КГБ = Клуб на Готините Баби - 63

• 22 073
  • 428
  •   1
Отговори
# 210
  • Видин
Лека нощ и от мен!

Жабче, пиши какво направихте Peace

# 211
Лека нощ и сладки сънища!
Аз ще почета, пък дано по-скоро изпусна книгата от ръката си - сигнал да загася нощната лампа, нали Стефан е на работа...
Мимито, благорадя  Hug!
Спокойна нощ на всички!

# 212
АРИТА  bouquetда ви е живо и здраво детето и само да ви радва newsm59,Мони Hugдобре си поканила КГБ на полянките,ми да вземат тук към Бургас да дойдат,има красиви полянки,ще останат доволни.Повечето са пожелали лека нощ,и от мен да е лека и спокойна,след малко отивам при Габчето,че тя ме е като кукличка,по цяла нощ се гушкаме,все на спалнята спи.

# 213
  • София
    Прочетох темата за Християн и имам следното мнение:
    Има някои ,които срещам навсякъде,във всички теми.Пишат за всичко и всичко "разбират" Търсят интригата и дори да са на същото мнение пак спорят.Така,че е излишно да се води какъвто и да е разговор с тях.
    Деси,впечатлена съм от това,че успя да защитиш мнението си сама сред голям брой "нападателки".Детето е умно.Никой не може да иска на неговата възраст да пише перфектно като литератор.Важното е,че може да мисли и се вълнува и от далеч по-стойностни неща,отколкото  само от котета,кучета...Целта на училището е да възпита  честни и умни хора .Не всеки ще стане литератор, лекар или учител, но всеки трябва да мисли,да има морални ценности..Не е страшно това,че използва клишета.Би било по-страшно ако вижда само материалния свят..Аз мисля,че Християн е награден защото има такива постижения.

Хееей,Габи! От кога не сме се засичали тук! Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 23:11 от Яжка

# 214
На лягащите вече силна прегръдка и сладки сънища!

Ние бяхме на театър тази вечер - много свежа комедия, по пиеса на Валентин Красногоров.
Прибрахме се, и мъжо залепна на ТВ-то, че изпусна мача.
Ако знаеше предварително, че мача и театъра съвпадат, сигурно щеше да ми откаже  Mr. Green

# 215
ЛЕКА НОЩ, НА ВСИЧКИ,
И ГОЛЕМИ И МЪНИЧКИ,
И МАМИЧКИ И БАБИЧКИ,
И КРЪГЛИЧКИ И СЛАБИЧКИ,
И ПАЛАВИ И МИРНИЧКИ,
И КРОТИЧКИ И БУЙНИЧКИ
НЕКА СМЕ ЩАСТЛИВИЧКИ,
С ВНУЦИ, ГОБЛЕНИ И ПЛЕТКИ,
ПОНЕ ОЩЕ ДЕСЕТ ПЕТИЛЕТКИ!

# 216
  • София
Лека нощ!

# 217
Добро утро !
Спокоен ден за всички !

Hug Hug

# 218
  • София
Добро утро!

Гъбка, мерси за кафенцето.  bouquet

# 219

ДОБРО УТРО,МИЛИ МОМИЧЕТА!!!ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

Мони,харесва ми предложението за срещата и в трите варианта! Laughing Организирайте и съм там,че на мен не ми остава време да се огледам! Peace

# 220
Добро утро от мрачна Варна!

Успешен ден!

# 221

Добро утро.
Лек и спокоен ден.
Дидия нека и другите да си кажат мнението и ще спретнем срещичка.

# 222
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug
Почва пак един пореден  ден....Дано да е хубав за всички ни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 223
  • Пловдив

ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА !
До сега четох темата за Християн и съм възмутена от това младо поколение ..колко злоба и завист има в тези дребни душички  Thinking направо се плаша от тях.Няма капка толерантност,човещина,уважение ,и ще чакаме тези хора да възпитат децата си в доброто .
Оххх чак ги съжалявам  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Лек и успешен ден на всички.

# 224
  • София
   Добро утро момичета! При нас е слънчево и тихо.Снегът блести от слънцето и е още по-светло и красиво.Дано  вече зимата си тръгне!
   Днес ще отида до личния лекар-от цяла седмица ме боли гърло и все не минава.Болят ме и синусите- имам синузит и киста.Тази нощ ми се схвана десния крак.Доколкото си спомням това става от липса на магнезий-вероятно от диетата.Така,че се сетих,че имам ленено брашно и си сложих 1 с.л.в хлебчето.Стана много по-хубаво и сега го ям с кафето.Дюкан го е измислил,но аз съм немарлива и бях захвърлила лененото брашно.
   Приятен и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт