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
  • гр.София,кв.Овча купел
Благодаря,galia1108. HugЩе пиша като разбера .

# 181
честити сърчица!   bouquet

Иви, аз и предната бременност и тази ще си ги следя и живот и здраве ще раждам в Майчин дом. Докторката ми там е Георгиева. Много съм доволна. Младичка е, много готина! Иначе съм чувала добри отзиви и за Капка Атанасова от Майчин дом. За АГ и Окръжна нямам никакво инфо

Лека Ви нощ, да спите в кош

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА НОВА ТЕМА:

Мами чули сърчице, чакат ОКТОМВРИЙСКОТО дете!

# 182
Аз се колебая между Вита и Майчин дом.
Утре имам час във Вита, ще опиша впечатления Simple Smile
Лека нощ от мен  Hug

# 183
...

Прити ,това е много полезна информация ,благодаря   bouquet,вече се бях замислила и на второ място да отида на ФМ. Щом първата не е най-важна ще го мисля за втората.

Далеч съм от мисълта, че първата е маловажна, но на този ранен етап не могат да се видят всички аномалии, то е по-скоро само за "нухална транслуценция", което е индикатор за Даун и съответно също е много важна. Най-информативна е тази в 19-22 г.с., тогава се виждат почти всички аномалии във всички органи.
Прити,наистина ли може във Фемина да си следиш бременноста ? Предполагам,че имат някакви готови пакети или ...че не съм много наясно.Определено не искам да ходя само на ЖК.Мислех от една страна да си плащам в Тина Киркова,защото живот и здраве искам и там да раждам,защото ако недай си Боже нещо стане, Praynig Praynig Praynig могат да реагират,а не тепърва да транспортират като много други скъпи болници.Все пак не отивам на хотел  Naughty newsm78 Как мислите  Crazy
За Фемина утре ще проверя дали може там да ми следят бременността.
За раждане дори не се замислям още - всичко е Божа работа и планове за повече от седмица, две напред не си правя.

Хубав ден  bouquet

# 184
Добро утро ,мами! Hug
Аз моето сърчице ще го чуя през другата седмица-така се разбрахме с доки. Praynig
Нямам търпение да си видя бебочето и до чуя ритмите му.Днес ми се налага да попътувам служебно-дано издържа без да ми пролошава!Относно ЖК на мен док ми каза че през третия месец ще ме изпрати.Първо искал да види дали се развива бебока добре.Това от мен за сега.
Лек ден мами!  bouquet

# 185
добро утро на всички :hug:Ani  много ти благодаря аз в петък съм на преглед при д-р Бочева ,надявам се да видим сърчице нямам търпение Praynigслед това ще потърся твоята доки  Peaceхубав ден ви желая  bouquet

# 186
Добро утро, бъдещи майчета Simple Smile
Аз днес съм в страхотно настроение, дано не ми го развали някой. Въпреки че не спах добре, поне не ми се гади, и даже хапнах една баничка рано-рано.
Утре се надявам да се запиша на ж.к. и да си пусна изследвания.
Само не разбрах след като вече веднъж съм раждала и си знаем кръвната група, защо пак трябва да ми я изследват. Очевидно няма как да се промени за две години.
Да кажа за Ф.М. ранната ще я правя при Томова, защото е най-добрата за бебешкото сърчице, а баща ми има сърдечни проблеми и операция, и въпреки че миналата бременност ме увериха, че не са вродени и няма как да се наследят, аз искам да съм си сигурна. А тази в 20 седмица, ще я правя при Марков, тъй като ми е на съседната улица.

# 187
joya, радвам се че се чувстваш добре, ти ме подсети и за феталната ехо-кардиография - също много ванжно изследване, но Томова е достатъчно добра и в тази област! Peace

# 188
Добро утро момичета   bouquet
Честито на мамите чули и видели сърчица  Hug
Аз днес съм на преглед да видим как расте бебчо, дано всичко е наред  Praynig Притеснена съм много  ooooh! Като се прибера ще пиша какво са ми казали а ако имам снимка ще ви я покажа, та нали ще е една от първите на моето юначе  Peace
За изследванията изобщо не съм наясно и ще се оставя в ръцете на надявам се добри лекари в една частна клиника  Peace

# 189
  • Пловдив
Здравейте,мамчета!

Дано да е хубав деня за всички.

Джойа,мен ме питаха дали са я изследвали и имам ли талонче,казах ''да'' и просто поискаха да им  занеса ксерокопие. Peace

Поздрави на всички,ще тичам да записвам баткото на кухня.

# 190
  • София
Здравейте,
гледам, че обсъждате къде ще ходите. Да ви кажа аз останах доволна, когато бях първия път при Врагалева от Фемина. Но като отидох втория път останах разочарована. Все едно беше друг човек. Гледаше да ме претупа набързо с прегледа и се държа много лошо, все едно че тя ми плаща за прегледа, а не аз на тях. На всичкото отгоре чаках час и половина. после като се върнах за резултата от изследванията я чаках близо 2 часа, за да ми напише рецептата за 2 минути. Направо бях побесняла. Така че който ще ходи във Фемина да се въоръжи с търпение. Ще бъде приет минимум след час и половина. Все пак си плащаме и то не малко, не мисля, че трябва да им се молим и чакаме, за да ни приемат за преглед. Отвратителна организация.
едира,чакам инфо от теб за Вита. Ако се държат там нормално и се чака под един час ще отида и аз там.

# 191
Софи, не съм съгласна с това Peace наистина имат много пациенти, но в 90% от случаите си спазват графика, аз съм пациентка на Врагалева от доста време и никога не ме е претупвала или пък съм чакала повече от 20 мин. Peace

# 192
  • Пловдив
Това е направо ненормално. Да карат бременни да чакат по толкова време. И то защото се стремят да поемат повече пациенти, отколкото имат раздадени часове. Според вас това морално ли е, или се целят към повече пари. И другото - дали въпросния лекар е достатъчно адекватен, след като през него са минали вече 30-тина пациента преди вас? Не знам какво да кажа ....

# 193
  • София
Софи, не съм съгласна с това Peace наистина имат много пациенти, но в 90% от случаите си спазват графика, аз съм пациентка на Врагалева от доста време и никога не ме е претупвала или пък съм чакала повече от 20 мин. Peace
pretty няма да споря, но при положение, че 2 пъти ми се е случило, моя крак повече няма да стъпи там. Колежката ми с термин май месец, също е чакала 2 часа. Други 2 колежки, които ходят на преглед там също казаха, че повече няма да ходят. Незнам кога последно си ходила, но аз бях там декември. Не съм доволна от отношението, прегледа първия път беше ОК. Но всеки сам си решава, аз чакам препоръки за други частни клиники. А Фемина загуби като клиент момичетата от нашата фирма, но щом си имат достатъчно други клиенти живи и здрави да са.
В петък съм на преглед при Щерева в Грийнберг. Ще си кажа моето мнение като се върна.

# 194
  • Sofia
Мен ме успокоява това,че часът ми е за 9ч. сутринта при Врагалева Simple Smile Дани няма много преди мен,че определено едвам издържам да седя и да чакам пред кабинети  Rolling Eyes Хубав ден и аз да пожелая,а утре ще Ви пиша как се развива и нашия бебчо  Praynig Praynig Praynig   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт