КГБ = Клуб на Готините Баби - 63

• 22 036
  • 428
  •   1
Отговори
# 300
И аз съм тук.
Мноооого хубав ден си изкарах- натоварен до козирката!
Ходих в кметството, само единия документ вземах, другия още не е готов, поръчах тортата /шоколадова с цели лешници/, сладкарницата е на две спирки от центъра, и от там пеша, не оставих магазин в който да не вляза, хем разглеждах стоките, хем и се разходих. В 12.45ч. седнах в Тропс къщата до х-л Черно море, хапнах една запеканка- картофи, бекон, кашкавал и топено сирене, хапнах и един крем карамел, чаша минерална вода и доволна се метнах на автобуса за клуба в моя квартал. Имах време и купих мартенички, за моите внуци и децата на сестра ми, утре ще изляза да купя и на майките им, та да съм готова за Баба Марта.
Янче, радвам се, че ще идваш във Варна, обезателно ще се видим, само да решим събота след обяд добре ли е, че не знам в неделя може да имам гости, не е сигурно, но аз искам да съм "сигурна", че никой няма да ме заангажира. Само питам. Добито, Светлето, Желязната лейди също да кажат.
Бори ще поиграе сега, а аз ще вляза по-късно.

# 301
Ейййй, много съжалявам за това, което се е случило на Мимито и Иван  Sad
Това вече е беля голяма  Sad
Пожелавам му бързо възстановяване!

# 302
Аз пека пържолите в момента, мирише на кисело зеле в целия апартамент, дано станат крехки и вкусни.
Янчеее, пак завихряте среща във Варна, и с Мелчето, и с Добиту, и с Танитка ще се видите, и с кого още? Ех, че ще ви бъде хубаво на душите!
Какво да правя аз сама в този недолюбван град Плевен...Той и Ст. е на работа в повечето от почивните дни...Децата си имат техния живот, което е най-нормално...
Отивам да изпържа малко картофи за гарнитура към пържолите, после пак при вас :hug.

# 303
Явно ще се върна назад, за да прочета какво е станало с Мимито и Иван, дано не е нещо сериозно Sad!

# 304
Янче, като се чуете с Мимито, поздрави ги от нас и им  пожелай бързо да се оправя Иван! Съчувстваме им и на двамата!
Лоша работа! Дано да се оправя без проблеми! Много целувки!

# 305
Еййй, много неприятно е това, което се е случило на Иван, дано операцията е успешна и бързо да се възстанови! Стискам му палци и гушкам Мимито за утеха, трябва да е силна и за двамата !
Янче, моля те, предай и моята подкрепа за двамата!

# 306
  • София
Янке, предай и от нас съчувствие и стиснати палци. Поне само със счупване се е отървал човека. Сега след операцията - много извара трябва да яде, има калции и да заздравяват костите. Нали и майка ми и баща ми имаха счупено, от докторите го знам за изварата.

Вчера след работа така един човек пред мене се хлъзна, падна и - остана на място. Колко е малък света - в Клюкарника снаха му пуснала тема, че няколко часа нито Бърза помощ нито друг  после не иска да вдигне трупа от улицата.

# 307
Аиша,много неприятна случка.
Янче,аз чак сега прочетох че ще идваш.Чакаме те.Бързо оздравяване на Иван.Много целувки на Мел.
Аз нямам нищо против за събота/поне за сега нямам ангажименти /
Лейди, обади се.
Ренате,ще те чакам да се запознаем /ако имаш възможност/
Танитке,радвам се че хубаво си си искарала деня.Чак ти се чудя не се ли изморяваш.Много задачи. Laughing
Целувки на всички .
Лека вечер.Пак ще вляза/ако мога да се вредя/

# 308
                    Ейййй,че лоша новина.Дано няма нищо страшно,но мен вече ме е страх като разбрах,че ще го оперират в Разград.Не им познавам лекарите,ама много не им вярвам.Съжалявам за негативното мнение,но ние така изпатихме със свекъра 2002 година и добре,че го докарахме в София във военна болница./Лека му пръст,че се сещам постоянно за него/
                   Дано операцията е успешна,че с тези железа е голям зор.Баща ми също падна преди години и има желязо и раната не зарастваше дълго време,та чак повече от година.Добре,че един приятел ни насочи към доктор , който предписа един елементарен крем,но свърши голяма работа.
                  Яне,кажи на Мимето ,че стискаме палци и се молим да се разминат само със страха и операцията да е лека и да мине успешно.Кога ще го оперират?
                  Щях да пиша и друго,но като прочетох ми изхвърча всичко от главата! Embarassed

# 309
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Яне , поздрави на Мими и стискам палци на Иван.  Hug
Много неприятно , ма така било писано.  Sad
Все да си има човек ядове , без тях  не може като чели.  Thinking
Аман значи от неприятности.

# 310
  • Кубрат/ Пишурка
 Момичета от Варна,не искам да ви разочаровам,но Мел е на работа в събота.За среща имам предвид неделя,или понеделник сутрин (без нея).Много й се иска и тя да дойде на срещата,така че ,Танче,ако може в неделя преди обяд,да речем около 10ч,за около час,например?!Абе,ти да не си рожденичка тогава? newsm78Не беше ли през март?

За Иван не знам точно,само това ми каза Мимето по телефона.

# 311
Яне , ми то неделя е 01.03. - баба Марта и прошка.  Peace

# 312
  • София
Яне , ми то неделя е 01.03. - баба Марта и прошка.  Peace
Точно - сутринта се виждат с КГБ и си раздават мартенички.  Вечерта в къщи ядем халва и се прощаваме.
В понеделник пак почваме скандали - да почисти коридора  от ОО на кучето. Поне у нас това е повод за скандал.

# 313
  • Кубрат/ Пишурка

Прошки не е ли в събота?Нали тогава е Сирни заговезни?

# 314

Прошки не е ли в събота?Нали тогава е Сирни заговезни?

В неделя са , нещо си се объркала.  Peace
Нямаш ли църковно календарче?  Confused

Общи условия

Активация на акаунт