МАМИ ОКТОМВРИЙКИ, МАЖАТ ВКУСНИ ПЕЧЕНИ ФИЛИЙКИ - 5

• 14 930
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ivedi,честито ти сърчице, много хубава новина  Hug
Аз мисля да ходя във Вита само за феталната. За раждане не мисля да плащам. Само на акушерка, за да бъде около мен.
За Димитрова съм чувала само добри отзиви. Но ако все пак се навия да отида във Фемина, трябва да съм първи час сутринта, а пък тя кой знае кога ще има свободни часове, та явно ще съм изпуснала всякакви прегледи в срока за съответнтие г.с.

# 211
... А Томова мислех, че не е кардиолог  newsm78.
права си, че не е Peace но на доста места във форума, а и от познати, които са ходили при  нея съм чувала, че провежда такова изследване

# 212

И на последно място едно уточнение: Думите ми не съдържат негативна оценка за гинеколозите във Варна. Точните ми думи бяха, че имам определено мнение за голяма част от гинеколозите във Варна, което определено не е едно и също.

Марти, не съм те разбрала правилно. Ще те питам за мойта докторка на лични тогава  Wink

А за Елвира Керемян ми става толкова мъчно, нека не я споменаваме в нашта тема. Дано скоро се оправи. не съм спряла да се моля за нея. Тя ми е добра позната. Роди 10 дни след като аз родих в същата болница със същия екип.... Господ да е с нея и семейството   bouquet

ПС: КАКВО ЩЕ ГОТВИТЕ ДНЕС?

# 213
  • София
Снощи си чухме сърчицето и видяхме ембриончето - отговаряло на 9 г.с. (аз ги смятах 7 макс 8-ма) и си е с нормални рамери и си е добре закрепено!!!...
 Направо не мога да се позная, но ме успокои, че сега бил бума на повръщането между 9-11 седмица. Доки каза да потърпя още 2 седмици и ще поодмине - тогава поприключвала органогенезата.

ivedi,  и моето бонбонче е 9-та седмица, радвам се ,че всичко е наред при вас. Ако знаеш как ме зарадва ,че малко ми остава с прилошаването Hug Направо не издържам вече, аз не съм като хората и вместо сутрин ,следобяд и вечер съм най-зле. Засега само с храна успявам да се закрепям,като се нахраня(плодове не ми действат за съжаление) и за 20-30 мин съм приблизително ок . Обаче след това -гледай какво става ,направо съм като парцал. Незнам какви точно рецептори по езика ми са в различно от нормалното си състояние сега ,но край с четкането на езика -нямам шанс ,така зверски ми прилошава,че доброволно се отказах от тая дейност до по-добри времена Cry

# 214
Привет момичета Hug

Приемате ли нови бременушки в групата  Wink
Терминът ми е на 19-ти октомври. Казвам се Боряна и съм от Асеновград, понастоящем живея в Антверпен, Белгия. Това за архива само го споменавам Peace

Не можах да повярвам, че тази ви е вече 5-та тема, кога успяхте да забременеете, да разберете и 5 теми да напишите newsm78

Аз не съм от най-често пишещите от липса на свободно време, но ще се постарая  Peace

Лек ден на всички  Heart Eyes

# 215
Аз не готвя от известно време  Crossing Arms Добре, че ме разбират домашните и не стенят, а си готвят на кой какво му се хапва, даже и мен глезят ако случайно и на мен ми се дояде нещо  Peace

Днес ходих в частната клиника в нашия град (много я хвалят) поогледах родилното, запознах че и с някои от акушерките а утре и с някои дофтори ще се запозная  Peace На пръв оглед съм доволна, то е важно всичко с мен и бебчо да си върви по норми пък  другото няма да го мисля. Утре отивам за всички изследваня - цитонамазка, кръв, урина, видеозон и още други които не успях да запомя (станала съм много тъпа  ooooh! ) и се надявам всичко да е наред  Peace

Честито сърчице на ivedi   bouquet

# 216
Момичета, да ви попитам, не е ли малко рано за изследвания? Гледам, че доста от вас вече са си направили повечето изследвания или тези дни ще ходят. Става въпрос за кръв, урина и т.н. Питам, защото моята лекарка вчера ми каза чак след месец - тогава ще ме запише на ЖК и ще ми пусне всичко и аз не мисля да бързам. Вие защо така сте се разбързали?

# 217
Привет момичета Hug

Приемате ли нови бременушки в групата  Wink
Терминът ми е на 19-ти октомври. Казвам се Боряна и съм от Асеновград, понастоящем живея в Антверпен, Белгия. Това за архива само го споменавам Peace

Добре дошла   bouquet
Иве, не е нужно сега да правиш толкова рано. Повечето доктори ги правят след 12гс. доколкото знам. Моите ще ги правят утре, защото прекалени рано си взех направление за хоспитализация, от там и по рано трябва да ме запишат на ЖК (преди да изтече срока на направлението), а пък при записването на ЖК трябва да ти направят изследванията. Поне при мен така стана. Иначе и аз щях да изчакам поне още 2-3 седмици за изследванията.

# 218
Добре дошла bubka   bouquet

И аз си мислех, че е рано, но мисля, че дофторите си знаят работата  Peace Днес като отидох и сама попитах кога ще е най-добре да се направят изследванята и да се започне с ЖК, а те ми казаха, че когато се установи бременноста в смисъл щом като  има развит ембрион може веднага да се започне с ЖК. Аз специално мислех да започна с тези неща поне след седмица или две, но днес ми казаха да отида утре и да се почва не било рано  newsm78

# 219
И тук явно се изчаква, защото аз бях в понеделник на първа консултация - взеха ми кръв за определяне на Токсоплазмоза, антитела за шарка и не помня какво още, но ехограф и други изследвания - след месец!

# 220
Мерси за отговорите  Hug
Сега, като се замисля може би лекарката ме вика след месец, защото тогава ми изтича болничния. Важното е, че не е късно  Simple Smile

# 221
Мерси за отговорите  Hug
Сега, като се замисля може би лекарката ме вика след месец, защото тогава ми изтича болничния. Важното е, че не е късно  Simple Smile

Peace

# 222
Момичета, един недискретен въпрос, може ли  Embarassed Embarassed Embarassed

Правите ли секс?? Embarassed Embarassed

Ние по принцип винаги сме били доста активни, ама сега разредихме (шубе го е моя) и ми е малко кофти. В смисъл, че не ми достига.

Забравих да питам доки вчера, но какво е вашето мнение, опит и питахте ли лекарите си??

# 223
На мен ми забрани доки защото имам един спонтанен в следствие секс  Embarassed Бременноста ми с щерката бяхме толкова уплашени, че дори не се сетихме за секс  ooooh! Сега мислим, ама пак не смеем  Crazy

# 224
Аз знам, че няма проблем, стига да не е много бурен Rolling Eyes ПО-полечка и най-добре след 3-тия месец...

Аз никак нямам желание за подобни работи, пък гледам мъжу взе да се понамръщва  Tired

Общи условия

Активация на акаунт