МАМИ ОКТОМВРИЙКИ, МАЖАТ ВКУСНИ ПЕЧЕНИ ФИЛИЙКИ - 5

• 14 937
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
Аз не мога да дам мнение за Фемина, никога не съм ходила там но мога да споделя за Вита и Токуда.
В Токуда не се чака много, а когато се чака е защото наистина имат нещо спешно. Имат дори анкета колко са чакали хората за преглед, значи наистина взимат под внимание този аспект на нещата. Внимателни са, но някак оставят впечатление, че прегледите са като на конвейр. Имаш определено време и се побираш в него. Нито повече нито по-малко. Във Вита досега съм ходила 3-4 пъти за различни неща, при различни лекари. Винаги са правили много добро впечатление точно със ангажираността си към пациента. Доколкото знам най-натоварените им докита са Илиева и Кълвачева и за тях наистина часове се намират трудно и понякога се налага да се чака. В рамките на половин час е нормално, стигало е и до един час доколкото знам (аз лично не съм, инфото е от приятелка която е била на ЖК и е раждала там) Днес ще ходя пак там на преглед, ще споделя и прясна информация.

# 196
  • София
Мен ме успокоява това,че часът ми е за 9ч. сутринта при Врагалева Simple Smile Дани няма много преди мен,че определено едвам издържам да седя и да чакам пред кабинети 
Като си първа на опашката има шанс да влезеш навреме. Успех
Ти всъщност ми даде идея, че може да се пробвам с първи час сутринта,но при коя доки знам ли  newsm78 Може би Димитрова. Ще си помисля обаче. Иначе кабинетите и техниката ми харесват там.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 12:05 от sofy

# 197
pretty няма да споря, но при положение, че 2 пъти ми се е случило, моя крак повече няма да стъпи там. Колежката ми с термин май месец, също е чакала 2 часа. Други 2 колежки, които ходят на преглед там също казаха, че повече няма да ходят. Незнам кога последно си ходила, но аз бях там декември. ...

Аз също не желая да споря просто изказвам мнение, което явно не съвпада с твоето Peace
Аз бях там преди 2 седмици за установяване на бременността, така че смея да твърдя, че инфото ми е актуално.

Мен ме успокоява това,че часът ми е за 9ч. сутринта при Врагалева Simple Smile Дани няма много преди мен,че определено едвам издържам да седя и да чакам пред кабинети  Rolling Eyes Хубав ден и аз да пожелая,а утре ще Ви пиша как се развива и нашия бебчо  Praynig Praynig Praynig   bouquet
Кога си на преглед? аз съм утре от 9.30ч - може да се засечем  bouquet

# 198
За Вита, да кажа, който се интересува. По принцип са много любезни и коректни, един от гинеколозите там ми спаси шевовете след раждането, посещавам редовно лабораторията, за мен и за детето, дерматолог, гастро, детски педиатър, ама за всичко се цака и по доста, не работят със ЗК. Така че затова се отказах да раждам при тях, някак си 2000лв раждане и 500 ж.к. ми се видияха много. Но акто имам проблем все при тях си ходя.

# 199
  • София

Аз също не желая да споря просто изказвам мнение, което явно не съвпада с твоето Peace
Аз бях там преди 2 седмици за установяване на бременността, така че смея да твърдя, че инфото ми е актуално.

Не мнението е различно, а положението в което сме се оказали там.  Peace  Аз казвам с ръка на сърце, че не лъжа. Ама айде не ми се разправя повече за Фемина. Искрено ти пожелавам да не се натъкнеш на моите проблеми там.
Ще се насоча към Вита май

# 200
  • Sofia
Прити,аз съм чак за 18 март  Hug Тогава живот и здраве ще съм в 12г.с.  Praynig Praynig Praynig
Успех утре и да пишеш как е минало Wink

Софи,аз си запазих часът преди 2-3 седмици и още тогава нямаше за Димитрова Sad А нали трябва да е между 11-14г.с.,а  за Димитрова имаше края на април.Препоръчаха ми Врагалева и видях мнения за нея,затова не съжалявам Simple Smile
Все пак се обади и попитай,може пък и аз да не съм разбрала,но за ранния час си е тарикатска работа Wink Няма как да има много хора преди теб,освен ако не са денонощни  Hug

# 201
Ейййййй, момииичеетаааааа,

нека да ви кажа нещо. Аз съм от Варна, както се вижда. Мнението ми за "Майчин дом " напр.  е крайно негативно. До сега не съм го казвала, защото момичетата от Варна гледам там ходят. По стечение на обстоятелствата имам мнение и не само за голяма част от гинеколозите във Варна.

Всеки преценява и има право на избор.   bouquet Важното е да имате доверие в лекарите си.  Laughing Laughing

# 202
Здравейте майчета!

Сложих мои и семейни снимки в албумчетата, ако някой иска да се запознаем  Crazy

Мартина не мисля, че на някого помагаш с поста си, освен ако не конкретизираш ОТ КОГО НЕ СИ ДОВОЛНА в майчин дом? Пък и щом като цяло не си доволна от гинеколозите във Варна, на кого мислиш че ние трябва да се доверим имайки предвид поста ти?  newsm78

Аз утре съм на ехограф, стискайте ми палци да чуем сърчице   bouquet

# 203
  • София
Аз предлагам, ако нямате против да сменим темара с докторите и докториците  Hug
Всеки ще отиде където прецени, пък като не е доволен ще се насочи някъде другаде. Мненията и съветите са добре дошли, но никой не е длъжен да се съобразява с тях.
Важното е да нямаме проблеми, пък да не дава Господ да имаме, тогава понякога и най-добрите лекари са безсилни.
Ани,стискам палци и се моля за утре. Аз съм за петък, тогава на мен стискайте. Да чуем веднъж сърчицата и ще сме по-спокойни вече  Hug

# 204
Аз при предишната бременност ходих на феталните морфологии и на трите при Димитрова във Фемина. Тя е един от най-добрите ехографисти в България и и имам доверие. За първата съм се записала за 31.03, като се записах още като видях 2-те чертички  Joy. Екокардиографията се прави в 21ва седмица, а не в 12та. Прави се от кардиолог, а не от гинеколог - имайте го предвид... Амън от шарлатани, които всичко разбират и само прибират пари. За това изследване ще ходя в 5-та градска. Преди струваше 50 лева, сега не знам...
За Вита, мисля, че сте доста смели да раждате в болница, в която няма неоантология  newsm78. Ако всичко с вас и бебето е наред, вие може да си родите и вкъщи, но ако нещо се закучи е хубаво да има достатъчно добри кувьози и неоантолози... Аз съм ходила там на хирург и не бих повторила за нищо на света!

# 205
Герчо, би ли разказала повече за феталната - ехокардиография?
Аз съм чувала много добри отзиви за 3-та градска и за Томова, в 5-та градска при кого си ходила?
Предварително благодаря  bouquet
За Димитрова съм напълно съгласна, ако имате възможност запишете се за ФМ при нея Peace
Ani_Boland  - стискам палци Praynig Hug

# 206
Нека малко ви разсея от темата за докторите  Wink
Отдавна не съм се отчитала, но ви следя редовно и сега не мога да не се похваля! Simple Smile Снощи си чухме сърчицето и видяхме ембриончето - отговаряло на 9 г.с. (аз ги смятах 7 макс 8-ма) и си е с нормални рамери и си е добре закрепено!!!! Така се успокоих... Доки ми даде и болничен за месец, че ми е много зле - много често повръщам, постоянно ми се гади и нямам сила. Направо не мога да се позная, но ме успокои, че сега бил бума на повръщането между 9-11 седмица. Доки каза да потърпя още 2 седмици и ще поодмине - тогава поприключвала органогенезата. Сега съм доволна и ще помагам с работа от вкъщи  Peace
Лек и успешен ден момичета  Hug

# 207
˙·٠ pretty٠·˙, ами не си спомням лекарката - беше преди повече от 3 години всъщност... Иначе отново е ехографско изследване, но се гледат камери, предсърдия, мерят се някакви разстояния изобщо неща, които не разбирам... Тоест нямам много за разказване... Също така изследват и кръвопотока към бебето. А Томова мислех, че не е кардиолог  newsm78.

# 208
  • Пловдив
А специалисти за ФМ в Пловдив да знаете? Миналата година ходих при Даскалов в Медикус Алфа и мислех пак натам да се насоча, но все пак сондирам и други мнения.

# 209
Ани, първо стискам палци за сърчице.  Praynig

Второ, в никакъв случай, поста ми не целеше да предизвика подобна реакция. Ако искаш мнението ми за подходящи, според мен, лекари мога да ти го дам на лични. Нямам намерение да обсъждам никого конкретно, да не говорим, че има достатъчно материал в "здравния справочник". По отношение на "Майчин дом", по-специално можеш да прочетеш материалите по случай "Елвира Керемян". Независимо, че няма никакво решение на съда по случая, смятам че всеки има право сам да преценява обстоятелствата и да решава кое медицинско заведение ще избере.

И на последно място едно уточнение: Думите ми не съдържат негативна оценка за гинеколозите във Варна. Точните ми думи бяха, че имам определено мнение за голяма част от гинеколозите във Варна, което определено не е едно и също.

Повече, тематика за доктори, няма да обсъждам.
Както е казала Софи, никой не е длъжен да чете и се съобразява с моите постове.

Общи условия

Активация на акаунт